RH-PUBG Artefaktas Automatinis Slėgio Pistoletas Rapid Fire Karalius Terminatorius Tabletės Su Dot Gamepad (rapid Fire Karalius Raudona)

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.68

-20%

€13.35

Dalintis

Apie prekę

Belaidžio Retro Šeimos Vaizdo Žaidimų Valdiklis

Patobulinta versija, konstrukcija leidžia dvi gamepads atrodo daugiau glausta ir turtinga, suteikiant retro jaustis.Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su savo gerais draugais ar šeima , prašome pasirinkti vieną!Jis gali patenkinti savo reikalavimus!

Mobiliųjų Telefonų Žaidimas Gamepad Už Pubg

Puikus keturių piršto operacija.Į žaidimą, du sukelti ant rankenos yra atsakingas už kuria ir šaudymo.Galite greitai atidaryti, kuria didinamąjį stiklą ir tada šaudyti priešų, o juda ir siekiama.Patirtis nekilnojamojo žaidimas jaustis su integruota rankena kontrolierius!Leiskite jums jaustis patogiai, o ne pavargę, žaidimo metu!

Naujausias Žaidimas Fotografavimo Mygtukas

Nešiojamų sprogo fotografavimo mygtuką, gali būti saugomi ir patogu nešiotis!Kairįjį mygtuką, jis sprogo jungiklį, ir dešinysis mygtukas yra fizinis mygtukas.Svarbiausias dalykas yra pakeisti, MINI, SKS, M16 į nepertraukiamo šaudymo šautuvu!Režimo jungiklis: ilgai paspauskite klavišą, norėdami įjungti, ilgai paspauskite ir palaikykite 2 sekundes išjungti, trumpas paspauskite klavišą, norėdami perjungti vieną arba ištisiniu režimu.Nuolat starto režimą , trumpas paspauskite funkcinį klavišą, norėdami pereiti dažnio sprogo režimą tarp 1 s / 2 raundų / 4 raundų / 8 raundų / 16 raundų.

Fotografavimo Mygtukas

Šio mobiliojo žaidimo launcher skiriasi nuo kitų įprastą fotografavimo mygtukai.Fotografavimo karalius naudoja konkurencingo pelės lygio jungiklis.Kai kurie mygtukai yra pagaminti iš matinio metalo.Fotografavimo žaidėjas turi trumpą kelionę ir labiau reaguoja atsakymą!

Vienas pelės mygtuku spustelėkite Įgalinti Nuolatinio Perdavimo Režimas

Naudojant impulso laidumo technologija, SKS lengvasis ginklai naudojami.Greitai reaguoti N kartų per sekundę, jautrus antrosios šaudymo!

Mechaninė Juoda Veleno Dizainas

Sklandžiai jaustis, didelio jautrumo ir presavimo!Po eksperimentiniai bandymai, iki 1,3 mln. suspaudimo gyvenimą!Svarbiausia, intensyvus paspaudus nebus užrakinti ekraną.Interjero naudoja griovelių dizainas, siekiant išvengti fizinio klavišus ir išvengti raktus nuo liesdami ekrano užrakinimo, arba garsumo klavišus metu vištienos valgymo procesui įtakos žaidimų patirtis.

Sumanus Saugojimo Struktūra, Dizainas

Nuimamas dizainas veiksminga sandėliavimo!Nėra lengva prarasti ir lengvai atlikti!Mažas dydis, didelis funkcija!Jūs turite jį!

Žymos: automobilių plovykla su baterija, lašas pubg, sparčiai ugnies controle, acog optinio pluošto, "bluetooth" gun, greitai siūti, reddot taikymo sritis, sparčiai ugnies kontrolės, sy pubg, kelnaitės pubg.

Charakteristikos

Suderinamos Prekės/Modelis Kita
Prekės Pavadinimas Autobestown
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

RH-PUBG Artefaktas Automatinis Slėgio Pistoletas Rapid Fire Karalius Terminatorius Tabletės Su Dot Gamepad (rapid Fire Karalius Raudona)

RH-PUBG Artefaktas Automatinis Slėgio Pistoletas Rapid Fire Karalius Terminatorius Tabletės Su Dot Gamepad (rapid Fire Karalius Raudona)

Panašūs produktai: