Šiaurės Žvakė Stovi Aukso Romantiška Žvakių Laikiklis Stiklo, Metalo Žvakidė Kambarį Centerpieces Candle Lantern Centerpieces

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€28.15

-46%

€53.11

Dalintis

Apie prekę

Šiaurės Žvakė Stovi Aukso Romantiška Žvakių Laikiklis Stiklo, Metalo Žvakidė Kambarį Centerpieces Candle Lantern Centerpieces

Dydis:11.8X37CM 11.8X33.3CM 11.8X29.8CM

Pristatymas: Nemokamas pristatymas

Kokybės užtikrinimas

Išsiųsti per 24 valandas

apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas.

Pristatymas:

1) Mes atsiųsime užsakymo per 3 darbo dienas, o pagal mokėjimo laiką, prašome mokėti laiku po to, kai jūs jį užsisakyti.

2) Mes Laivas visame Pasaulyje kinija paštu, oro paštu, AVS ir DHL.

3) Sklypo pasieks daugelio šalių, per 10-30 darbo dienų. (kai kuriose šalyse gali prireikti ir daugiau laiko)

4) Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 30 darbo dienų.

5) Straipsniai, atvyks apie 15-45 dienų po išsiuntimo (Brazilija 60 dienų), todėl prašome neatidaryti ginčą prieš pristatymą.Prašome susisiekti su mumis, jeigu prekės negali atvykti į pristatymą, mes išplėsti pristatymo.

Garantija ir Garantijos:

* Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

* Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Taiji.lt.Arba, galite pasirinkti, kad pakeisti.

komentarai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra labai importo į jav.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Manote, kad turite problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant negtive atsiliepimus, mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimo paslaugos

Regeneravimas:

Gerbiami pirkėjai, mes esame sąžiningas pardavėjas, dėl Taiji.lt, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimų.Jūsų pripažinimas yra mums labai svarbus.

Prašome susisiekti su mumis, prašome palikti pranešimą prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingus, neigiamų atsiliepimų, ir mes padarysime viską, kad išspręsti šias problemas.

Susisiekite su mumis:

Klausimų, prašome susisiekti su mumis. (palikti Taiji.lt pranešimų)

Mes pasistengsime atsakyti į jūsų pranešimą per 12hrs.

Laiškus bus atidėtas atsakyti, sekmadienį ir švenčių dienomis.

Žymos: marškinėliai gėlės v kaklo, vientisą dviračių rinkinys, "samsung" a8 sunku atgal, trumpas vyrų gražus, lipdukai vaikas pamišęs, trumpas vyras kojinės dydis, romų klubas telefono dėklas, telefono laikikliai, dušo, rose aukso rausvos spalvos granulės.

Charakteristikos

Tipas Žvakė Stovi
Metalo Tipas geležies
Rankų darbo No
Modelio Numeris Europos Romantiškų Vakarų Vakarienė Žvakių Šviesoje Žvakidė Išdėstymas
Funkcija Atitikimo Taurės Žvakė
Atitikimo Žvakė Mažas Tealight
Naudoti namo apdaila
Medžiaga Metalo
Taikoma objektas Taurės žvakė žvakė blokuoti
Stilius Europos stilius

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Šiaurės Žvakė Stovi Aukso Romantiška Žvakių Laikiklis Stiklo, Metalo Žvakidė Kambarį Centerpieces Candle Lantern Centerpieces

Šiaurės Žvakė Stovi Aukso Romantiška Žvakių Laikiklis Stiklo, Metalo Žvakidė Kambarį Centerpieces Candle Lantern Centerpieces

Panašūs produktai: