Kalvystė, Metalo Tris Tinklelis Lentynoje Kūrybos Knyga Stovo Laikiklį Darbastalio Apdaila Failą Ir Užsisakyti Organizatorius

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.47

-26%

€4.69

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1.Mes naudojame aukštos kokybės metalo sukurti tvirtas struktūrą, kuri daro dokumento turėtojo mažiau jautrūs korozijos ir lenkimo ir užtikrina ilgalaikį naudojimą.Darbalaukio Pašto Organizatorius yra aukso chromu padengtas paviršius - blizgus, ilgalaikis spalva, subtilus ir sklandžiai liesti, kuris yra taip pat puikus pristatymas kokybės.

2. Prabangus rankų suvirinimo technologija išlaiko metalo sąnarių stiprus ir kietas, todėl kiekviena detalė yra vienodai įdomu.Kieto nerūdijančio plieno, yra rankų darbo, norint pasiekti ilgalaikį kokybės.Mes visada tikime, kad vokai su aukštos kokybės ir meistriškumo atrodo labiau struktūrizuotas ir gražus.

3.Atidarykite vėdinimo projektavimas, lengva prieiga, švarus ir tvarkingas stalas – patogus darbas biure.Sklandžiai kampai, gražus ir stilingas, siekiant išvengti braižymo.Stalo organizatorius yra dedamas į stabilią padėtį ir idealiai tinka stalo rėmai.

4.Multi-funkcija laišką rūšiavimo yra padalintas į 3 laikymo patalpos, kai paketų, dokumentų, žurnalų, užrašų knygelės, brošiūros ir laikraščių, kurie gali būti laikomi,, skirtingų dydžių.Daugiafunkcinis, erdvės taupymo dizainas su didelės talpos visada buvo teikiama pirmenybė, studentų, mokytojų, teisininkų ir kitų darbuotojų.

5.Laiškas dėklas cinkuoto elegantiškas aukso, vienodos spalvos, šviesus ir stilingas, labai dekoratyvūs ir kūrybos.Puiki išvaizda, praktinių funkcijų, puikiai tinka dovanų.Laikraščio savininkas yra taip pat labai geras, saugoti namų tekstilė, mokyklų ir biuro reikmenys.

Aprašymas:

Multi-funkcija laišką rūšiavimo yra padalintas į 3 laikymo konteinerius, kad gali tilpti paketų, dokumentų, žurnalų, užrašų knygelės, brošiūros, taip pat laikraščiams, etc.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Trys tinklelį geležies knygų lentyna

Spalva: rožinė aukso

Medžiaga: geležis

Procesas: galvanizavimo

Dydis: Ilgis 23.5 cm, Plotis-11.6 cm, Aukštis-16cm, Svoris Apie 244g

Paskirtis: gali būti naudojama knygos ir failų rūšiavimas

Pakuotė:

1 * Trys Tinklelis Leidiniai

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos: pga2311, digispark micro, baterija butas, spinta geležies, weikedz, lentynoje metalo, bifold, spinta rack, knygų stovas prie sienos, pats pardavėjas.

Charakteristikos

Diegimo Tipas Grindų Tipas
Naudoti Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Taikomas Vietos gyvenamasis kambarys
Funkcija Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas OUTAD
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Modelio Numeris Trys Tinklelis Leidiniai
Medžiaga Kita
Dydis M
Nėra. Pakopų Trijų Sluoksnių

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kalvystė, Metalo Tris Tinklelis Lentynoje Kūrybos Knyga Stovo Laikiklį Darbastalio Apdaila Failą Ir Užsisakyti Organizatorius

Kalvystė, Metalo Tris Tinklelis Lentynoje Kūrybos Knyga Stovo Laikiklį Darbastalio Apdaila Failą Ir Užsisakyti Organizatorius

Panašūs produktai: