Skyzone SKY03O Oled 5.8 GHz 48CH FPV Akiniai OSD DVR HDMI ir Vadovas Ventiliatorius RC Drone QuadcopterSpare Dalys, Priedai-Balta/ Raudona

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€323.86

-50%

€647.72

Dalintis

Apie prekę

Apžvalga:

Mūsų akiniai yra pirmasis akiniai integ&įvertinti su imtuvu ir visiškai funkcionali vartotojo sąsaja, pilotai, tiesiog reikia įdiegti anteną ir prijunkite bateriją, lengva naudoti, nereikia įsigyti papildomų imtuvų ir galvos tra ck-er modulis, vartotojo sąsaja yra paprasta naudoti, nereikia nusiimti akinius, kad padaryti visus nustatymas.

SKY03S yra atnaujinta versija Originalaus sky03, mes atnaujinti ergonomika, kuris tinka pilotai veido puikiai, ir mes programinės įrangos atnaujinimas off akiniai, pilotai gali kalibruoti įtampos rodmenys apsauginiai akiniai.

Į SKY03O yra OLED versija SKY03, geba 1024*768 ir OLED ekranas, ryškių spalvų ir didelio kontrasto santykis, pilotai gali pamatyti daugiau informacijos, nauja optinės kad vaizdas visiškai aišku, ir jokių vaizdo iškraipymų ir "blur".

Veiklos Gaires:

Du 5.8 GHz bevielio imtuvo modulių ir naujų DVR sistema yra pastatyta SKY03O FPV apsauginiai akiniai.Belaidžio imtuvo sistema gali dirbti įvairovę režimas pagerinti gauna poveikį.Šiuo režimu, kanalas ir juostos parametrai belaidžiam imtuvui gali būti suderinama su dauguma įprastų ISM 5.8 GHz siųstuvai, siekiant remti 6 juostų ir 48 kanalų (daugiau juostų ir kanalai, pamatyti specifikacijas).

DVR sistema naudojame aukštos kokybės H. 246 vaizdo suspaudimo technologiją, geriau atkurti vaizdo ekrane, išsaugoti daugiau vietos, remti 128GB didelės talpos atminties kortelės(UHS-I U1), ir remti automatinis vaizdo įrašymo funkcija.Dėl išsamesnės informacijos, žr. aprašymą "Video" skiltyje.

Techniniai duomenys:

Prekės Pavadinimas: Skyzone

Prekės Pavadinimas: SKY03S / SKY03O (pasirinktinai)

Spalva: Balta, Juoda, Raudona, Maskuojanti, Diamond Vidurnakčio Mėlyna, Vagary Ice Blue, Gintaro, VeryGlossy Metallic Orange", VeryGlossy Metallic Black Rose (pasirinktinai)

Savybės:

- Paramos galvos tra cking; Visos : 180°/120°/90°; Tilt: 120°/90°/60°

- Reguliuojamas 57.5 į 69.5 mm platus IPL.

- RSSI Signalo Int en&miestas Indikatorius.

- Įvairovės 5.8 Ghz gauna modulių,iš viso 48CH ir 6 juostų.

- Paramos RF Normalus, RD Racing, HDMI IN, AV IN ir PERŽIŪROS) režimus.

- Built-in ventiliatorius defogging ir išsklaidyti šilumą.

- Su ekrano lange LED šviesos.LED REŽIMĄ galima nustatyti meniu sistema.

- Paramos 2S~6S baterija, patogiau srityje.

Pakuotė:

1 x SKYZONE SKY03S/SKY03O 5.8 Ghz 48CH Įvairovę FPV Akiniai

1 x dėklas

1 x Duomenų Kabelis

1 x JR Duomenų Kabelis

2 x 5.8 Ghz Antena 2dBi

1 x AV Kabelis

1 x Pow&er Kabelis

Grįžti:

Jei prekės DOA(Dead Atvykimo),Pirkėjai Gali grąžinti per 14 Dienų,Mes ją Pakeis Naujas punktas po to, kai gausime DOA elementą.Prašome Susisiekti su mumis Prieš jums išsiųstos prekės atgal

Garantija:

Visos prekės Ateina su Pagrindinio 3 Mėnesių Pardavėjų Garantija,jei prekė su defektais, 3 Mėnesio,Mes siūlome pakeitimo withour papildomas Įkroviklis(įskaitant laivybos mokestis)Po to, kai mes Gauti Brokuotą prekę.

Jei prekė Nekokybiška po 3 Mėnesių,Pirkėjai gali dar siųsti jį atgal,Mes susisieksime su tiekėjais arba Manufaktūra Garantija.Pirkėjai Gali Tekti mokėti Laivybos mokestis Už išsiųsti pakeisti elementą.

Žymos: yalige, 2s lipo, drone variklis, skyzon, lęšiai fpv hdmi, vadovas tracker, quadcopt, 0 osd, hakko oled, drone fpv rinkinys.

Charakteristikos

Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Atnaujinti Dalys/Priedai Ličio baterijos
Modelio Numeris Skyzone SKY03O
Prekės Pavadinimas REALACC
Naudoti transporto priemonės ir nuotolinio valdymo žaislai
Kiekis 1
Techniniai parametrai Vertė-2
Keturi varomi Ratai Atributai Varikliai
Kilmės KN(Kilmės)
Įrankis Prekes Baterija
RC Dalys ir Acc Baterijų - LiPo
Sertifikavimo NĖRA
Transporto Priemonės Tipas Sraigtasparniai
Dydis as show
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Baterijos Įkrovimo Vienetų

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Skyzone SKY03O Oled 5.8 GHz 48CH FPV Akiniai OSD DVR HDMI ir Vadovas Ventiliatorius RC Drone QuadcopterSpare Dalys, Priedai-Balta/ Raudona

Skyzone SKY03O Oled 5.8 GHz 48CH FPV Akiniai OSD DVR HDMI ir Vadovas Ventiliatorius RC Drone QuadcopterSpare Dalys, Priedai-Balta/ Raudona

Panašūs produktai: