"PASIDARYK pats" Akrilo Kavos Puodelio Arbatos "PASIDARYK pats" 3D Sienos Laikrodį, Dekoratyviniai Virtuvės Sieniniai Laikrodžiai Kambarį Valgomasis Sienų Dekoro Lipdukai Laikrodis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.37

Dalintis

Apie prekę

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Mes atnaujinimas kiekvieną savaitę.Prašome sekti mūsų parduotuvėje, jūsų mėgstamos parduotuvės.

Pardavimo Taškas

Visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės.Daugiau Patvarus ir ilgalaikis Naudojimas.Ekologiškas, netoksiškas ir saugus vaikams,neatneš taršos į gyvenimą.Patikslinimas išardymo ir surinkimo rodykle core Lukštais.Organinio plastiko medžiagos, kad pasirenka aplinkos apsaugos neatneš taršos į gyvenimą, ir spausdinimo, ryškių neblunka.

Prekės Parodyti:

Beje, šis "PASIDARYK pats" laikrodis turi būti surinkti pirkėjų.Ačiū labai!Lipni stiprus,nebus lengvai nukristi.Atrodo gyva,exquisiteand ir madingas Aukštos kokybės atspari vandeniui,atsparus korozijai ir sveiką aplinkosaugos apsaugos Lipnios ir neslidus dizaino,tai bus naudinga dekoro jūsų namuose Pridėti šventinę išvaizdą jūsų atostogų šalis su šis puikus dekoras Puiki idėja dekoro namų / store lange, sklandžiai sienos, gyvenamasis kambarys, miegamasis, kabinetas, salė būdas ir pan.Medžiaga:Akrilas+Plastikas SPALVA: sidabro, aukso, juoda.Storis Indeksas: Ultra plonas (apie 1mm ).Maitinimas:1 x AA baterija (neįtraukta).Pakuotė: 1 Set Sieninis Laikrodis Lipdukas 1 * Laikrodžio mechanizmas Produkto savybės: 1.lengvas, yra 1 / 10th, svorį, Įprastą Veidrodis. 2."netoksiškas", " neteršiantis, atsparus vandeniui, atsparus korozijai . 3.Aišku, kaip veidrodis.Šalia dalis ir veidrodis, yra identiški, toli (2 metrų atstumu) objektas bus labai lengvas ir lipni.Po pastos, o tada ašara paviršiaus apsauginę plėvelę pasiekti puikus dekoratyvinis efektas.Pastaba: Dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva tarp foto ir tikrąjį daiktą, Tikimės, kad jūs galite suprasti.

Tinkama Vieta:

Ji taip pat gali būti rodomas ant stalo, už kambarį, miegamojo, biuro, Virtuvės, Valgomojo, Vaikų žaidimų Kambarys, Vaikų Miegamasis,Studijų kambario ir kt.

Pastaba:

1.Mūsų gaminiai yra frameless, be stiklo kepurės. 2.Dėl laivybos problemas produktai nėra įtraukti baterijas. 3.Gali būti 2-3cm klaidų dimensijos duomenų dėl gryno rankinis matavimas,priklauso normalus reiškinys. 4.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,gali būti šiek tiek spalvų skirtumas dėl skirtingų šviesos ir stebėti poveikį. 5.Dėkojame už jūsų prašome suprasti:)

DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje. 2.Ar jūsų produktas, jokio triukšmo,? Mūsų laikrodis yra Silent Ne Tiksi, ir jūs galite jį pasiimti į miegamąjį, studijų ir kitose vietose, nesukels triukšmo poveikį jūsų gyvenimui. 3.Bus jūsų produkto, apima baterijas ji?Dėl laivybos problemas produktai nėra įtraukti baterijas.Reikia pirkti 1*AA baterijos patys. 4.Bus jūsų produkto, apima stiklo padengti?Mūsų gaminiai yra frameless, be stiklo kepurės.

Apie Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Paprastai,mes išsiųsti daiktų, kaip įmanoma greičiau, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,broderage mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Remiantis ankstesne patirtimi,aš suprantu, kad esate susirūpinęs dėl bet kokių galimų papildomų išlaidų straipsnių.

Apie Atsiliepimą:

Žymos: elektrinis sieninis laikrodis virtuvė, sieninis laikrodis, virtuvė, valgomasis, laikrodis virtuvės sienos, plokštė sieninis laikrodis virtuvė, laikrodis arbatinukas, negabaritinių sieninis laikrodis virtuvė, laikrodis kavos puodelio, kavos raidė, sieninis laikrodis virtuvės mados, sieninis laikrodis laikmatis virtuvės.

Charakteristikos

Funkcija Garsiakalbis Išjungti
Formos diskiniai
Stilius Amerikietiško Stiliaus
Medžiaga Akrilo
Taikoma Rodymas gyvenamasis kambarys
Motivity Tipas Skaitmeninis
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
Derinys Atskiria
Korpuso Medžiaga plastikiniai
Ekrano Tipas Adata
Skersmuo 40cm
Forma Vieno Veido
Prekės Pavadinimas FXM
svoris 150g

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Akrilo Kavos Puodelio Arbatos "PASIDARYK pats" 3D Sienos Laikrodį, Dekoratyviniai Virtuvės Sieniniai Laikrodžiai Kambarį Valgomasis Sienų Dekoro Lipdukai Laikrodis

Panašūs produktai: