Nauja Išpardavimas
NAUJAS, Nemokamas pristatymas Xinlida TMS320F2812PGFA TMS320F2812 DSP micro pen signalų procesoriumi vietoje Padidinti

NAUJAS, Nemokamas pristatymas Xinlida TMS320F2812PGFA TMS320F2812 DSP micro pen signalų procesoriumi vietoje

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€100.98

-19%

€126.22

Dalintis

Apie prekę

Dalykai, kuriems reikia dėmesio

1 .dėl tos pačios rūšies elektroninių komponentų modelių gamintojo kartais yra keletas gamintojų, gamybos terminas kartais yra daugiau nei viena, todėl nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio, paprastai tik pateikti nuorodą nuotraukos, gamintojų, pirkėjų, kartais nedidelė dalis, pristatymas gali ne pagal rūšies nuotraukų fabrikas siuntas, mes taip pat laiko.Klientas bus aišku, laikas leidžia, todėl jei pirkėjai dalių, kurių griežti reikalavimai, prašome priesaga ar gamintojai ir kitus specialius reikalavimus, pirkimo komponentai, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba ar nurodyta pastaba, siekiant patenkinti vartotojų poreikius.

Du Apie pirkėjų pasirašant sklypas: mūsų sklypas yra supakuoti į patikimas ir patikimas būdas, bet kartais kurjerių bendrovės grubus pristatymo sukels dalys turi būti prarastas ar sugadintas.Sukeltus nuostolius tai gali būti teigė express " kompanija.Jei pastebėjote, kad pakuotė yra pažeista ir elektroninių sudėtinių dalių yra veikiami vidaus, prašome patikrinti prekes atsargiai.Tikrinant prekes, prašome lyginti, skaičių ir tipą įsigytų produktų ir ar pakuotė yra pažeista ar ne.Jei yra bet kokia žala, ji turi kreiptis į pardavėją laiku.Jei nėra kontakto, pardavėjas nepriima jo.Dėkojame už jūsų supratimą.

3. Po pardavimo, paslaugų Visas prekes mūsų parduotuvėje yra ne ant plokštumos.Dėkojame už jūsų artimiesiems Suprasti, Po prekių gavimo.Jei turite kokių nors klausimų, prašome kreiptis į parduotuvę, mes jums geriausias sprendimas į parduotuvę pirkti komponentai mašinos, suvirinimo, šlyties pin arba komponentų sukeltų nudegimų ir kitų pirkėjų klaidą žmogaus priežasčių, ir grįžti, nes taip pakuotės nėra stiprus ir sugadintas, ši parduotuvė bus suteikta keistis, keičiantis ne kokybės problemų krovinių atsako pirkėjas.

Nes rinka žetonų yra skirtingi kiekvieną dieną.Kai kurie jų kinta.Mes nepasikeitė kainas laiko.Taigi, prašome klausti kainos prieš pradėdami fotografuoti, prašome citata kainą dieną, kitaip mūsų parduotuvėje nebus atsakingas.Dėl abiejų šalių labui, prašome atidžiai perskaityti šiuos, prieš perkant produktą: kartais patenka prekių, ar kainų kilimas.Jau per vėlu atnaujinti ryšio, Todėl prašome klausti pirkėjas pasikonsultuoti su Ali Wangwang, prieš priimdama ji.

Produktas gali būti sandelyje kartus. , Prašome susisiekti kiekvienas pirkėjas prieš mane, su Taobao Wangwang internete keistis, kad būtų nustatyti specialieji dalykai!Tuo atveju, jeigu gaminys buvo parduodamas, jokia atsakomybė yra imtis tuo atveju, gaminys buvo parduodamas. !

Feng Shun express, su tos pačios provincijos tame pačiame mieste 12 Blokas, tos pačios provincijos, ir įvairių miestų, 13 Langelyje, įvairių provincijų 23-27 Blokas.Mokėti pats.

Apvalios, vidutinio ir rimuoti, paprastai visi 10 Blokas. (tos pačios provincijos 8 Blokas, šiaurės rytų srities 12 šiaurės vakarų regionuose, pavyzdžiui, Vidinė Mongolija, Tibetas ir Kinija, yra 15 Bloko)

EMS apskritai, tai yra 20 blokas

Jei turite, greitas pristatymas, prašome užduoti klientui įsigyti express, jūs norite pasakyti mums, kad tuo metu, taip, kad jūs galite gauti prekes kuo greičiau, kad būtų išvengta klaida, atidėti savo laiko ir išvengti bereikalingų prieštaravimų.

Žymos: DSP, dsp automobilį, garso dsp procesorius, dsp procesorius, vežėjas pcb, automobilio vaizdo, garso dsp, cupra rinkinys, kūrėjas valdybos dsp, automobilių dsp procesorius.

Charakteristikos

Įtampa 240V
IC tipas Kita
Modelio Numeris 1
Apsaugoti Funkcija Uždaromos
Naudojimas Bendrosios paskirties
Maitinimo Šaltinis AC
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kilmės KN(Kilmės)
Kontaktų Apkrova Didelės Galios
Teorija Laiko Relė

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

NAUJAS, Nemokamas pristatymas Xinlida TMS320F2812PGFA TMS320F2812 DSP micro pen signalų procesoriumi vietoje

NAUJAS, Nemokamas pristatymas Xinlida TMS320F2812PGFA TMS320F2812 DSP micro pen signalų procesoriumi vietoje

Panašūs produktai: