Mažos Magnetinės Lentos Stalo 10"X10" Double-Sided Darbalaukio, Pratybos Dr y Era se Lenta su Stovu, Studentams, Vaikams, Nam

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.68

-20%

€3.35

Dalintis

Apie prekę

Ypatybė:

TU

【Pasvirimo Kampas ir Aukštis Reguliuojamas】Lengvai reguliuoti aukštį lenta pagal prarasti ir sugriežtinti atnaujintas rankenėlę.Jūs visada galite rasti tinkamą aukštį jūsų patogiai rašyti laikysena ir patogu peržiūrėti.

【Rakinama ir Stovi Iki Saugiai】darbalaukio dr y era se valdybos 360°pasukti ir rakinama bet pozicija, kad daro jis atsistoja saugiai.Pasirinkite kampas, kad jums tinka.

【Dvipusis Patvarus Paviršius】High-end trijų sluoksnių kepimo lenta yra dvipusė patvarus paviršius, anti-laužas, lengvai ir sausai nuvalykite visus dr y era gavėjai.Ir paviršiaus atspindi tyliai, kuri neturi akinti ir padeda geriau atlikti verslo pristatymus.

【Nešiojamą Dydį Home Office Mokyklos】Ne per didelis arba per mažas, idealu stovi ant stalo ir pakankamai lengvas nešiotis.Jūs galite naudoti šią dr y era se valdybos kurti savo tvarkaraštį, parašykite kasdienių darbų sąrašą, arba naudoti jį kaip šeimos švieslentė kasdien priminimus, ar vaikas matematika praktikos mini lenta, ir tt.

【PATARIMAI】magnetinė lenta yra padengta plastiko plėvele, kuri apsaugo paviršių, prašome žievelės toli prieš naudojimą.

Specifikacija:

Medžiaga: Aliuminio Lydinys, MDF

4 Dydžiai Pasirinktinai: 15x20cm;20x30cm;25x25cm;25x35cm

Spalva: Balta

Kiekis: 1Pc

Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakuotė:(be mažmeninės pakuotės)

1 x Magnetinė Lenta

Žymos: bizibord, paprastas rašomosios lentos valdybos, blizgesys balta lenta, kreida popieriaus, mini lentos magnetas, magija sąsiuvinis, plokščių, Lenta, ploniausias, mdf plokštė, maža skrynelė, balta lenta.

Charakteristikos

Rėmas Medžiaga Aliuminio Lydinys
Modelio Numeris hyy
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Lenta
Lenta Tipas Standartinis Lenta
Sulankstyti Taip
Paviršiaus Struktūra tuščia
Priekiniai Medžiaga MDF
Atgal Medžiaga /
Stilius Pastolių
Dvipusis writable Taip

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Mažos Magnetinės Lentos Stalo 10

Mažos Magnetinės Lentos Stalo 10"X10" Double-Sided Darbalaukio, Pratybos Dr y Era se Lenta su Stovu, Studentams, Vaikams, Nam

Panašūs produktai: