Anglies Pluošto Spoileris BMW F32 Coupe 420i 428i 430i 435i Galinis Spoileris Sparno PSM Stiliaus 4 Serijos m. m. 2016 m. 2017 m. 2018 m. 2019 m.

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€96.15

-15%

€113.12

Dalintis

Apie prekę

Įmontuoti:

• Anglies Pluošto Galinis Spoileris Galinis Kamieno Sparno Gloss Black Apdaila PSM Stiliaus BMW 4 Serijos F32 Hečbekas 2 Durų 2014 2015 2016 2017 - IKI

Ypatybė:

Pagamintas iš aukštos kokybės Nekilnojamojo Anglies Pluošto, patvarus & atsparus nešvarumų.

3K ruoželiniu modelį & UV Apsauga & Gloss Black Apdaila.

Pritaikyta Lenktas Dizainas, kuriame Gražių iš automobilio Stilius.

Duoti jūsų automobilio unikalus PRABANGUS Atrodo.

Naudoti dvipuses juostos įdiegti ir nustatyti, paprastas ir greitas.

Ateina su dvipusės juostelės, profesinės įdiegti labai rekomenduojama.

Mes priimame ALIPAY tik:

*** Svarbios Pastabos ***

-Mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas po aukciono pabaigos.

-Prašome užtikrinti, kad siuntimo adresą, jums pateikti, yra tiksli .Mes nesame atsakingi už nepristatyti adresai.

-Mes ne klastoti sąskaitas faktūras arba laivybos ženklų, bet kokiomis aplinkybėmis.

*** Tarptautinė Užsakymus ***

*** Prašome įtraukti šią informaciją su jūsų mokėjimo ***

-Savo Vardą Ir Pavardę.

-Jūsų Išsamūs ir Tikslūs Adresas

-Telefono Numeris (Post office reikalauja kliento telefono numerį Tarptautinių pristatymo)

*** Mokesčių ir Muito Mokesčių ***

*** Prašome įtraukti šią Informaciją su jūsų mokėjimo ***

-Jūsų šalis gali reikalauti papildomų mokesčių ar muitų, dėl jūsų, kad, kai jis patenka savo šalyje.

-Jūs atsakote už bet kokius papildomus mokesčius.

---Užsakymas bus išsiųsti per 2-7 darbo dienas po patvirtino mokėjimo.Kad pagaminti apie savaitgalį, o atostogų bus tvarkomi kitą darbo dieną.Prašome leisti 10-35 dienų tarptautiniai pervežimai.Kai siunta gali užtrukti ir ilgiau, atsižvelgiant į savo vietos muitinės ir pristatymo būdą pasirinko.

---Bendras Laivybos Nuolaida gali būti suteikta.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis Kartu Laivybos Nuolaida.Norėdami gauti nuolaidą, vienas visą mokėjimo turi būti numatyta, kartu elementus.

--- Skirti defected elementus, vėliau pakeitimo egzotišku išlaidas padengia pardavėjas.Pirkėjas turi susisiekti su mumis defekto aprašymas per 7 dienas po paketas atvyko.Taip pat grąžinti laivyba išlaidos turėtų būti apmokamos pirkėjo.

---Laivybos ir tvarkymo mokesčiai apima pašto, tvarkymo ir pakavimo siuntas.

Visi sandoriai yra galutiniai.Grąžinimo ir Keitimo gali būti išduotas tik dėl defektų arba neteisingai prekės, vežamos.Tik keistis, leidžiama negerai prekės perkamos ir klientai yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos ir vėlesniais pakeitimas laivybos kaina.Pakeitimas elementas bus apdorojami ir siunčiami grąžinus ir patikrinus pirminį elementą.

*** Sugadintos Prekės***

---Pažeistos prekės apima elementus, kurie yra sugadinta siuntimo metu.Jei siunta atvyksta į jūsų duris su akivaizdžiu laivybos žalą.prašome atsisakyti priimti pristatymas.Jei priimate pristatymo ir tada rasti pristatymas žalą.prašome įrašyti visas pakavimo medžiagas ir dokumentų tvarkymo ir nedelsdami susisiekite su mumis Skaitmenines nuotraukas, bus reikalaujama, kad visais atvejais.

*** Defektų arba Neteisingai Prekės, Vežamos ***

- - - - - Jei elementą norite grįžti yra neveiksni, tačiau neturi akivaizdaus pažeidimo, tai laikoma trūkumais.Jei gavote brokuotą ar klaidingų elementą.prašome įrašyti visas pakavimo medžiagas ir popierizmo, ir susisiekti su mumis iš karto su prekės numeris ir defekto aprašymas per 7 dienas po paketas atvyko.ir mes apdoroti jūsų prašymą iš karto.

Pakeitimas elementas bus apdorojami ir siunčiami grąžinus ir patikrinus pirminį elementą.

No claim bus priimtas po 7 dienų.Skaitmeninės nuotraukos yra būtinas visais atvejais, kai sugedusį elementą.

---Grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir nepanaudotą būklės.Ar jie bus atmestas ir išsiuntė atgal į jus.Jauskitės laisvai susisiekti su mumis ir klausimus.

*** Techninės Paramos ***

---Galime tik pateikti tik techninę pagalbą tuo metu, nes ne kaip profesionalus mechanikas.Mes labai rekomenduojame profesionalų montavimą visoms o mūsų produktus, Mes negalime priimti jokių mainų ar grąžina dėl netinkamo įdiegti.

---Jei manote, kad įsigytų netelpa, prašome išsaugoti visus pakavimo medžiagos ir dokumentų tvarkymo ir susisiekite su mumis, išsami informacija ir skaitmenines nuotraukas įrodyti, kaip prekės nėra jokios tinka.Jūs būsite atsakingas už siuntimo išlaidas, ir visa grąžinamoji išmoka bus išduota po patikrinimo, kurį mums.

*** Garantija ***

---Dalis tik.Pirkėjo atsakomybė už visas siuntimo išlaidas.Garantijos nėra taikomos netinkamo įrengimo, vandens, gaisro, sugadinimo, pakeitimo ar teisės aktus, kuriais gamta.

- - - - - Jei turite klausimų apie mūsų produktus, prieš arba po įsigijimo, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo paspaudus "Kontaktai" arba "pardavėjo Kontaktai" skiltyje "Parduotuvės skyriuje" apatiniame dešiniajame kampe.

---Mūsų biuras atidaromas nuo pirmadienio iki penktadienio.Mes glaudžiai Savaitgalis ir visų didžiųjų švenčių.

---Jūsų pranešimą, yra garantuojama, kad bus atsakyta per 24 valandas.Pranešimas išsiųstas į jav savaitgaliais ir švenčių dienomis bus atsakyta kitą darbo dieną.

- - - - - Jei turite kokių nors problemų, susijusių su pirkimu, išsiuntimo, grąžinimo/keitimo, arba bet kuri kita, prašome susisiekti su mumis ir leiskite mums išspręsti šią problemą, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą.Mūsų klientų aptarnavimo yra čia, siekiant užtikrinti, kad jūs patenkinti mūsų paslaugomis.

Jei esate nepatenkinti mūsų paslaugų ar kitos problemos,Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus, ir mes galėsime išspręsti problemą iš karto ,Ačiū jums labai!

Žymos: m4 spoileris, bmw f32 spoileris, bmw f32 įkrovos spoileris, bmw 428i priedai, f80 m3 psm, bmw m4 spoileris, fakelas xhp, bmw f80 sparno, 435i, xhp90.

Charakteristikos

Įtraukti 1 Gabalas ( dvipusės juostos )
Elemento Ilgio 105cm
Specialios Funkcijos Apdaila
Tipas / Stilius pridėti stilių
Prekės Pavadinimas UO STILIUS
Paskirties Transporto priemonės Galiniai
Medžiagos Tipas Anglies Pluošto
Kitos Dalies Numeris MC12 - 10C
Elemento Tipas Spoileriai
Elemento Plotis 20cm
Prekės Svoris 2kg
įdiegti Pridėti su dvipusės juostelės
Modelis, Metai 2014 2015 2016 2017 - IKI
Automobilių Gamintojo BMW
Modelio Pavadinimas 4 Serijos F32 Sedanas
automobilio modelis 4 Serijos F32 420i 428i 435i (2-jų durų)
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Šalis/Regionas Gamyba Guangzhou,Kinija
Mainų Dalies Numeris MC12 - 10B
Pakavimas Kartoninė Dėžutė
Elemento Aukštis 10cm
Spalva Gloss Black Apdaila
Kilmės vieta Gunangzhou, Kinija
Kilmės KN(Kilmės)
Gamintojas Dalies Numeris MC12 - 10A

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Anglies Pluošto Spoileris BMW F32 Coupe 420i 428i 430i 435i Galinis Spoileris Sparno PSM Stiliaus 4 Serijos m. m. 2016 m. 2017 m. 2018 m. 2019 m.

Anglies Pluošto Spoileris BMW F32 Coupe 420i 428i 430i 435i Galinis Spoileris Sparno PSM Stiliaus 4 Serijos m. m. 2016 m. 2017 m. 2018 m. 2019 m.

Panašūs produktai: