"PASIDARYK pats" oda pjovimo staklės Išjungti garsą Rankiniu Perforavimo mašina, Odos puncher

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€35.92

-25%

€47.90

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1. Mažos veiklos triukšmo 2. Plieno medžiagos, ilgas tarnavimo laikas 3. Riba skylės gylis yra reguliuojamas 4. Apatinė svirtis gali būti kairėje arba dešinėje 5. Su skirtingais priedais pasiekti multi-funkcija 6. Greitas įdiegimas ir lengvas valdymas

Specifikacija:

Medžiaga: plienas Griebtuvas:1.5-13mm Dydis: 205x135x360MM Svoris: 5KG Naudojimas: odos pjaustymo, perforavimo, gromming ir kt.

Apie mirti pjovimo:

3mm:tinka mažiems objektams su plona oda, pvz., raktų dėklai, arba mažesni nei pagrindiniai atvejai. 4mm:tinka vidutinio dydžio elementai su vidutinio storio ,pavyzdžiui, raktų dėklai ir piniginės dydžio odos prekių. (bendras) 5mm:tinka vidutinio dydžio ir didelių objektų, su vidutinio storio odos, pavyzdžiui, pinigines įvairių didelių kuprinė dydžio odos prekių. 6mm:tinka didelių daiktų, su stora oda, tokių kaip įvairių didelių atgal balno krepšiai 1 danties ridge yra daugiausia naudojamos stačiu kampu pasukti ar tik reikia padaryti skylę atskirai. 2 Dantyta Python yra paprastai naudojama, kad dvi skyles kreivė kampe, arba žaisti mažesnių odos. 4 dantų, tiesios linijos, plačiausiai naudojama 6 dantys yra naudojamas, kai žaidžia ilga tiesi linija, jūs galite žaisti 6 skyles vienu metu, efektyvumas yra labai didelis.Skorpionas yra vartojimo prekės.Pavyzdžiui, peilis ir žirklės, bus bukas ilgą laiką.Klientas turėtų atkreipti dėmesį į tokius dalykus, kai jį naudoti: 1. Kai perforavimo, kad rhombic turėtų būti statmena odos paviršiaus siekiant išvengti ėduonies nebūtų nutrauktas pakreipti rhombic! 2. Atkreipkite dėmesį į jėgą, kai kala diamond, pirmojo šviesos ir tada sunkiųjų 3. Kai perforavimo odą, ji turėtų būti naudojama su trinkelėmis apsaugoti ėduonies. 4. Kai deimantas yra ne naudoti, galite taikyti kai kuriuos naftos molars, ar salotos, aliejus bus naudojamas apsauga ir priežiūra.

Žymos: onehand skylę puncher, apyrankė pi xiu, perforavimo mašinų gamyba, hole punch puncher, k skylę puncher, mėlyna augalų, f skylę puncher, nagų perdavimas, tarpinė perforavimo mašina, perforavimo mašina, metalo.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Prekės Pavadinimas BENYS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" oda pjovimo staklės Išjungti garsą Rankiniu Perforavimo mašina, Odos puncher

Panašūs produktai: