Profesinės MTB Dviratis Dviračio Šalmas Reguliuojamas Galvos Dydis Dviračių Galvos Saugos Raštas Sportas, Jojimo, Dviračių Šalmas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.30

-25%

€5.81

Dalintis

Apie prekę

MTB Dviratis Dviračio Šalmas Reguliuojamas Galvos Dydžio Kalnų Keliu, Dviračių Sportas, Galvos Saugos Raštas

Ypatybė:

1. 18-Hole Dizainas: Ne tik unikalus, gražus dizainas, mados stilius, bet taip pat skylę dizaino pramonė yra labai protinga, sumažinti atsparumą, patogus ir kvėpuojantis, lengvai nešioti.

2. Vientisas Dizainas: sklandžiai struktūra uodegos linija yra ne tik stilingas, bet taip pat efektyviai sumažina vėjo pasipriešinimą.

3. Vidinis Pamušalas Dizainas: vidinis pamušalas yra gerai padaryta, su didele aprėpties srityje, geriau tekstūros ir stipresnis sukibimas su viduje šalmas.Ji gali pagerinti komfortą nešioti paprastai ir gaminti pagalvėle poveikį, kai galva yra sudaužyta.Vidinis pamušalas gali būti nuimamas valymui, taigi jums nereikės nerimauti apie tai, dėmes ir prakaito.

4. Kraštų Dizainas: Jis gali veiksmingai užkirsti kelią pašalinių daiktų skrydžius į akis, raitelio, ir tuo pačiu metu žaisti tam šešėlių efektas, skrybėlių kraštų gali būti pašalintas.

5. Popieriaus Langelį Pakuotė: Veiksmingai apsaugoti šalmą ir sumažinti žalą transportavimo metu.

6. Įrengtas, su briauna, kraštų yra šalmas, bet ne sumontuotas ant šalmo.Jūs galite įdiegti kraštų pagal savo poreikius, gavęs prekes.

Specifikacija:

Pagrindinė Medžiaga: EPS Putų + PC Lapas

Spalva: Juoda, Geltona

Gaminio Dydis: 280 X 210 X 140mm/11.02 X 8.27 X 5.51"

Dydis: Vienas Dydis, Galvos Apimtis Nuo 57-62cm/22.44-24.41", Galvos Plotis 18,5 cm/7.28", Galvos Ilgis 23cm/9.06 straipsnis"(su Reguliuojama Rankena su Reguliuojamu Galvos Apimtis)

Grynasis Svoris: 215g

Vėjo Skylių: 18 Vėjo Skyles

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X MTB Dviratis Dviračio Šalmas

Žymos: cycl šalmas, black panther šalmas, "red bull motocross, atviras šalmas, bicycl šalmas, dviratis mtb šalmas, vairą mtb šalmas, sv8, geltonas šalmas, šalmas, motorcycl.

Charakteristikos

Sertifikavimo NĖRA
Medžiaga Kita
Svoris (g) 230
Oro Ventiliacijos Angos 16 - 20
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Vientisai-suformuoti Šalmas
Modelio Numeris MTB
Amžiaus Grupė (Suaugusieji) Vyrai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Profesinės MTB Dviratis Dviračio Šalmas Reguliuojamas Galvos Dydis Dviračių Galvos Saugos Raštas Sportas, Jojimo, Dviračių Šalmas

Profesinės MTB Dviratis Dviračio Šalmas Reguliuojamas Galvos Dydis Dviračių Galvos Saugos Raštas Sportas, Jojimo, Dviračių Šalmas

Panašūs produktai: