Individualiems poreikiams pritaikytos Šuo Bandana Storio Fil A Spalvų Variantai raudona šunų reikmenys, naminių gyvūnų reikmenys šunims

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€22.59

-14%

€26.57

Dalintis

Apie prekę

Rankų darbo

Medžiaga: 100% medvilnė

Pridėti NEMOKAMAI personalizavimas į bandana.

Ar jūs turite didelių naujienų paskelbti, mielas šuo, ir nori ypatingu būdu pasidalinti šį laimingas naujienos?Tegul draugai ir šeima žino jūsų didelė naujiena su visiškai unikalų užsakymą bandana jūsų labai mylimas šuo dėvėti.

Suasmeninti jūsų bandana vistiek norėtumėte.Personalizavimo lauke, leiskite mums žinoti, ką jūs norėtumėte.Jei turite kokių klausimų ar specialūs prašymai, atsiųsti mums convo ir mes padarysime viską, kad jūsų vizijos atsitikti!

Šis šuo bandana yra gerai padaryta ir lengva nešioti.Ji yra pagaminta, su aukštos kokybės audinių ir tvirtas, rankų darbo, statybos jūsų geriausi bud mėgautis.Kokybės tilptų įvairių dydžių, kad pataisyti sukti bandana 1-2x ar susiejimas kampai stipriai arba silpnai.Tai bandana taip pat yra grįžtamasis, su vienoje pusėje su jūsų asmeninį tekstą ir iš kitos pusės lyguma.

Mes spausdinti žodžių su šilumos spaudos vinilo ir taikyti jį su šilumos spaudos mašina.Jame telpa iki pat plauti.Mes turime plauti mūsų šuns skarelės daug kartų ir žodžiai liko labai metams, verta naudoti.

Mūsų komanda vertus mašina siuva, spaudinius, pakuotes, ir laivų, kiekvienas daiktas pagamintas pagal užsakymą.

Kokybės fit dydis:

XS - kaklo dydis 8"-12"

Ex.Čihuahua (taip pat kačių ar triušių)

Mažas - kaklo dydis 12"-15"

Ex.Biglis, terjerai

Vidutinio kaklo dydis 15"-18"

Ex.Cocker Spanielis

Didelio kaklo dydis 19"-23"

Ex.Auksaspalvis retriveris, vokiečių Aviganis, piešinius, haskis ir laboratorijos

XL - kaklo dydis 23"-25"

Ex.Šv.Bernardas, Bull Mastifas

---KAIP PAGAL UŽSAKYMĄ----

Norėdami pateikti užsakymą, prašome atlikite žemiau nurodytus veiksmus.

1 etapas), Pasirinkite kiekį jums reikia

2 žingsnis.Spustelėkite mygtuką"pirkti dabar"

3 veiksmas, Jūs pamatysite langelį, galite palikti žinutę man dabar.Rašykite datos arba pavadinimą arba trumpą tekstą, kurį norite pardavėjas pastaba.Mes priimame įvairias kalbas, išskyrus anglų.Jei jūs nežinote, kaip palikti pranešimų pardavėjas dėmesį, tiesiog siųsti laiškus į jav tiesiai po apmokėjimo.

4 žingsnis: Baigti mokėjimo jūsų užsakymą.

Žymos: girly mažylis priedai, valentino rose šuo, yorkie puppy priedai, aitvarai šunys, šuo šalikas žiemą, bandana pet, metų katė bandana, "pasidaryk pats" rose šuo, šuo assessories daisy, šuniukas katės bandana.

Charakteristikos

Rinkinys Tipas Taip
Medžiaga 100% Medvilnės
Elemento Tipas Trikampio Formos Tvarstis
Tipas Šunys
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Individualiems poreikiams pritaikytos Šuo Bandana Storio Fil A Spalvų Variantai raudona šunų reikmenys, naminių gyvūnų reikmenys šunims

Individualiems poreikiams pritaikytos Šuo Bandana Storio Fil A Spalvų Variantai raudona šunų reikmenys, naminių gyvūnų reikmenys šunims

Panašūs produktai: