Atnaujintas USB Kūdikių Pieno Buteliuko Šildytuvas Nešiojamų Kelionių Pieno Šilčiau Kūdikiams Maitinti Butelis Šildomos Padengti Izoliacija Termostatas Krepšys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.74

-5%

€12.36

Dalintis

Apie prekę

Atnaujintas USB Šildymo Nešiojamų Kelionės Puodelis Pieno Šilčiau Buteliuko Šildytuvas Maitinti Kūdikių Buteliukas Saugojimo Krepšys

Specifikacija:

Tipas:Butelis Šildomos Dangtis

Medžiaga: Poliesterio pluoštas + PU Odos

Spalva: Pilka/Juoda

Įėjimas: 5V 2A

Jungtis:USB Kabelis

Dydis: apytiksl.25 x10cm/9,8 x.9 colių

Kabelio Ilgis:apytiksl.68cm/26.8 į

Pakuotė:

1X Pieno Buteliuko Šildytuvas

(Neįtraukti Pieno Butelis,centrinis bankas ir kiti priedai.)

Savybės:

Patogus ruošiant pieno ar maitinti kūdikį bet kuriuo metu ir bet kur.

Sandwich " tipo struktūra, šiluminės izoliacijos projektavimo, šilumos išsaugojimo ir šildymo core core gaisro gydymas, saugos garantijų.

Pagaminta iš kristalų, aksomo, šildymo medžiaga, įkaista greitai ir tolygiai.

Užtrauktukas atidarymas dizainas, nuimamas plovimo linijinės ir audinio danga (šildymo lapas neturėtų būti plaunami, medžiaga dangtelį galima plauti), švaresnis ir daugiau sanitarijos.

Šis kūdikis butelis šilčiau ir šildytuvas šildo greitai ir tolygiai, tai galima ištempti, kad tilptų dauguma kūdikių buteliukai, ji yra lengva ir saugu naudoti.

Visiškai suderinamas su įvairiomis maitinimo šaltiniai, maitinimo laidas yra USB sąsaja, suderinama su dauguma 5V 2A mobiliojo galios, labiausiai 5V 2A krovimo galva, labiausiai 5V 2A automobilinis įkroviklis (galia turi būti didesnė nei 1,5 A vairuoti šildymo plėvelė, rekomenduojama rungtynės 2A krovimo vadovas ar įkrovimo lobis).

Butelis šilčiau yra minkštas ir sulankstomas,itin patogu ir lengva saugojimo.

Patarimai :

Šildymo ir šilumos išsaugojimo poveikis turi įtakos storis butelis, medžiagos ir originalus temperatūros pieno viduje.Įjungus, butelis bus šildomas pirmas, ir ji bus pakeistas į 37-42 laipsnių.Jei ji yra iš storis normalus butelis yra paimtas šaldytuve, šildymo užtruks apie pusantros valandos.Stiklo medžiagos bus įkaitinti šiek tiek greičiau, nei plastikinio butelio.Jei jis yra kambario temperatūros, tai trunka apie pusvalandį kaisti.Jei butelis yra didelis, šildymo laikas bus daugiau, pp ledo pieno pasieks 42 laipsnių 1:30 valandos, ir stiklo medžiaga, užtruks 1 valandą kaisti.

Skelbimas:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis.

3.Prašome leisti 1-3cm klaida.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Žymos: šilumos nešiojamų butelis šilčiau, krepšys taurė, krepšys, puodelis, elektrinis pieno šilčiau, suaugusiųjų latekso krepšys, varpos latekso krepšys, pieno šilčiau, kūdikių buteliuko šildytuvas, kūdikių pieno šilčiau, warmze nešiojamų butelis šilčiau.

Charakteristikos

Dydis approx.25 x10cm/9.8 x.9 inch
Medžiaga Funkcija PVC Nemokamai
Medžiagos Poliesterio pluoštas + PU Odos
Medžiaga P. P.
Modelio Numeris Butelis Šildomos Dangtis
jungtis USB Laidas
Kabelio Ilgis maždaug.68cm/26.8 colių
Spalva Pilka/Juoda
Įėjimas 5V 2A

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Atnaujintas USB Kūdikių Pieno Buteliuko Šildytuvas Nešiojamų Kelionių Pieno Šilčiau Kūdikiams Maitinti Butelis Šildomos Padengti Izoliacija Termostatas Krepšys

Atnaujintas USB Kūdikių Pieno Buteliuko Šildytuvas Nešiojamų Kelionių Pieno Šilčiau Kūdikiams Maitinti Butelis Šildomos Padengti Izoliacija Termostatas Krepšys

Panašūs produktai: