146 Akrilo Aišku, Ratu Diskai, "Keychain", Tuščias, su Grandinėmis, Kutas Pakabukas Omarų Užsegimas "PASIDARYK pats" Rankinės, Piniginės Rankinėje Drabužiai Kabo

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€14.66

-43%

€25.73

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Paketas apima - ateiti su 24 vnt. apvalių akrilo ratas ruošiniai, 24 vnt. raktų pakabukai su pratęsimas grandinės ir 24pcs keychain kutai, 50x Uodega Žiedai,12x Omarų Užsegimas,12x Odos Laido Fiksatorius visiškai 146 vnt, kiekvienas elementas yra pakankamai savo "PASIDARYK pats" projektas.

Aišku, paviršiaus ir lygaus abiejų pusių akrilas skaidri ratu diskai yra padengti apsaugine plėvele, jūs galite gauti aiškią ratas tuščias tik ašarų plėvelės off lėtai, akrilo ratas ruošiniai su sklandžiai , saugiai ir atrodo puikiai.

Praktinis "PASIDARYK pats" projektai - galite piešti, išdrožti ar klijuoti etiketės ant akrilo apvalūs ruošiniai, kaip jums patinka, papuošti savo "PASIDARYK pats" projektas su raktų žiedai ir spalvinga keychain tassles, savitas ir kūrybos.

Platus: Tai kutai gali būti taikoma daugeliu atvejų, tokių kaip akrilo keychain ruošiniai, keychains, auskarai, apyrankės, krepšys apdailos, užuolaidų apdaila, telefono dirželiai ir kitų "PASIDARYK pats" juvelyrikos priėmimo projektus.

Lengva naudoti - akrilo grandinės ruošiniai yra pagaminti iš kokybės akrilo(0.12 colio storio), kuris sukurtas su 0.16 į skylę, jūs galite lengvai eilutę raktų pakabukai su grandine, akrilo ruošiniai ir tassles kartu.

Specifikacija:

Medžiaga: Akrilas

Kutas Dydis: 3.8 cm/1.50 colių

Keychin Dydis: 5.1x2.5cm/2.01x0.98inch

Komplektą Sudaro:

24 Vienetų Turas Akrilo Ratas Ruošiniai

24 Vienetų Raktų pakabukai su Išplėtimas Grandinės

24 Vienetų Keychain Kutai

12 Vienetų Omarų Užsegimas

12 Vienetų Odos Laido Fiksatorius

50 Vienetų Uodega Žiedai

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek skirtumas dėl manua l matavimas.

Spalvos gali šiek tiek skirtis nuo įvairių stebėti.Ačiū!

Žymos: papuošalai paketų prižiūrėtojų raktinę, tuščių paketų prižiūrėtojų raktinę, akrilo rato diskas, lankai keychain, keychain s raidė, akrilo raktas, "pasidaryk pats" sublimacija ruošiniai nemokamas pristatymas, akrilo keychain turas, šilumos spaudos juosta, tuščia piniginė.

Charakteristikos

Tipas Keychin Kutas
Metalų Tipas cinko Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris No
Spalva įvairių spalvų
Kiekis 146 Vienetų
Dydis 5.1x2.5cm
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Medžiaga Metalo
Temos Kutas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

146 Akrilo Aišku, Ratu Diskai,

146 Akrilo Aišku, Ratu Diskai, "Keychain", Tuščias, su Grandinėmis, Kutas Pakabukas Omarų Užsegimas "PASIDARYK pats" Rankinės, Piniginės Rankinėje Drabužiai Kabo

Panašūs produktai: