Vaikai "PASIDARYK pats" Silikono Abėcėlė Pelėsių Nustatyti ŠEIMOS + MEILĖ + NAMUOSE, Pelėsis 3 spalvotu LED Styginių Šviesos 12 Spalvų Spindi Blizgučiai Carft Žaislas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.03

-29%

€14.32

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

12 Spalvų Spindi Blizgučiai

Ši abėcėlė pelėsių nustatyti yra įrengtas šviesus ir blizgučiai bling savo "PASIDARYK pats" kūrimą, kad jūsų vyno turėtojas ar miestelyje atrodo daugiau apakinti ir uždegimo.

Laiškas Pelėsių

Abėcėlė formos yra gerai, pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, lankstus ir tvirtas, anti-ašarų ir anti-drabužiai gali būti naudojami vėl ir vėl.

Spalvinga LED String Žibintai

Pelėsių rinkinys taip pat ateina su 3 LED string žibintai, kurie bus išmesti spalvinga žiburiai pareikšti daugiau puikus ir išskirtinis estetinis jausmas, kad šaliai.

Įvairių "PASIDARYK pats" kūriniai

Silikono formos gali būti lengvai užpildyti su epoksidine derva, ir pridedant spindi blizgučiai, Žėručio milteliai, skystis, dervos dažų ar džiovintos gėlės, sausos šakos, nuotraukos, ir tt, jūs galite padaryti unikalus ir akį traukiantis vyno turėtojo nustatyti lengvai.

Universalus

Jis tinka labiausiai perdirbimo medžiagų, tokių kaip derva, epoksidinė derva, akriliniai dažai, alkoholio dažai, muilo, polimero molis, vaškas, ir gipso, suteikti daugiau patogumo padaryti nepakartojama kūrimą.

Taikoma kartų

Baigus jūs "PASIDARYK pats" kūrimą, raidė pelėsiai gali būti puiki dekoracija namams, vestuves, barų, klubų, šventė ir dar daugiau.

Techniniai duomenys:

Tipas: Coaster pelėsių rinkinys

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Kiekis: 1 komplektas

Medžiaga: Silikonas

LED styginių šviesos: 1m 10 LED

Šviesos spalva: Spalvinga

ŠEIMOS Pelėsių dydis: 258*72*15mm/10.14*2.83*0.59 in(L*W*H)

MEILĖ Pelėsių dydis: 213*88*15mm/8.37*3.46*0.59 in(L*W*H)

NAMUOSE Pelėsiai Dydis: 220*72*15/8.65*2.83*0.59 in(L*W*H)

Grynasis svoris: 120g/4.23 oz

Paketai:

1* ŠEIMOS pelėsių

1* MEILĖ pelėsių

1*NAMO pelėsių

3* Styginių šviesos

12 butelių* Spindi blizgučiai

Žymos: mazda 3 bk paieška, lauko girlianda, china meno tapybos, carft, 3 kavinė, china meno berniukai, akumuliatoriaus led eilutė, hippi sijonas, Vaikas batraištis, dekoro led.

Charakteristikos

Amžius Suaugusieji
Įspėjimas nuo gaisro
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris miestelyje pelėsių rinkinys
Tipas Kita
Temos Gyvūnai Ir Gamta

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Vaikai

Vaikai "PASIDARYK pats" Silikono Abėcėlė Pelėsių Nustatyti ŠEIMOS + MEILĖ + NAMUOSE, Pelėsis 3 spalvotu LED Styginių Šviesos 12 Spalvų Spindi Blizgučiai Carft Žaislas

Panašūs produktai: