Ebony Grindys Laminatės "PASIDARYK pats" Baldų Gamtinių 250x60 cm Aparatūros Patalpos Stumdomosios Durys Konteinerių Namas Miegamieji, Kėdės, Barn Durys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€23.67

Dalintis

Apie prekę

Inžinerijos medienos lukštu aprašymas

Juodmedžio Mediena, Fanera Aprašymas Grenlandija Juodmedžio Medienos Lukštu Buvo Kruopščiai Sukonstruotas Pagal Skirtingus Naudojimo Scenarijai Galvoje.Mūsų Laminatės Yra Naudojama visame Pasaulyje Fanera, Durys, Furnitue, Apdailos Plokštės, MDF Plokštės, Rėmai, Liejimo Ir Daug Daugiau Paraiškų. 1、Grenlandija Juodmedžio Medienos Fanera Turi Skirtingų Spalvų、Stiliaus、Dydžio. 2、Naudoti E0 Klijai 3、Individualų Funkcijų, Pakuojami Ir Parduodami Kaip 2500MM*580-620MM Viename Lape Atgal: Su neaustinės medžiagos Pakuotė: Visi Mūsų Produktai Yra Kruopščiai Supakuoti Į Vyniotinis Su Wallcovering Arba Kartono, Popieriaus Vyniojimo.Pakuotė Buvo Kruopščiai Sukurta Siekiant Suderinti Unikalias Produkto Savybes.

Įkurta 2010, Grenlandija, Specializuojasi Gamybos Laminatės Ir Nebaigtų/Iš Anksto Padengta Plokštės.Su Brandžiais Gamybos Technologijos Ir Nuolatinės Investicijos Į Pažangias Įrenginių, Grenlandija Yra Jūsų Partneris Aukštos Kokybės Faneros Ir Fanera, Susijusius Produktus.Didelės Apimties Gamybos Pajėgumus Ir Griežtos Kokybės Kontrolės, Leidžia Mums Teikti Produktus, Nuolat Aukštos Kokybės Ir Užtikrinti Trumpą Pristatymo Laiką.

Žymos: baldų ratukas, peru, live kambarys, aukso tvarto durų furnitūrą, kėdė aparatūra, miegamasis furnitur, odininkas, svirnas medinis durų furnitūrą, blizgučiai golfo, pietų amerikos plaukų.

Charakteristikos

Modelio Numeris EB-6222C
Tipas fanera
Dydis 2500MM*600MM
Spalva Natūralus
Medžiaga Mediena
Žaliavos Mediena
Formos Stačiakampis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Ebony Grindys Laminatės

Ebony Grindys Laminatės "PASIDARYK pats" Baldų Gamtinių 250x60 cm Aparatūros Patalpos Stumdomosios Durys Konteinerių Namas Miegamieji, Kėdės, Barn Durys

Panašūs produktai: