Premium USB 3.0 " VGA Adapteris Keitiklis, Full HD Išorės Vaizdo plokštė Multi Monitorius, Adapteris, USB, VGA Adapteris Keitiklis Parama

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.55

-22%

€9.80

Dalintis

Apie prekę

Nešiojamų USB į VGA adapteris sujungia stalinį ar nešiojamąjį kompiuterį su USB 3.0 / 2.0 uosto į jūsų VGA-įrengtas ekranas, ekranas, projektorius, ar HDTV; Tuck tai lengvas įtaisą į savo maišelį, kad padaryti verslo prezentacija, pratęsti jūsų darbo sritis, siekiant padidinti našumą; o turi būti siunčiami atskirai; VGA kabelis yra būtinas.

Aukštos kokybės metalo USB prievadas ir VGA moterų keitiklis palaiko rezoliuciją iki 1920x1080@60Hz (1080p, Full HD), įskaitant 720p, aukštos raiškos išorinis monitorius, projektorius, ar TELEVIZIJA; SuperSpeed USB 3.0 palaiko duomenų perdavimo greitis iki 5 Gb / s.

Built-in advanced DisplayLink chipset konvertuoja USB skaitmeninio signalo VGA analoginis signalas; Aukštos kokybės metalinė USB jungtis atspari korozijai ir dilimui ir pagerinti signalo perdavimo veiklą; Suformuoti ištraukimo padidina kabelio patvarumą.

Ar norite peržiūrėti didelį ar kelis skaičiuoklės keliuose rodo?

Ar norite pasidalinti savo vaizdo įrašus ar skaidres su savo šeimos narius, draugus, workmate didesnio sn?Tai USB3.0 į VGA adapteris suteikia jums puikus sprendimas.Jis gali būti naudojamas veidrodis pagrindiniai jūsų darbalaukio, kurioje tuo pačiu ie kiekvieno ekrano, arba išplėsti savo darbastalio padvigubinti savo darbo erdvę ir padidinti jūsų produktyvumą.

Specifikacija:

Įvesties Sąsaja: USB 3.0

Išvesties Sąsaja: VGA

Palaikymo Operaciją Sistemos: "Windows " 10", "Windows 8.1", "Windows 8", "Windows 7", "Windows XP" ir kitų USB-įjungtas kompiuterio.

Medžiaga: ABS+PVC

Spalva: Juoda

Ilgis: 9.65 cm/24.5 cm

PASTABA:

1.Šis produktas NĖRA dvikryptis adapteris.Tai TIK konvertuoja USB 3.0 " VGA.

2.Įsitikinkite, kad jūsų prietaisai turi USB3.0 uosto.USB3.0 palaiko: 1920*1080@60Hz (1080p max), USB2.0 palaiko TIK: 800*600@60Hz.

3.Nepalaiko "Mac".

4.Palaiko Surface Pro " su " ("Windows") procesorius.

5.Nepalaiko Surface Pro " su " ARM " ("Windows") procesorius.

6.Prašome įdiegti tvarkyklę į savo kompiuterį ir prijungus jį prie kompiuterio.Atsisiųskite vairuotojas forma šią nuorodą: http: //t.kn/REe5lIh

7.Kai jūs prijunkite jį prie USB prievado, comsuter bus aptikti, kad naujas prietaisas buvo prijungtas.Prašome kreiptis į "my computer" ir surasti "FL2000DX (G: )", tada dukart spustelėkite jį, kad įdiegti programinę įrangą.Iš naujo paleisti kompiuterį, kai diegimas bus baigtas.

8.Siekiant 1080 aukštos rezoliucijos reikalavimus, prašome uždaryti

programinė įranga, ir naudoti USB 3.0.

Pakuotės Turinys:

1 x USB3.0-VGA Adapteris

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: mhl, 30 multi usb, VGA, 12V, pritaikyti hdmi usb, mirascreen, išorės hdmi monitorius, usb vga, hdmi usb, kortelės grafinis.

Charakteristikos

Sertifikavimo NĖRA
USB Tipas STANDARTAS
Naudoti Kaip parodyta
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas HXSJ

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Premium USB 3.0

Premium USB 3.0 " VGA Adapteris Keitiklis, Full HD Išorės Vaizdo plokštė Multi Monitorius, Adapteris, USB, VGA Adapteris Keitiklis Parama

Panašūs produktai: