24k aukso antikvariniai dekoratyvinis lako linija drožyba plokštės 10 colių karpis "lotus" ge krosnies porceliano plokštelės rankdarbių apdaila dovanos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€149.10

-5%

€156.95

Dalintis

Apie prekę

Pavadinimas: Karpių lotus ge krosnies porceliano plokštelės Viršelio medžiaga: 24k Aukso Privalumas: Turi surinkti Vertė Amatų Dydis: 8v/10in arba pasirinktinis dydis Įpakavimas: Skardos X 1+ Dovanų Pakavimo Dėžutė X 1 Karpis ir "lotus" ge krosnies porceliano plokštelės yra pagamintos iš porceliano plokštelės ir karpis, ir lotoso gėlė.Derinys karpis ir lotoso gėlė yra unikalus Kinijos.Ji simbolizuoja turtingumą gyvenimo kiekvienais metais ir turi papildomą gerovės ir maisto produktų kasmet.

Produkto Vaizdas

Dangtelis su 24k Aukso Folija

Mūsų produktus naudoja aukso folija su 24K aukso turiniu iki 99%, gryna spalva, spindinčios, pabrėžiant elegantiškas ir prabangus aukso pobūdžio.daro visas produktas atrodo geras ženklas, žavus, turtingas ir yra nepaprasta trauka.

Apie Technologijas: Tradicinę lako linija drožyba

Mūsų produktai priimti tradicinės lako linija pjaustymo technologija, kuri yra tradicinė Kinų amatų ir nematerialus kultūros paveldas.Lako linija drožyba technologija jungia tradicinius Kinų liaudies meno, religinis menas, apeigos,, aukos,, duoklės ir kitos savybės palace art.Su savo unikalaus meno stilius, ji sukuria daug šiuolaikinio meno ir amatų, ir tampa high-end meno kūriniams ir šiuolaikinių žmonių papuošti ir pagražinti savo gyvenimą.Lako linija drožyba technologijų porceliano plokštelės yra rankų darbo, kad produktai, lankstesnės ir labiau realistiškas.Gamybos proceso produktas yra: 1. lako linija dirvožemio gamybos, 2. apačioje apdaila, 3. dizaino forma, 4. bazinė padangų, 5. twist linijos tarp į rankas, 6. dažų linija, skulptūra, 7. viršutinės šviesos lako, 8. milteliai, baltojo molio, 9. nudažyti aukso spalvos, 10. pasta aukso folija.Produkto trunka keletą savaičių ar net keletą metų profesinės gamybos metu, kūrinys yra gerai ir elegantiškas, vaizdas yra ryškus ir ryškus, stilius yra paprastas ir elegantiškas, vaizdas yra ryškus, o kiekvienas produktas yra niekada tą patį.

Žymos: sienos lempa kakashi, sienos deco nuryti, sienos, baldai, 3d, sienų dekoras marmok, sienos raudona flamingo, sienos lempa 10w rgb, sienos lipdukas žaidimas, sienos virtuvėje 60 5, sieniniai šviestuvai dėlionės.

Charakteristikos

Plokštė Kinų Keramikos Plokštės
Medžiaga Paauksuoti
Temos Talismanas
Funkcija rankdarbiai
Technologijos Tradicinis lako linija drožyba
Regioninės Funkcija Kinija
Vertė Ji turi kolekcijos vertė
Privalumas Dangtelis su 24k Aukso

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

24k aukso antikvariniai dekoratyvinis lako linija drožyba plokštės 10 colių karpis

24k aukso antikvariniai dekoratyvinis lako linija drožyba plokštės 10 colių karpis "lotus" ge krosnies porceliano plokštelės rankdarbių apdaila dovanos

Panašūs produktai: