Šiuolaikinės Paprastas, Abstraktus Briaunos PVC Užuolaidos, Tapetai Kambarį, TV Foną, Sienos KTV Juosta Raudona Tapetai Karta Riebalų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€23.25

Dalintis

Apie prekę

Interneto svetainės kaina : $/roll

Dydis:10m(H ) X0.53m(W) (32' 8"x1' 74)"ft

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

DUK 1 : Yra freskos tapetai lipnios ?Nėra.Freskos tapetai nėra lipnus.Nėra jokių klijų miltelių arba pastos ant jo.Jums reikia įsigyti klijai iš savo vietos aparatūros parduotuvė, prieš įklijuodami DUK 2 : tai Yra visas sieninis ?Nėra.Tai bus supjaustyti į kelias dalis, siekiant, kad ji galėtų patenkinti tarptautinės laivybos.Bet kokio dydžio yra bendras modelis.DUK 3 : Kaip dėl mokesčių ?Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjų atsakomybę.Mes nesame atsakingi už bet kokius muito.DUK 4:Kokios apmokėjimo jūs sutinkate?T/T", vakarų sąjunga ,banko pavedimu,kreditine kortele,qiwei piniginės ,pinigų DUK 5.Kaip apie grįžimą?Jūs turite 7days susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta .Visi parodyti elementus, kurie turi būti kilmės pakavimo ,turite pateikti mums laivybos sekimo numerį.konkrečios priežasties grįžti ir jūsų GO# .Laivybos išlaidos yra beared pirkėjo.Galite pasirinkti, kad pakeisti arba grąžinti pinigus.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Tapetai pasta veiksmai: Paruošti būtinas priemones: Klijai,Teptukas,Volelis,Grandiklis,Valdovas,Peilis,rankšluosčių/Kempinės Švarios sienos ir įsitikinkite, kad jūsų sienos švarus ir lygus.Ir teptukų, klijų ant sienos pirmiausia.Patikrinkite dydį, fono paveikslėlį ir rungtynės modelis.Pagal plotis kiekvienos grupės, tapetų,pažymėkite vertikalią liniją ant sienos.Teptuku klijais ant nugaros, iš kiekvienos grupės, tapetų ir ženklas, kad į juos.Įklijuokite jį ant sienos ir naudoti peiliu išpjauti perteklius dalis ir naudoti rankšluostį išvalyti klijus perkrautas.Kai įklijuodami antrosios grupės, būti atsargūs, kad atitiktų modelio tapetai.Ir dėl artimųjų sutapimo dalis, naudoti liniuote ir peiliu sumažinti perteklių dalis ir nulupkite juos išjungti.Naudoti peiliu išpjauti perteklius dalis aplink lizdą.Naudoti grandiklis, kad tapetai butas.Tada naudokite rankšluosčiu ar kempine nuvalykite klijų perkrautas. ( Uždaryti durų ir lango neleiskite jam sudrėkti natūraliai. )

Pakavimas Ir Pristatymas 1. Nes ji yra pagaminti pagal užsakymą, tapetai,jokių atsargų.Turime 3-5 dienas custom padaryti, ir tada mes suteikti jums pristatyti. 2.Mes tik shipp prie patvirtino adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų laivybos adresą. 3. mes pack pašto, pašto siuntinių, jei esate labai skubiai, galite pasirinkti, DHL, "fedex", Artimuosiuose Rytuose maršrutai, AVS. 4. Jūsų užsakymas bus siunčiami su krovimo laikas su sekimo numeriu. 5. Normalus švinas laikas:3-5days 6. Pristatymas nemokamas.Tačiau muito mokesčius ir rinkliavas, nuotolinio regione nėra įtrauktas.

Mūsų paslaugos: 1. Visi jūsų užklausą,mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. 2. Jei yra kokių nors problemų, apie produktus, prašome susisiekti su mumis.Mes pasirūpinsime, ji iš karto. 3. Nemokamai mėginio yra.Reikės tik mokėti delivey. 4. Tinkinti yra priimtinas.

Žymos: pvc juosta užuolaidų turėklai, raudona rožė tapetai, foto tapetai raudona, užuolaidų šiaurės, garso izoliacija sienos, 3d blackout užuolaidos, šaltų dūmų generatorius granulių elektros, soundbar, šaltų dūmų generatorius žalia, 3d užuolaidų.

Charakteristikos

Medžiaga PVC
Paviršiaus Apdorojimas SPAUSDINTI
Naudojimas Namų ūkio
Tipas Vinilo Tapetai
Naudoti Vyresniųjų Kambarys
Vinilo Tapetų Tipas Popieriaus Atgal, Vinilo Tapetai
Modelio Numeris kw0112
Stilius Klasikinis
Mokestis Vienetas Usd/Roll
Funkcija 3D
Modelis Juostelės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Šiuolaikinės Paprastas, Abstraktus Briaunos PVC Užuolaidos, Tapetai Kambarį, TV Foną, Sienos KTV Juosta Raudona Tapetai Karta Riebalų

Šiuolaikinės Paprastas, Abstraktus Briaunos PVC Užuolaidos, Tapetai Kambarį, TV Foną, Sienos KTV Juosta Raudona Tapetai Karta Riebalų

Panašūs produktai: