Nauja Išpardavimas
Chna Šampūnas - Dažymas - su Palo Campeche - Juodi Plaukai - Radhe Shyam - 250 ml Padidinti

Chna Šampūnas - Dažymas - su Palo Campeche - Juodi Plaukai - Radhe Shyam - 250 ml

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.10

Dalintis

Apie prekę

Ne Jaima Alkauzar galėsite įsigyti Color šampūnas Internete adresu Chna Spalva juoda už geriausią kainą.

Saugo spalvą, juoda ilgiau.Su natūralūs ekstraktai iš Chna ir Campeche stick, praturtintas graikinių riešutų sėklų ekstraktas * ir imbiero šaknis.

Chna Champu savybes, juoda Spalva

Šampūnas chna Juoda rekomenduojama išlaikyti spalvos chna taikymo spalva, ar milteliai ar pasta, išlaikyti tonas jūsų plaukai ilgiau.Įprasta naudoti Chna spalvos šampūnas Su natūraliais ekstraktais ir iš ekologinės žemdirbystės bus suteikti savo plaukams naują gyvenimą, su nepakartojama blizgesį ir tekstūros.

Tai Henna spalvos šampūno sudėtyje Yra 10% augalų ekstraktai, kurie stiprinti ir blizgesį jūsų plaukai.

Henna spalvos Champu programos

Saugo dažymas su chna ilgiau.

-Sustiprina ir pašviesina plaukus.

Sudėtis

Vanduo, sodium laureth sulfate, decyl glucoside, cocamide DEA, laneth-75, arbata laurilo sulfatas, natrio chloridas, natrio lauroilsarkozinatas, cocamidopropylamine oksidas, cocamidopropyl betaine, butileno glikolis, parfum, ethoxydiglycol, propilene glycol, dinatrio edta, d-limonene, ethyparaben, metilparabenas, henna, pieno rūgšties, gliukozės, hexyl cinnamal, Propilparabenas, pterocarpus santalinus ekstraktas, citralis, natrio hidroksidas, linalool, natrio benzoatas, sorbo rūgštis, kalio sorbatas, methylchloroisothiazolinone ir methylliso-thiazolinone.

Kaip naudoti

Drėgnų plaukų.Taikyti tinkamas šampūnas su chna ir masažas švelniai.Nuplauti su daug vandens ir viską pakartokite.Kaip nepakeičiamą pabaigoje jūsų gydymą taikyti minkštinantis balzamas chna Radhe Shyam, kurios padės kondicionavimo savo plaukus.

Pristatymas

250 ml talpos Spalva: Juoda Spalva, Paruošti Radhe Shyam .

Kosmetikos Gamtos Radhe Shyam

Produktai, Natūrali kosmetika ir kvepalai .Radhe Shyam Sukurti jums visų natūralių produktų, kaip sveikas ir veiksmingas, kaip tik Motina Gamta gali pasiūlyti mums.Nuo 1983 m.), mūsų produktai yra tik Augalinės arba Mineralinės , Ir jie yra daromi be žiaurumas su gyvūnais.

Visi Produktai Radhe Shyam Jie biologiškai, kad nebūtų pakenkta aplinkai, nei jų gamybos etape, nei jų vartojimą.Mūsų asmeniniai ir verslo filosofija diskai su mumis padaryti gražesnį pasaulį, gerbti gamtą.

Visada natūraliu būdu.Radhe Shyam siūlo jums grožio natūraliai.

Pastaba

Laikykite ma¾iems vaikams.

Radhe Shyam Spalva black Henna spalvos Champu

Lengviausias būdas spalvos jūsų plaukai juodi, o skalbimo jį.

Kosmetikos Gamtos Radhe Shyam

Žymos: black henna tatuiruotės, ruda chna, užpildykite plaukų, hena, stovo už kirpykla, plaukų skydas, plaukų rebond, plaukų lazerio terapija, dexe organinių plaukų augimą šampūnas, kūgio chnos.

Charakteristikos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Chna Šampūnas - Dažymas - su Palo Campeche - Juodi Plaukai - Radhe Shyam - 250 ml

Chna Šampūnas - Dažymas - su Palo Campeche - Juodi Plaukai - Radhe Shyam - 250 ml

Panašūs produktai: