Mini Vazonas Metalo Barelį Augalų Sultingi Augalų Vazonas Mažas Geležies Barelį alavuotoji skarda Mini Kibiras Namų Biuro Dekoras

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.25

-37%

€1.99

Dalintis

Apie prekę

Savybės: Mini mažas geležies išlaikyti nėra lengva, deformuoti, nėra lengva sutraiškyti, spalva yra įvairių, ryškių spalvų, jokio blukimo, be dažų.Naudoti aukštos kokybės dukart arklių geležies, šviesios spalvos, šiltas, nemokamai rungtynės, dirbtinės gėlės, mados laukinių, tinka įvairių stilių scenas.

Produkto naudojimas: Ji gali būti sodinami ant palangės, gali būti tvirtinamos prie sienos, gali būti pripildytas mielas saldainiai, gali būti sodinami ant stalo ir lauko.

Medžiaga: Geležis

Procesas: Dažai

Prekės ženklas

Kategorija: dekoratyvinis statinės

Kabo forma: apdaila

Stilius: Europos

Stilius: barelį formos

Spalvos: balta, geltona, didelė raudona, šviesiai rožinė, šviesiai mėlyna

Dydis: vidutinis plotis-7,5 cm mažesnis plotis 5,5 cm, aukštis-7.5 cm

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žymos: metalo kibiras, kibiras dekoras, šiaurės vaza, pasakų mažas, puodą, puodą mažas, petra, crackle lako, statinėje vynas, mini metalo mažas kibiras.

Charakteristikos

Temos FĖJA
Stilius mini kibiras
Medžiaga Metalo
Regioninės Funkcija Europa
Prekės Pavadinimas AIHOME

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Mini Vazonas Metalo Barelį Augalų Sultingi Augalų Vazonas Mažas Geležies Barelį alavuotoji skarda Mini Kibiras Namų Biuro Dekoras

Mini Vazonas Metalo Barelį Augalų Sultingi Augalų Vazonas Mažas Geležies Barelį alavuotoji skarda Mini Kibiras Namų Biuro Dekoras

Panašūs produktai: