Aromaterapija Judesio Jutiklis Sienos Lempos Led Nakties Šviesos Žmogaus Kūno Indukcijos naktį Lempa Miegamojo, Prieškambario, Laiptų Kabineto Spintoje

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.04

-34%

€10.67

Dalintis

Apie prekę

Šią naktį led šviesa reguliuojamas PIR sensorius jungiklis, kuriuo galima įjungti arba išjungti automatiškai, labai patogus ir lankstus.Lengva įdiegti ir naudoti, labai praktiškas kasdieniniame gyvenime.Plačiai naudojamas miegamasis, vaikų kambarys, vonios kambarys, virtuvė, studijų, naktiniai, sienų, laiptų, koridorių, spintos, drabužinės, spintos ir kt.

Savybės: Built-in infraraudonųjų spindulių jutiklį, lempa automatiškai šviesiai iki tamsiai kai judėjimas aptinkamas.Išsijungia automatiškai po 30 sekundžių, jeigu jokio judesio aptinkamas, Energijos taupymo & Mažos Energijos sąnaudos.Iki 120° stebėjimo kampas, didelio jautrumo ir greitai reaguoti.Pagal judesio jutiklis režimu, lempa palaiko dvi ryškumas režimai, lengvai reguliuoti ryškumą per mygtuką, jungiklį.Lempa taip pat gali dirbti kaip žibintuvėlį arba avarinės šviesos(pagal "ON" režimas), labai nešiojamų.Built-in 8pcs Led, minkštas ir skydelis nuo saulės-nemokamai, ilgas tarnavimo laikas.Su aromaterapija langelį apačioje(turite įdėti į kvepalų planšetinis kompiuteris), kuris gali tolygiai išsklaido kvepalų, pareikšti kambarys kvepalų ir mažinant slėgį.USB įkrovimo dizainas, lengva įkrauti per sujungti su dauguma USB įrenginius, pvz., Galia-bankas, Nešiojamojo kompiuterio, Telefono Įkroviklis ir kt.Lengva prijungti jį prie bet kokio plokščio ir lygaus paviršiaus, per savo magnetinį apačioje ir geležies plokštės.Ji gali būti plačiai naudojami miegamasis, vaikų kambarys, vonios kambarys, virtuvė, studijų, naktiniai, sienų, laiptų, koridorių, spintos, drabužinės, spintos ir kt.

Techniniai duomenys: Medžiaga: ABS+PP+Elektroniniai Komponentai Šviesos Spalva: Balta Šviesa, Geltona Šviesos (Pasirinktinai) Stebėjimo Kampas: 120° Pusėje Aptikimo Atstumas: 3-5 Metrų Šoninės Pusės Aptikimo Atstumas: 2-3 Metrų Galia: 1W(8*0.125 W/Led) Vardinė Įtampa: 5V Šviesos Šaltinis: 8LED Šviesos Srautas: 30LM Spalvos Temperatūra: 6500K(Balta Šviesa); 3000K(Geltona Šviesa) Akumuliatoriai: Built-in), 3,7 V/800mAh Ličio Akumuliatoriai Elementą Dydis: 102 * 90 * 30mm / 4.02 * 3.54 * 1.18 į Pakuotės Dydis: 93 * 90 * 35mm / 3.66 * 3.54 * 1.38 Pakuotėje Svoris: 115g / 4.06 unciją

Paketų Sąrašo: 1 * Šviesos 1 * USB Kabelis 1 * Kvepalų Tabletę 2 * Magnetinė Geležies Plokštės 1 * Vartotojo Instrukcija(Kinų ir anglų)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Taiji.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Taiji.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: chokers aukso 24 karatų, camo kuprinė uk, juodo plieno varžtas m215, didelis pin sages moterims, karbiuratorių dirtbike 26, kamufliažas didelis kelnaitės, kamufliažas bivouac skrybėlę, automobilių brūkšnys n2 fotoaparatą pro, automobilių brūkšnys kamera azdome.

Charakteristikos

Sertifikavimo ce
Maitinimo Šaltinis DC
Įtampa 5V
Baterijos Tipas Ličio jonų
Korpuso Medžiaga ABS
Šviesos Šaltinis Kita
Modelio Numeris LED Šviesos Naktį
Yra Lemputės Įtraukti No
Yra Baterijomis Taip
Formos ROUND
Yra Baterijų Reikia Taip
Elemento Tipas Naktį Žibintai
Naudojimas Skubios pagalbos
Tipas Atmosfera
Galia 0-5W
Prekės Pavadinimas Tomshine
Elektros Energijos Gamybos pasiūlymas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Aromaterapija Judesio Jutiklis Sienos Lempos Led Nakties Šviesos Žmogaus Kūno Indukcijos naktį Lempa Miegamojo, Prieškambario, Laiptų Kabineto Spintoje

Aromaterapija Judesio Jutiklis Sienos Lempos Led Nakties Šviesos Žmogaus Kūno Indukcijos naktį Lempa Miegamojo, Prieškambario, Laiptų Kabineto Spintoje

Panašūs produktai: