T9 Belaidžio ryšio Ausinių,IPX5 atsparumas Vandeniui su Įkrovimo Atveju "Bluetooth" Ausinės su Spauda "iPhone" ir "Android"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.98

-28%

€16.64

Dalintis

Apie prekę

Jie yra gana patogūs ir tinka muzikos mėgėjams

[4 valandų laiko žaisti & USB-C įkrovimo] laisvų rankų įranga gali atkurti muziką ir skambučius 4 valandas,o krovimo langelis gali būti pratęstas 20 val.

Du mikrofonai: kiekvienas ausinių turi du mikrofonus pagerinti balso paėmimo ir foninio triukšmo slopinimas užtikrinti, aišku, posėdį be trukdžių

[Vienas žingsnis porą & IPX5 atsparumas vandeniui] tiesa, belaidžių ausinių yra pasirengusi, kai jums pradėti, tiesiog juos apmokestinimo lauke, ir jie bus automatiškai prisijungti prie suporuoto prietaiso.IPX5 vandens atsparumo daro juos idealiai tinka didelio intensyvumo pratybų ir veikia

Patogus Paspauskite kontrolė: Per daugiafunkcinis touchpad ir mikrofonas ant kiekvieno ausinių, jūs galite lengvai valdyti garso atkūrimo ir skambučius.Ausinių pagalvėlės, net gali būti naudojami tik kaip "Bluetooth" laisvų rankų įranga

Automatinio suderinimo sistema.pilnai automatizuota sistema, kad suteikti jums nerimauti nemokamai patirtis.

Triukšmo mažinimas-dvigubas mikrofonas, stereo skambinkite triukšmą pokalbio metu, "Bluetooth" versija 5.0 - 2 kartus greičiau, garso perdavimo.

Lengvas, asmeninį dizainą, ultra-plonas, kompaktiškas, lengvas perkurti, gali suspėti su jūsų intensyvios treniruotės efektyvumą.

Mono ir stereo režimu,naudojant vieną ausį arba lengvai juos perjungti.

spalva: Juoda/Balta

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

1 x T9 tiesa belaidė laisvų rankų įranga

1 x įkraunama dėžutė

3 x S / M / L ausies dangteliu

1 x kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: "bluetooth" laisvų rankų įranga t9, t9 tws, lauke qcy t3, belaidžių ausinių, 6000mah belaidžių ausinių, ipx7 tiesa, belaidžiai, qcy t9s tws, e7 ausinių, ausies qcy t5, mpow.

Charakteristikos

Garso Valdymas Taip
Vocalism Principas Hibridinė technologija
Komunikacijos Belaidžio
Kilmės KN(Kilmės)
Aktyvus Triukšmą Naikinantis Taip
Valdymo Mygtukas Taip
Kištuko Tipas NĖRA
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas SODIAL
Jungtys NĖRA
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Stilius Ausis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

T9 Belaidžio ryšio Ausinių,IPX5 atsparumas Vandeniui su Įkrovimo Atveju

T9 Belaidžio ryšio Ausinių,IPX5 atsparumas Vandeniui su Įkrovimo Atveju "Bluetooth" Ausinės su Spauda "iPhone" ir "Android"

Panašūs produktai: