Balta raudona 4/4 Elektrinis Smuikas Silent Pikapas Bauda toną Kieto wood3# elementas yra spalva, jei jums reikia kitos spalvos, pasakykite man,

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€73.91

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

PASTABA : prekės tik yra vienas gabalas smuikas.Tačiau galite pasirinkti jums patinka spalva smuikas .Jei jūs neturite pasirinkti, kai jums mokėti už jį ,aš atsitiktinai laivo smuiku, galite į juos .

1.Svarbiausias Mano elektrinis smuikas Yra Galinga ir Profesionali garso.Tinka profesionaliam Žaidėjui žaisti.

2. Po bandymo daug elektros smuikas pasiimti.Rasti geriausius iš jų.Ir aš samdyti profesionalus gerinti visada.Tai tampa labai profesionaliai.Tai galima palyginti su Garsaus elektros pasiimti.Ji gamina Galingas garsas ir Labai stabili daugelyje situacijų. 3. Daugelis Klientų naudoti mano smuikas laimėti Konkursą ,Ar Imtis asmeninės ar profesinės muzikos įrašų ir kt. 4. Ranka Raižyti Kietos Medienos Statybos. 5. Gražus Ir Rankų darbo Apdaila. 6. Aukštos Kokybės Elektros Sistemos, Gaminti Gražus garso 7. Ebony Fingerboard ir Vagiai,medžio masyvo Smakro Poilsio, Geros kokybės patvarus Tailpiece.Maža jungtis (1/8") )Tylus Elektros Sistema Apima : 1. Tylus Elektros Sistemos Maitinamas 9 V baterija 2. 1/4" į 1/8 " Jack laidą , Jūs galite prisijungti prie populiariausių AMP, 3. Galima prijungti Ausinių .Jūs galite žaisti su ausinėmis. 4. Pro-Deluxe Patvarus Pliušinis Pamušalu Nailono, Kuriems kietas lukštas, Atveju, su Kuprine ant pečių Dirželiai ir Užtrauktukas Kišenėje 5. Ebony Frogged Lankas Su perlamutru Apdaila ir Nebalinti Originali mongolų Ašutų 6. Gražus Kokybės Kanifolijos Tortas. 7. Ausines, AUX laidas ir 9V Šarminės Baterijos Big Jack (1/4") Elektros Sistema Apima : 1. 1/4" Jack laidą , Jūs galite prisijungti prie populiariausių AMP, 2. Pro-Deluxe Patvarus Pliušinis Pamušalu Nailono, Kuriems kietas lukštas, Atveju, su Kuprine ant pečių Dirželiai ir Užtrauktukas Kišenėje 3. Ebony Frogged Lankas Su perlamutru Apdaila ir Nebalinti Originali mongolų Ašutų 4. Gražus Kokybės Kanifolijos Tortas. 5. Didelis Lizdas elektros sistemos powered by MVP vaizdas yra tokia dalis, kad ateis su smuikas.Big jack sistema neturi ausinių ir baterijos dėka.

NĖRA . 2

We will ship daiktas kaip dovana ir pranešė, prekių vertė, yra žemas USD.Jums gali tekti mokėti mažai arba jokio sumokėti muito mokesčius.Bet tai yra būtina, arba užsakymą bus atidaryti paketą ir įvertink gitara.Mes turime pakankamai patirties, kad padėtų jums gauti gitara saugiai.

Pristatymas

Ji normlly nukelia mus 1-7 dienų, kad gauti prekes galite sumokėti paruoštas laivybos po jūsų mokėjimas patvirtino .com.

Mes paprastai naudoti EMS vežimo sąnaudos būtų mažesnės ir geresnių paslaugų.

Jis paprastai trunka apie 5-8 dienų EMS pristatyti prekes.Tada galite gauti elementus, išklausęs pasibelsti į jūsų duris.

Mes džiaugiamės, kad sujungti laivybos už prekes mokama vienu mokėjimu.Siuntimo kainos bus pagrįstos bendras svoris daiktų, ir savo buvimo vietą.

Esame labai profesionalus ir atsargūs, apie pakuotę laikyti daiktų saugus transportuojant.

Po Pardavimo, Klientų Aptarnavimo

Mūsų 100% pasitenkinimo garantija leidžia jums pirkti su pasitikėjimu!

Prekės yra PAGAMINTOS KINIJOJE.Jie yra tie, kad kai kurie iš jūsų vaikinai ieško, bet jie yra gera ir verta pinigų jums mokėti.

Retais instancijos brokuotą prekę, būtinai susisiekite su mumis, pirmą ir leiskite išsiaiškinti geras būdas ją išspręsti.

**nedvejodami man, jei turite kokių nors klausimų**

Ačiū ir laimingas siūlymas

Apsilankykite mūsų parduotuvėje Kitos " GREAT deals ir Daiktų!

Žymos: crystal flash usb, dalis elektrinis smuikas, grynai elektrinis smuikas, nr elektrinis smuikas, žalios elektros smuikas, žalia smuikas, "android " flash", smuikas medienos, spalva smuikas, fotoaparatas nikon usb.

Charakteristikos

Viršuje Medžiaga Medžio Masyvo
Veido Medžiaga Kietos medienos
Dydis 4/4
Atgal / Pusės Medžiaga kietos medienos
Lankas Medžiaga brazilija medienos
Modelio Numeris 4/4
Prekės Pavadinimas YINFENTE
Tailpiece Medžiaga ebonw
Fingerboard Medžiaga Ebony

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Balta raudona 4/4 Elektrinis Smuikas Silent Pikapas Bauda toną Kieto wood3# elementas yra spalva, jei jums reikia kitos spalvos, pasakykite man,

Balta raudona 4/4 Elektrinis Smuikas Silent Pikapas Bauda toną Kieto wood3# elementas yra spalva, jei jums reikia kitos spalvos, pasakykite man,

Panašūs produktai: