TWS Skaitmeninio Sporto Mikrofonas Automatinis Mini HIFI LED Ekranas 6D Stereo Garsas Ausies Vandeniui Belaidžio "Bluetooth" Ausines.

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€15.50

-30%

€22.15

Dalintis

Apie prekę

TWS Skaitmeninio Sporto Mikrofonas Automatinis Mini HIFI LED Ekranas 6D Stereo Garsas Ausies Vandeniui Belaidžio "Bluetooth" Ausines.

Aprašymas: Elementas, tipas: "Bluetooth" Ausinių mygtuką kontroliuoti lengvai įjungti/išjungti, groti/pauzė/perjungti muzika, laisvų rankų skambinimas vairuojant, darbo, susitikimas, veikia.Vieną dvi jungtys, galima prijungti du mobiliuosius telefonus tuo pačiu metu.Pažangi suderinamumas: palaiko visus Bluetooth " mobiliojo telefono, planšetinio kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio, QQ, muzikos, filmų ir t. t., universali visų mobiliojo ryšio telefoną.Techniniai duomenys: 1."Bluetooth" Versija: V5.0 2.Bluetooth Atstumas: 10m 3.Įkrovimo Laikas: apie 1-2 valandas 4.Budėjimo Laikas: apie 80 5 valandas.Muzikos Laikas: apie 3 val. 6.Kalbėjimo Laikas: apie 4 val. 7.Ausinės Baterija: Polimerinė Ličio Baterija 45mAh 8.Baterijos Dėžutė Baterija: Polimerinė Ličio Baterija 280mAh 9.Garso perdavimo formatas: HFP/A2DP/HSP/AVRCP Pakuotė: 1 x Mini A6S TWS "Bluetooth" Ausinės (kairės ir dešinės ausys) 1 x 280mAh Įkrovimo Box 1 x USB Įkrovimo Kabelis 1 x Vartotojo Vadovas 4 x Ausies bžūp Ausinių Porą metodas: 1. Apsidrausti nuo krovimo bin arba paspauskite ir holid kairę ir rightcarphones multi-function " mygtuką 3 sekundes, kad įjungtumėte iki raudonos ir mėlynos lemputės mirksi pakaitomis, įveskite ausies paieškos porą narė.anter ausies pora automatinė paieška, ir atitiktų pagrindinius ausies(teisė sar), raudonos ir mėlynos šviesos yra pakaitomis mirksi, vidurinėje ausyje isfiashing lėtai, ir suporuotų ausies yra sėkmingai atkurti. 2. Įjungti "Bluetooth" funkciją, kad mobiliųjų telefonų ar kitų prietaisų.Ifit-tai "Android" mobilųjį telefoną arba prietaisą, prašome spauskite "Ieškoti" Bluetooth "prietaiso"variantas.Jei tai yra " IOS "sistema, mobiliojo telefono ar įrenginį, jis automatiškai ieško prietaiso, kai ieško modelio, "Bluetooth" laisvų rankų įranga Po to spustelėkite įvesti porą; kai suporavus prietaisus, pagrindinių(dešinėje) ausinės bus greitai prijungti sėkmingai, ir kairės ir dešinės ausinės taps mėlyna ir kūnas lėtai, ir įveskite ryšio laukimo būseną.Po suporavus prietaisus, pagrindinių ausų yra tinkamas kanalas.Vidurinėje ausyje yra kairysis kanalas. 3. Du sarphones taip pat gali būti suporuotas su mobiliųjų telefonų atskirai Tns oparaliorn mglhod gali būti valdomas atsižvelgiant į pirmiau žingsnis 2 veikimo būdas.

Žymos: geležies užtrauktukas 75 cm, galaxy kartus 5g 3d, odos vespa krepšys, husqvarna fe su šlapia danga, huskys palaidinukė, husqvarna tekstilės, nemokamai kiss koncertas, husky darbas žibintai, husky apima golfo.

Charakteristikos

Yra bevielis Taip
Jautrumas 120dB
Modelio Numeris "Bluetooth" Ausinės
Feature2 Mažmeninė/Whoelsale/Droshipping/Mokėti už greitą pristatymą
Jungtys USB
Komunikacijos Belaidžio
Kodekai AAC
Modelis TWS 12320
Prekės Pavadinimas OLOPKY
Kilmės KN(Kilmės)
Linijos Ilgis 0m
Stilius Ausies Kabliuko
Earcups Tipas Pusiau atviras
Valdymo Mygtukas Taip
Su Mikrofonu Taip
Skaičius Vairuotojai 2
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Atsparus vandeniui Taip
"Bluetooth" Versija 5.0
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
Vairuotojas Skersmuo 3mm
Paramos PROGRAMĄ No
Funkcija Vaikiška Ausines
Savybės Aktyvus Noice, Anuliuojant
Garso Valdymas Taip
Feature1 darbo/workout/Veikia/Kelionės/vairavimo/
Vocalism Principas Dinamiškas
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Silikono
Paketų Sąrašas Įkrovimo Kabelis
Bendras Harmoninis Iškraipymas 3%
Kištuko Tipas Linijos Tipas
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Magnetas Tipas Ferito
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Maksimali Galia 30mW
Parama Atminties Kortelės No
Atsparumas 32Ω

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

TWS Skaitmeninio Sporto Mikrofonas Automatinis Mini HIFI LED Ekranas 6D Stereo Garsas Ausies Vandeniui Belaidžio

TWS Skaitmeninio Sporto Mikrofonas Automatinis Mini HIFI LED Ekranas 6D Stereo Garsas Ausies Vandeniui Belaidžio "Bluetooth" Ausines.

Panašūs produktai: