Nauja Išpardavimas
Royal Canin hipoalergicznych mažų šunų sauso/šunims mažų veislių maisto alergijų 1 kg Padidinti

Royal Canin hipoalergicznych mažų šunų sauso/šunims mažų veislių maisto alergijų 1 kg

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.31

Dalintis

Apie prekę

Parodymai: suaugusiems šunims, sveriantiems mažiau nei 10 kg šiais atvejais: Nepageidaujamos reakcijos į pašarų (NRT), Išskyrus dietos Atlikti pacientams, sergantiems N.R.C. Uždegiminių žarnyno ligų (IBD) Atopium dermatitas kartu su lėtinės dantų (šviesos atvejais) Недостаточpancreas nepakankamumas (EPI) Lėtinis viduriavimas platinimu bakterijų plonojoje žarnoje (SIBO)

Kontraindikacijos: Pankreatitas Nėštumo ir laktacijos Augimą

Kursų trukmė taikymo: Jei alergija nuo alimmental pobūdžio ar netolerancijos pašarų daroma prielaida, pašarų hipoalergicznych mažų šunų šunų galima priskirti visą gyvenimą ir gyvūnų.Šio maisto galite perkelti šuo iš karto, be laipsniškas perėjimas.

Dažniausia priežastis, dėl ligų distalinės departamento šlapimo takų šunys yra strautical ir oksalato urolyiasis.Ypatingą polinkį į urolithium (60% atvejų) rodo, šunys, maži dydžiai.

Taip yra dėl šių priežasčių: Mažiau šlapimo, Mažiau reguliarus šlapinimasis, Didesnės koncentracijos mineralinių medžiagų šlapime.

S/o indeksas ženklas ant pakuotės reiškia, kad dieta yra sukurtos taip, kad šlapimo sistemos terpėje, nepalanki formavimas strautical ir oksalato kristalai.

Sausas pašaras

Žymos: pastaruosius juoda inkarai cnn, "iphone" atveju margaritas, robotas helovinas kūdikių, geriausiai įvertinti žievė kontrolės, samsung m30 atveju juokinga, toyota yaris lempos akis, motorola 6 2019 įdėklai, samsung s8 kristalų 360, mažylis interaktyvi lėlė.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Royal Canin hipoalergicznych mažų šunų sauso/šunims mažų veislių maisto alergijų 1 kg

Royal Canin hipoalergicznych mažų šunų sauso/šunims mažų veislių maisto alergijų 1 kg

Panašūs produktai: