E2448 Parnis 45mm juoda/Balta monetų rinkimo bezel ST2555 Automatinis Judėjimo datą Žiūrėti

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€73.70

-28%

€103.80

Dalintis

Apie prekę

Puikus, Aukštos Kokybės, Puikios Darbo Sąlygos!Aprašymas: Gamintojas:Parnis Judėjimas : automatinis (savęs likvidavimo) žuvėdra 2552 judėjimo Ciferblatas : Sidabro baltos spalvos ciferblatas /juoda dail Byla skersmuo : 45mm Atveju storis : kaip 14mm Funkcija : data indikatorius Atveju Medžiaga : Poliruotas kietas 316L nerūdijančio plieno atveju matyti per grįžta su moneta bezel 30m atsparumas vandeniui Platus iš Dirželis : 22mm juodos odos dirželis Stiklo : specialios nulio įrodymas, mineralinis stiklas

Apie Mokėjimas 1. Mes priimame Taiji.lt sąlyginio Deponavimo. 2. Mes visada pažymėti žemiau $25 usd vertės pirkėjas,Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

Pastaba: Prašome patikrinti savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš idding/pirkti.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Apie Laivybos (1)Mes pristatysime savo daiktą per 48 valandas. (2)Laivybos Kinija Po Oro Paštu;Taiji.lt Standartinis Pristatymas;ePacket.JEI norite greitai transporto,prašome pasirinkti, EMS,DHL.

Apie Grąžinimo Politiką

1. >Mes garantuojame jūsų nulinės rizikos pirkimo patirtį čia. 2.> Jei prekių sugadinta dėl laivybos būdas, mes grąžinsime mokėjimo ar mainų prekes.(Sugadintą prekę reikia siųsti atgal.) 3. >Mes siūlome visa grąžinamoji išmoka, jei pirkėjas negauna paketą, per 60 dienų.

Atsiliepimai

1. Paliksime teigiamų atsiliepimų, kas maloniai pirkėjas.Mes dėkingi, jei galite pateikti mums 5 žvaigždučių, pilnas pagirti teigiamų atsiliepimų . 2. Pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralų ar neigiamą atsiliepimą , prašome susisiekti su mumis,mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Apie mus

Sveiki atvykę į Wenping žiūrėti Parduotuvė(NR. 1500649).Mes esame profesionali, apie laikrodžius Kinijoje,Puikus, Aukštos Kokybės, Puikios Darbo Sąlygos,yra mūsų darbo požiūris.Mes daug metų tarptautinio verslo ir siunta patirtimi.Tiekiame geros būklės, laikrodžiai,ir laivų worldwid!Parduotuvės,laikrodžiai yra nuolat atnaujinti,Prašome įtraukti mane į savo sąrašą mėgstamą pardavėjų ir aplankyti dažnai,ačiū labai!!Jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus,mes pasistengsime atsakyti jums į 24 valandos!

Žymos: actekų kalendorius, didelis parnis, judėjimo žiūrėti, parnis 43mm žiūrėti atveju, actekų monetos, nardymo parnis, monetos majų, parnis 44mm automatinis laikrodžiai, vyrai, parnis, 7750 judėjimas.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Parnis
Funkcija Atsparus Vandeniui
Grupė Medžiagos Tipas Oda
Byloje Formos ROUND
Juostos Plotis 22mm
Surinkite Ekranas ANALOGAS
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Juostos Ilgis 21cm
Stilius Verslas
žiūrėti modelio numeris E2448/E2449
Šviesos žalios šviesos žiūrėti rankos
Užsegimas Tipas normalus sagtis
Sąlyga Naujoji be žymės
Bylos Medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Ciferblato Skersmuo 44mm
Byla Storis Kaip 14mm
Judėjimas Automatinis Savaiminis Vėjas
perjungiklis Sidabro baltos spalvos ciferblatas/Juoda rinkimo
Elemento Tipas laikrodžiai vyrams
Modelio Numeris E2448

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

E2448 Parnis 45mm juoda/Balta monetų rinkimo bezel ST2555 Automatinis Judėjimo datą Žiūrėti

E2448 Parnis 45mm juoda/Balta monetų rinkimo bezel ST2555 Automatinis Judėjimo datą Žiūrėti

Panašūs produktai: