Skatinimas! paramos mb star c3 c4 c5 icom A2 ... Super Spektaklis "Panasonic" Naudojama Toughbook CF-C2 (500GB, Intel Core i5, 4GB)

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€381.65

Dalintis

Apie prekę

Aukštos kokybės Toughbook CFC2 CF-C2 nešiojamas Toughbook už Panasonic CF C2 SD C3 C4 C5 alldata diagnostikos įrankis, DHL Nemokamas Pristatymas Prašome atkreipti dėmesį,: Šią nuorodą, produkto įtraukti Tik SF-C2 Nešiojamas , ( neturi diagnostikos priemonės ir kiti remonto programinės įrangos), jei jums reikia , susisiekite su mumis.Produkto Informacija Produkto Informacija forPanasonic Toughbook mobilieji kompiuteriai yra suprojektuotas taip, kad atlaikytų lašai, išsiliejimas, dulkes ir nešvarumus, ir atlikti ekstremaliomis situacijomis.Tvirtas, patikimumas, maža kaina, nuosavybės ir apdovanojimų, iš recenzentų yra tik keletas iš priežasčių, kodėl Toughbook kompiuteriai išlaikyti laimėti pasaulio sunkiausias vartotojai.NAUDOTI forPanasonic TOUGHBOOK CF-C2 (CF-C2ACAZZLM) Intel Core I5 @ 1.8 GHz procesorius, 4GB Atminties, 500 GB SATA AHCI Kietąjį diską. 12.5 ekranas.Šių Toughbooks yra apie 3 metų amžiaus ir yra naudoti, bet puikios kosmetinės būklės ir ateina su energijos tiekimo ir plunksna.Konfigūruoti win7 operacinė sistema, Puikus darbas, Techninės Savybės Panasonic forPanasonic CF-C2 forPanasonic CF-C2 yra konvertuojamos nešiojamas kurios funkcijos 12.5" HD Multi Touch + skaitmeninis keitiklis ekranas ir yra powered by Intel Core i5, 1.8 GHZ procesorius.Tai Toughbook mobilusis kompiuteris yra suprojektuoti, kad atlaikytų smūgius, dulkės ir išsiliejimai.Su savo patikima patikimumo tai gali atlikti labai gerai net ir sudėtingiausiomis situacijomis.Į Toughbook iš pradžių atėjo su Windows 7 professional operacinė sistema, tačiau šiuo metu NĖRA ĮDIEGTOS OPERACINĖS SISTEMOS, 4GB RAM, 500 GB SATA AHCI talpos ir turi didelę multi-touch touchpad atlikti greitas veikimas.Svarbiausia yra tai, kad reikia įdiegti oficiali svetainė vairuotojas

Aparatūros konfigūraciją :

SF-C2 yra naudotas, bet kaip naujas.jis su vidaus "bluetooth".Mes taip pat tiekimo Toughbook CF-18,SF-29,SF-52 Produkto Identifikatoriai ženklas "Panasonic" Modelio Toughbook CF-C2 Spalva Pilka Nešiojamas Tipo Kabrioletas 2-in-1 Kompiuterį/Tabletę Procesorius Procesoriaus Tipas Intel Core i5 Procesoriaus Greitis 1.8 GHz Atminties Įdiegta Atmintis 4GB RAM Standusis Diskas 500GB Ekranas ekrano Dydis 12.5..Grafikos Apdorojimo Tipas Integruotas/On-Board Graphics Įvairios Operacinės Sistemos "Windows 7" Nešiojamas Nuotraukas

Prašome atkreipti dėmesį: jei jūsų šalyje iš Rusijos,Brazilijos,Argentinos ir Ukrainos ,Prašome pasirinkti vieną AVS.

Pristatymas

1-2 darbo dienas siekiant perdirbti gavus mokėjimą.

Laivybos laikas yra maždaug 2 iki 5 dienų per UPS, DHL ir EMS,15-30days per HK POST ORO Pasaulyje.Kelio Numeris bus skiriamas klientų po prekių siuntimas.Jeigu turite kokių nors užklausą, deklaracijos, vertę ar aprašymą, prašome mums pranešti.

Mes negalime prisiimti atsakomybės už nepavyksta pristatymo nes imtuvas yra ne tuo adresu, ir tada negalėjo pasirašyti važtaraštį

Pastaba: Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, bet kadangi tai yra tarptautinis pristatymo, laivybos laikas bus labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Dėkojame už jūsų supratimą.

Grąžinimo Politika:

Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti .prašome susisiekti su mumis greitai, mes galime pasikeisti, kad jūs,tačiau pirkėjai yra atsakingas už grįžta shiping sąnaudos per 10 dienų

Jei jūs turite bet kurį elementą proplem, tiesiog rašykite mums greitai, mes padarysime viską, kad slove ji per 24 valandas, prašome nepalieka blogų atsiliepimų, prieš kreipdamiesi į mus, tai nėra geriausias būdas slove proplem.ačiū!

Jei norite daugiau prekių, mes galime suteikti jums šiek tiek discout,ačiū!

Sąrašas kainą įeina prekių vertė, pakuotės kaina, ir eksporto mokesčiai, Ji nepriskiriama tarptautinio importo muitai.

Garantija : vieni metai

paketas bus išsiųstas greičiausias ir pigiausias DHL.

Prekės bus atidžiai tikrinamas prieš išsiųstas.

Mes naudojame oro burbuliukų wrap elementus, atidžiai.

Apie muitinės problemas ir Mokesčių :

1. mes turime profesinės laivybos bendrovė ir nėra, bet nepavyko muitinės patirtis prieš. (Turime specialus metodas siųsti kartu iš tų lipdukų, siekiant išvengti muitinės problemas)

2. Mes visada deklaruoti žemiau USD$100, siekiant sutaupyti mokesčių.Prašome palikite mums žinutę, jeigu jūs turite ypatingų pageidavimų dėl deklaruotos vertės.

Dėkingi už jūsų teigiamus atsiliepimus

Labai Svarbūs Patarimai:

Mes turime daug patirties, muitinės tarpuskaitos,

prašome pranešti mums, ką yra geriausios kainos jums deklaruotos vertės paketą,taip, kad jūs galite avoice mokėti didelių mokesčių.

kiek mes žinome , PRANCŪZIJA ir TURKIJA turi griežtas importo politika .taigi, jei jūsų paketų vyksta į tas šalis,jūs turite gana gerai susipažinę su politika, ir pasakykite mums, kas yra geriausia.

jei esate iš Brazilijos ,jūs turite pateikti savo CPF NUMERIS(MOKESČIŲ mokėtojo) mums.

jei jūs negalite gauti paketą dėl politiką savo šalyje,mes negali būti prarastas .tikimės, kad jūs galite suprasti.

Žymos: bazinė panasonic cf 29, c4, nešiojamas panasonic toughbook, "panasonic cf d1, mp star c3, c3 mb star, "panasonic cf, a2 icom, panasonic toughbook, core i5 10600k.

Charakteristikos

Aparatinės Įrangos Versija Toughbook CF-C2
Prekės Svoris 5.0kg
Galia 5w
Elemento Plotis 20.0inch
Elektroninis Taip
Antra vertus, antra vertus, Bet 90% NAUJAS
Veiklos kietas,stiprus ir stabilus
Elemento Ilgio 20.0inch
Modelio Pavadinimas Toughbook CF-C2 nešiojamas kompiuteris
shippment DHL/UPS/EMS/TNT/ARAMEX/ "FEDEX"
Funkcija dirbti bet kur, bet kuriuo būklės
Prekės Pavadinimas AUTOOLOBD
Tipas Kabrioletas 2-in-1 Kompiuterį/Tabletės
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Garantija vienerių metų
Kietojo Disko Talpa 500 gb arba 128 GB
Įtampa 12-24v
Nešiojamas kompiuteris naudojamas sf-C2 Nešiojamas kompiuteris Intel Core i5 procesorius, 4gb ram
Spalva Kaip rodo
Medžiagos Tipas plastiko ir metalo
Elemento Tipas Automobilių Diagnostikos Kabeliai ir Jungtys
Elemento Aukštis 10.0inch
Specialios Funkcijos USB
Muitinės formalumų Rašyti mažos vertės pagal sąskaitą, kad būtų išvengta didelio užsakymą mokesčių
Programinės Įrangos Versija Naujausią Versiją

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Skatinimas! paramos mb star c3 c4 c5 icom A2 ... Super Spektaklis

Skatinimas! paramos mb star c3 c4 c5 icom A2 ... Super Spektaklis "Panasonic" Naudojama Toughbook CF-C2 (500GB, Intel Core i5, 4GB)

Panašūs produktai: