Nauja Išpardavimas
Pritaikyti VAIKAMS ir SUAUGUSIEMS trumpomis rankovėmis raudona Siuvinėjimo phoenix china kovos menų drabužių nanquan kung fu uniformas chi kostiumai Padidinti

Pritaikyti VAIKAMS ir SUAUGUSIEMS trumpomis rankovėmis raudona Siuvinėjimo phoenix china kovos menų drabužių nanquan kung fu uniformas chi kostiumai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€125.62

-11%

€141.15

Dalintis

Apie prekę

Paketą, įskaitant: striukė+kelnės+diržas

Labai gražus ir patogus, tinka kung fu wushu veiklos, konkurencija.

Prašome nepamirškite palikti mums žinutę apie jūsų lytis, ūgis, svoris, krūtinės ir klubų linija, ačiū!

Tinkinti !Prašome palikite mums žinutę apie savo lytį, ūgį, svorį, Krūtinės ir hipline, kai jūs perkate, tada mes tinkinti jums, paprastai tai užtruks 1~2 savaites baigti, todėl prašome pratęsti pristatymo tim e 15days kai jūs perkate, thanks a lot!

Jei jums virš 100kg, tada prašome susisiekti su mumis pirmą, ačiū!

Pastaba:paveikslėlis spalvos, gali būti šiek tiek tamsesnės ar žiebtuvėlis dėl monitoriaus ir pan priežasčių, ačiū už jūsų supratimą!

Pritaikyti kostiumai, mes nepriimame grąžinti, arba grąžinti, jei nėra kokybės problema, ačiū už jūsų supratimą!

Pristatymas:

1For dauguma šalių,laivybos laikas yra apie 14~35 dienų,gal ji užtruks ilgiau laiko, dėl blogo oro ir pan.

2.Pirkėjas atsako už bet kokius muitinės, mokesčių ir kt.

Grąžinimo&Grąžinti:

Mes tikrinti elementus, atidžiai prieš išsiuntimą, taip paprastai ji neturės kokybės problema.

Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementus gavo.Jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą,mes, nebus atsakingas už bet kokią problemą, po to, kai jūs pasirašė paketą, per 3days,ir mes nepriimame grąžinti, arba grąžinti pinigus.Ir jums turėtų apmokėti visas papildomas siuntimo mokesčius ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi pradinę padėtį.

Šiek tiek spalvos ir dydžio skirtumas iš nuotraukų nėra kaltės dėl monitoriaus ir pan priežasties, mes negalime priimti grąžinti, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Jei paketas būtų grąžintas dėl pirkėjo priežasties, pvz., pirkėjas yra ne namuose, pirkėjui nereikia mokėti muitų, mokesčių , pirkėjas negauna paketą, laiku ir pan., tada mes grąžinsime nėra.Jei jūs vis dar reikia paketas, tada mes galime jį išsiųsti, tačiau jums reikia mokėti, laivybos mokestis, ačiū už jūsų supratimą!

Atsiliepimai:

1.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums "Teigiami" Atsiliepimai " mums, kai jūs gaunate savo daiktus, ir mes bus daryti tą patį už jus.

2.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės patenkinti jus.

Pastaba: Dėl visų Rusijos klientams, jūs turite parašyti savo vardą, pavardę, ir jūsų išsamų adresą(pvz " street numeris, durų skaičius pan.)

Labai ačiū už savo pirkimo!

Žymos: kovos menų vienodą mokymo, kovos menų, karatė vienodas, filipiniečių kovos menų vienodas, rankovių kovos menų vienodas, kūdikių kovos menų vienodas, kovos menas office vienodas, dydis kovos menų vienodas, sporto vienodi, kovos menai, honkongas, kovos menų vienodas, custom kovos meno vienodas.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Flagket
Medžiaga viskozė
Apykaklės MANDARINŲ APYKAKLĖS
Modelio Numeris c1
Audinio Tipas SATIN
Funkcija Kvėpuojantis
Lytis VYRAI
Elemento Tipas Rinkiniai
Sportas Tipas Kovos Menai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Pritaikyti VAIKAMS ir SUAUGUSIEMS trumpomis rankovėmis raudona Siuvinėjimo phoenix china kovos menų drabužių nanquan kung fu uniformas chi kostiumai

Pritaikyti VAIKAMS ir SUAUGUSIEMS trumpomis rankovėmis raudona Siuvinėjimo phoenix china kovos menų drabužių nanquan kung fu uniformas chi kostiumai

Panašūs produktai: