1950 Derliaus Arbata Ilgis Trumpas Vestuvių Suknelės Stebėjimo Šampano Diržas Lauko 1960 Moterų Savaiminio Priėmimo Vestuvinės Suknelės 2019

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€144.39

-8%

€156.95

Dalintis

Apie prekę

Cecelle filialas prekės NNINEBLUE Bendrovė, kuri buvo nustatyta 2008 metais. Po keletą metų sparčiai auganti, mes išaugo iki suknelės kompanija, kuri specializuojasi aukštos kokybės, bet ir prieinamą vestuvių suknelės, Bridesmaid Dresses, Motina Nuotakos Suknelės, Gėlių mergaičių Suknelės, Prom Dresses, Oficialaus Vakaro Suknelės ir kiti Trumpas Šalis Suknelės, pavyzdžiui, Kokteilių Suknelės, Baigimo Suknelės, Homecoming Suknelės ir t.t.Mes naudojame tik aukščiausios kokybės medžiagos su specialiomis rankų darbo kūrinys, sukurti svajonių suknelė jūsų ypatinga diena.Kiekvienas iš mūsų suknelės yra patikra atsargiai, prieš tai yra perduota pirkėjui.Išskyrus suknelės mūsų parduotuvėje, mes taip pat turime užsakymą dizaino paslaugos, galite siųsti mums nuotraukas ar nuorodas suknelė jums patinka, mes suteiksime jums citata 12 valandų.Pokalbį su klientu, jūs niekada pamiršti, kaip profesionali mūsų klientų aptarnavimo panele yra!

1. Kaina yra tik suknelė pati, bet kokiam priedui " nuotraukos yra ne ateina su suknele, jei norite užsisakyti kartu su suknele, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo.

2. Kai jūsų užsakymą, prašome parašyti savo vestuves arba įvykio datą remarking langelį , kad galėtume įvertinti, ar mes galime leisti jums gauti jį laiko.

3. Bet suknelė gali būti pagal užsakymą pagaminti tiek standartinių dydžių ir nestandartinių dydžių.Jei norite, kad pasirinktinis dydis suknelė, prašome pasirinkti standartinio dydžio tegul kad eiti per, ir tada parašyti visus savo matavimas remarking langelį arba siųskite mums laišką.

4. Beveik visi mūsų suknelės gali būti pagal užsakymą pagaminti spalvos nuo mūsų spalvų paletę, prašome rašyti spalvos numerį remarking langelį.Jei nesate tikri, kurių vienas yra spalva norite, prašome atsiųsti mums laišką.

5. Plius dydis suknelės, ten bus $19-$49 plius dydžio mokestį (priklauso nuo sudėtingumo suknelė.

6. Nežymūs spalvų skirtumai, gali egzistuoti,mes negali garantuoti realaus suknelė spalva bus lygiai tas pats, kaip nuotraukas internete.Ir mes negalime priimti complian spalvos skirtumas.

7. Todėl suknelė trunka 7-15 darbo dienų , tai gal mažiau ar daugiau, priklausomai nuo sudėtingumo suknelė.Labai skubėti, kad, prašome teirautis su klientų aptarnavimo pirmas.

8. Galime siųsti spalvų mėginius, prieš užsakant , klientai turi sumokėti $25 laivybos kaina (greitas pristatymas metodas) arba $15 (lėtai laivybos metodą).

9. Kaina, nėra jokių mokesčių, jei yra mokestis, kai pakuotė yra išlaikęs savo šalies muitinės, prašome bendradarbiauti laivybos kompanija organizuoti muitinės, jei nėra jokių muitų mokesčių, ji turi būti sudaryta pagal pirkėjui.Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

10. Už Brazilijos klientai,kai jūs pateikiate užsakymą,taip pat prašome parašyti savo CPF numerį remarking langelį arba siųsdami mums žinutę.

Kartais, jums patinka suknelė, bet manau, kad bus geriau su įvairaus ilgio arba iškirpte...Cecelle yra laimingas, kad jūsų svajonė ateina tiesa.Remiantis stiliaus suknelė jums patinka, mes galime padaryti, dauguma pokyčių norite nemokamai, kai kiti pakeitimai kainuos šiek tiek daugiau.Jei norite padaryti pakeitimus suknelė, prašome siųsti užklausą mūsų klientų aptarnavimo, mes pasistengsime atsakyti jums į 12 valandų.

Cecelle bendrovė ne tik mažmeninės prekybos įmonės, bet taip pat didmeninės.Jeigu jūs esate didmenininkas, mes džiaugiamės galėdami išlaikyti ilgalaikius santykius tiekti jums kokybiškas, bet už prieinamą kainą, didmeninės kainos suknelės.Arba jei jūs tik individualios, bet noriu nusipirkti daug suknelės vieną kartą, jūs taip pat galite mėgautis didmeninės kainos.Prašome pasiteirauti klientų aptarnavimo ir gauti daugiau informacijos apie didmeninės.

Jei yra kokių nors problemų su produkto, kurį gautų, prašome siųsti mums pranešimai per 7 dienas nuo gavimo elementą su paaiškinimu defektus ir nuotraukas parodyti defektų.Mūsų klientų aptarnavimo pasistengsime atsakyti jums į 12 valandų, siekiant padėti jums išspręsti jas kuo greičiau.Bet pavėluotas skundžiasi nebus tvarkomas.

Beveik visi mūsų suknelės yra custom made, tai reiškia, suknelė buvo pasiūta pagal savo dydį ir spalvą.Sunku perparduoti jį visiems, jei jums grąžinti.Mes praleidžiame daug laiko ir pinigų priėmimo viena suknelė, specialiai jums, todėl bet grįžti, ten bus 40% suknelė kaina išteklių atkūrimui mokestis ir vartotojams reikės apmokėti siuntimo išlaidas už siuntimą atgal.

Jei tik dėl to, jog pirkėjas nenori mokėti už muitų mokesčių ir atsisako pasirašyti paketą, mes negalime grąžinti visus pinigus.

Mūsų brangiausio klientai, prieš pateikdami užsakymą, įsitikinkite, kad jums patinka ir stilius, kai jūs pateikiate užsakymą, prašome įsitikinkite, kad jums pasirinkti tinkamą dydį ir spalvą.Mes stengiamės, kad kiekvienas lady suknelė, idealiai.

Kaip žinote, geri atsiliepimai yra labai svarbus bet kurioje parduotuvėje.Jei jus tenkina mūsų produktą ir mūsų paslaugos, prašome palikti gerą apžvalgos bei 5 žvaigždžių iki mūsų, tai bus labai padėti mūsų bendrovei.Visiems, kurie paliko gerus atsiliepimus, mes siūlome didelis kupono apdovanoti ateities užsakymus.

Po daugybę valandų praleido ieškoti jūsų svajonių suknelė (jau nekalbant dolerių išleidžiama), tai vienintelis teisingas, kad jūsų suknelė a laimingai-kada nors-kai per daug, tiesa?Ar tai, nes, kaip dėl to jaučiatės dėl savo vestuvių dieną ar galimybė perduoti ją žemyn, kad jūsų dukra ar kitam šeimos nariui ateityje, išsaugoti jūsų vestuvių suknelė yra geriausias būdas išsaugoti tai, spalva, medžiaga ir forma.

1 TAISYKLĖ: SAUSAS, ŠVARUS, BE VĖLAVIMO

Žymos: pečių vestuvių suknelės 2019, vestuvinė suknelė 2019robe, suknelė gimdymo 2019, vestuvinė suknelė vaikas mergina 2019, vestuvinė suknelė 2019 skatinimo, organza appliques vestuvių suknelė 2019, amanda vestuvių suknelė 2016, tradicinės kinų vestuvių suknelė 2019, šiuolaikinių vestuvių suknelė 2017, shift suknelė 2019.

Charakteristikos

Built-in Liemenėlė Taip
Ilgis Short Wedding Dresses
Atgal Dizainu užtrauktukas
Iškirpte Stebėjimo
Traukinys NĖRA
Suknelės Ilgis Arbata-Ilgis
Nėščioms Moterims, No
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Stilius Neformalus Vestuvių Suknelės
Metų 2017 Vestuvių Suknelės
Rankovės Stilius Reguliariai
Talėja Natūralus
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Vestuvinė Suknelė Audinys Organza
Modelio Numeris Senovinių Vestuvių Suknelės
Tikrasis Vaizdai Taip
Apdaila Appliques
Prekės Pavadinimas cecelle
Siluetas A-LINE

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1950 Derliaus Arbata Ilgis Trumpas Vestuvių Suknelės Stebėjimo Šampano Diržas Lauko 1960 Moterų Savaiminio Priėmimo Vestuvinės Suknelės 2019

1950 Derliaus Arbata Ilgis Trumpas Vestuvių Suknelės Stebėjimo Šampano Diržas Lauko 1960 Moterų Savaiminio Priėmimo Vestuvinės Suknelės 2019

Panašūs produktai: