Mados Realus bebes atgimsta mergina lėlės reborn 22" Full silikono vinilo įstaiga vaikų žaisti namus, žaislai bebe dovana boneca atgimsta

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€56.29

-40%

€93.83

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

lytis : mergina lėlės

Dydis : apie 22 cm arba 57cm nuo galvos iki kojų.

Svoris : apie 1,5 kg.Medžiaga: viso kūno pagamintas iš minkšto silikono .tai yra visiškai silikono reborn baby doll lėlė yra patogus vaikams.Lėlės galūnes gali būti lankstus .Lėlė gali posėdį ir nustato , bet negali kalbėti, ir stovint .Lėlės, galite įdėti į vandenį į vonią su kūdikiu .

Akys : Taivano aukštos kokybės akrilo akis ,akis negali mirksėti .

Plaukai :implantuoto moheros rankomis

Drabužių : Pritaikyta lėlės dydžio, galite imtis lėlė kitų gražių drabužių

paketas apima :

1x lėlė su drabužiais rinkinys

1x butelis

1x magnetas žindukas

1x padas

1x pažymėjimas

Laivybos Politika:

1. Rusija ir Brazilija Post reikia pavardė (Pavadinimas) ir Adresas (- geriau pristatymo !

2. Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (spalva, pakavimo ir kt.) kai jūs mokate .Jei ne, laiškas bus paliktas , mes atsiųsime pagal mūsų describtion teigė !

3. Dropshipping Kad yra Sveikintina !Tik siūlome teisingą ir pilną vardą ir adresą !

4. Mes galime jums padėti įsigyti kiti žaislai ir dovanos iš Kinijos !

Atsiliepimų: 1. 100% pasitenkinimas garantuotas !!Mes tikimės, kad jums patinka mūsų prducts ir jums yra malonu su deal ! 2. Jei esate įsitikinusi ,prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių,mes bus daryti tą patį už jus! 3. Jei turite kokių nors problemų, praneškite mums.mes jums išspręsti klausimą, kaip greitai, kaip įmanoma!mes tikrai stengiamės tou, kad esate patenkintas dar kartą. 4. Jei jums reikia greičiau pristatymas, prašome susisiekti su mumis dėl papildomos laivybos kaina .

DUK

1. Jei aš padariau užsakymą,gal galite atsiųsti man elementą nuotraukas be watermark?Žinoma,Mes galime jums atsiųsti prekės nuotraukas be watermark jei jūs norite, bet jūs turite mums pasakyti, pateikdami užsakymą. 2. Galiu maišyti spalvas, tuo pačiu stiliumi prekę?Taip, paprastai daug daiktų yra keletas skirtingų spalvų.Taigi, jei norite maišyti įvairių spalvų,prašome pastaba, kurios spalvas norite, kai placinig jūsų užsakymą.Jei ne, mes paprastai tiesiog siųsti jums prekę spalvų, kaip parodyta, kaip, kad galite užsisakyti.

Žymos: bebe atgimsta kūną viso silicio, lėlės naujagimis, atgimsta silicio, bebe gimęs, bebe atgimsta 55 cm, kūno silikono, lėlės bebe atgimsta kūno silikono visą mergina, atgimti, bebe atgimsta, bebe atgimsta kūną viso silikono vinilo, kūdikis reborn kūną viso silicio.

Charakteristikos

Sąlyga Akcinė Straipsniai
Amžius > 3 metų
Elemento Tipas Lėlės
BJD/SD Požymis lėlė
Modelio Numeris N1720n
Temos Filmų ir TV
Prekės Pavadinimas NPKCOLLECTION
Baterija No
Įspėjimas ne daugiafunkcį
Savybės Animacinių filmų
Tipas Etninės Lėlės
Mfg Serijos Numeris Ribota Kolekcija
Matmenys apie 22 cm arba 57cm
Lytis Merginos
Medžiaga Vinilo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Mados Realus bebes atgimsta mergina lėlės reborn 22

Mados Realus bebes atgimsta mergina lėlės reborn 22" Full silikono vinilo įstaiga vaikų žaisti namus, žaislai bebe dovana boneca atgimsta

Panašūs produktai: