Dulkių siurblių Priedai, kiliminė danga, Grindų Antgalis Ekskavatorius BKS 9218 Ekova Suderinamas su " Turbo Šepečiu Gaubtu HT-EMC0039-278

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€29.76

-10%

€33.07

Dalintis

Apie prekę

Tą Pačią Dieną, Greitas Pristatymas Pranašumas

Turbo Šepetys padengti Absorbciniu Galvos Su savo turbo šepetys, ji kelia dulkių plaka jūsų kilimai. -Jis suteikia puikią valymo tiek kietų grindų ir kilimų. -Tai nėra lengvai pažeisti, jis yra ilgalaikis. -Ji gali būti lengvai montuojamas ir naudojamas. -Jis juda greitai, lengvai surenka visus medžiagų.Pastaba: Kai kurie modeliai yra suderinami su markės ir modelio nurodyta pavadinimas dėka adapteris.

"Matmenys produktas yra, kaip šis." 0.61 G ILGIS = 27 PLOTIS = 11 AUKŠTIS = 7

Pakuotė;

-Turbo Šepetys Padengti Absorbciniu Vadovas

Atkreipkite dėmesį į Dalykus;

* Jei jums patikrinti modelio ant etiketės pagal jūsų dulkių siurblys ir patalpinti jūsų užsakymą, jums nereikės jokių problemų.

* Jei nežinote ar produktą norite pirkti tinka jūsų dulkių siurblys, ar ne, jūs būsite informuoti apie atitiktį informacijos, jei galite atsiųsti mums modelis yra informacija etiketėje pagal jūsų dulkių siurblys.

* Mūsų produktai yra pakuojami taip, kad nebus pažeista ir centų su sąskaita faktūra.

* Minėtų markių ir modelių pavadinimai yra parašyta, kad rodo markių ir modelių, su kuriais produktai yra suderinami.Nėra verslo partnerystės su minėtų prekių ženklų.

Žymos: brush cleaner, dulkių, turbo dulkių, cleaner vadovas, 35mm vakuuminio, 35mm šepetys, teptuku karcher, turbo šepetys dulkių, vadovas vakuuminio, šepetys, turbo dulkių siurblys, 35mm dulkių siurblys.

Charakteristikos

Kilmės TR(Kilmės)
Vakuuminis Dalis Tipas Šepetėliai
Prekės Pavadinimas Parmis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dulkių siurblių Priedai, kiliminė danga, Grindų Antgalis Ekskavatorius BKS 9218 Ekova Suderinamas su

Dulkių siurblių Priedai, kiliminė danga, Grindų Antgalis Ekskavatorius BKS 9218 Ekova Suderinamas su " Turbo Šepečiu Gaubtu HT-EMC0039-278

Panašūs produktai: