Nauja Išpardavimas
Nemokamas pristatymas 10.5 pėdų aukščio pripučiamas ausinių kopijos reklamos Padidinti

Nemokamas pristatymas 10.5 pėdų aukščio pripučiamas ausinių kopijos reklamos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€431.81

Dalintis

Apie prekę

1.Nuotraukos-pripučiami heaphone

2.Aksesuarai spalvos, pripučiami ausinių

3.Parametrai Prekės Pavadinimas:pripučiami ausinių Medžiaga: vandeniui oksfordo audinys Dydis:10.5 pėdų aukščio*9,8 pėdų plotis

Priedai: oro pūstuvas;virvių;smėlio maišais;vienas pakavimo maišelis

4.Apmokėjimas ir Vežimo laiko

5. Nustatymas ir Kokybės kontrolė

Kodėl mes?

a.Mes turime patirties šiame sektoriuje nuo 2004 metų. Aukštos profesinės tiria darbuotojų ir pažangių technologijų įranga, kad tai, ką mes galime užtikrinti produktų yra gera kokybė ir palankios Kainos

b.Mes esame pajėgūs gaminti pripučiamas animacinių filmų elementus pagal savo dizainą, ir jums bus patenkinti mūsų darbu.

c.Klientams iš JAV , UK, Australija, Vietnamas,Japonija ir kt.mes jau nustatė malonus ir abipusės naudos verslo santykius su jav ir labai vertina mūsų profesionalų aptarnavimą.

d.Kaip pripučiamas bendrovė, mes stengėmės daug unikalių idėjų iš animacijos.Taip pat, mūsų klientams, taip pat norėčiau pabandyti savo kūrybą.

Ką mes turime?

Pripučiami LED dekoracijos;balionai;žvaigždės;gėlės ir augalai;palapinės;arkos;reklamos oro ir kai kurie pritaikyti oro ir t.t.

Jeigu jums yra įdomūs pripučiami ausinių,Prašome nesijaučia drąsiai vietą, kad ir pasakykite mums savo prašymus,mes atsiųsime jums greičiau!

Žymos: pižama d anuel karolis g, kaip priversti laimėti 10 update, pranešk apie netikrą nagai klijai avokado, pranešk apie netikrą naild juoda dizainas, palace kelnės kostiumas moteris, organizatorius stiklo papuošalai, organizatorius sulankstomas padaryti, organizatorius sulankstyti marškinėlius, kaip nemokamai psn dovanų kortelės.

Charakteristikos

Dydis L
Medžiaga Atsparus vandeniui oxford medžiaga
Modelis NĖRA
Proga Naujieji Metai
Modelio Numeris NB-HE301

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas pristatymas 10.5 pėdų aukščio pripučiamas ausinių kopijos reklamos

Nemokamas pristatymas 10.5 pėdų aukščio pripučiamas ausinių kopijos reklamos

Panašūs produktai: