Nauja Išpardavimas
Taiyaki Pliurpalas Maker Padidinti

Taiyaki Pliurpalas Maker " Skaitmeninės 12PCS Raudonųjų Pupelių Žuvų Pliurpalas Formavimo Mašina

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€372.02

Dalintis

Apie prekę

Skaitmeninis 12PCS Taiyaki Pliurpalas Maker Pupelių Žuvų Maisto Pliurpalas Maker

Specifikacijos Taiyaki Pliurpalas mašinos Modelį TMDY-727 Galia 6.4 kw Įtampa 110/220v, 50hz Medžiaga Nerūdijantis plienas 201 Išėjimo 12pcs/laiko, Žuvų dydis 125*70*30mm Svoris 34kg Demension 590*720*400mm Valdymo Pultas Skaitmeninis

Kas yra Taiyaki?

1.Taiyaki yra Japonų žuvies formos tortas.Dažniausiai užpildymas yra raudonųjų pupelių pasta, kad yra pagamintas iš saldinti azuki pupelių.Kiti bendri įdarai gali būti tiršta, šokolado arba sūrio.Kai kurios parduotuvės net parduoti taiyaki su okonomiyaki, gyoza įdaru, arba dešra viduje.

2.Taiyaki yra pagamintas naudojant reguliariai blynas arba pliurpalas tešlą.Tešlą pilamas į žuvies formos pelėsių kiekvienoje pusėje.Užpildymas tada įdėti iš vienos pusės ir pelėsių yra uždarytas.Tai tada virti iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

3.Taiyaki pirmą kartą buvo kepama pagal saldus parduotuvė Naniwaya į Azabu, Tokijuje 1909 m., ir dabar galima rasti visoje Japonijoje, ypač maisto teismai, prekybos centrai ir Japonijos festivaliuose.

MOKĖJIMO

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, T/T. Visomis pagrindinėmis kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Prašome naudoti RMB kanalo pirmą kartą.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

3. Dabar Taiji.lt gali priima Mastercard, visa Caard, "western Union", QIWI Piniginė, Banko pavedimo mokėjimo metodą.

VEŽIMAS

1. Prekės bus hipped per 2-5 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

2. Pristatymo Terminas:

---- Via Express, DHL/UPS/Fedex/TNT, paprastai 3-7 darbo dienos.

---- Via Oro Mail: Rašyti Laišką/AVS ir tt, paprastai 10-30 darbo dienų.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

3. Mes turime teisę pasirinkti labiausiai tinkamą išreikšti bendrovės klientų, pvz., UPS,DHL ir Fedex ir pan.

Prašome palikti galiojantį el. pašto adresą ir kontaktinį numerį, kai tvarka.Tai mums leidžia bendrauti, svarbi informacija, susijusi su užsakymų apdorojimo.

4. Pirkėjai yra atsakinga už visas Mokesčių ir PVM, jokių papildomų mokesčių, muitų, bet kokiomis aplinkybėmis.

Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Jei norite sumažinti pripažinti vertę, prašome pranešti mums, jei jums priimti užsakymą, mes rašyti originalo paskelbti vertę.

GARANTIJA IR GRĄŽINIMAS

1. Mes garantuojame elementą, mes išparduota yra 100% geros kokybės ir būklės.Kiekvienas daiktas bus atliekama atsargiai, prieš pristatymas dėmesį.Tačiau kartais dėl neleistinų per laivybos, kai kurios dalys gali prarasti, kompiuteris veiks netinkamai.Šiuo atveju, mes bus būti kantrūs pasakyti, kaip jį pataisyti, ir jei bet kurių dalių, gauti sugedusi, mes pasiūlysime 90 dienų nemokamai dalių pakeitimas.

2. Mes leisti grįžti atgal kas pardavė elementus per 7 dienas.Pirkėjams bus reikalinga atsakinga už laivybos mokesčius ir kitus mokesčius.Taigi, prieš pirkdami mūsų daiktų, prašome 100% patvirtinti, šis punktas yra tai, ko jums reikia.Grįžę yra ir mūsų prarado, tiek mums kaip įpratęs matyti.

5 ŽVAIGŽDUČIŲ ATSILIEPIMUS

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

KONTAKTAI

Jei turite kokių klausimų ar bet padėti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis time.By palikdami žinutę Taiji.lt ar TradeManager, mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų.Jei turite bet kokių daiktų, kurių nerandate mūsų parduotuvėje, laukiame jūsų susisiekti su mumis.

Žymos: byla telefonas xiaomi akame, kasetė hp 21 c9351ae, padengti oneplus 6 crystal, byakuya togami drabužiai, drabužių organizatorius didelis w, byla telefonas xiaomi pro 9, kūno papuošalai braškių, atveju išmanusis telefonas zenfone, correas "apple" wach 44mm.

Charakteristikos

Klasifikacija Pliurpalas Kūrėjai
Mašina taiyaki žuvų pliurpalas maker
pristatymas 7 dienų
Modelio Numeris TMDY-727
Keičiamos Plokštelės Cake Maker
Garantija 12 mėnesių
Sertifikavimo ISO
Pakavimas Į kartoninė dėžutė
Galia 12pcs/laikas
Kilmės Pagaminta Kinijoje
Galia (W) 6400
Funkcija Reguliuojamas Termostatas
Naudoti Virtuvė, restoranas
Medžiaga Nerūdijančio plieno 201
Įtampa 110/220v
Prekės Pavadinimas TIMCOMACHINERY

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Taiyaki Pliurpalas Maker

Taiyaki Pliurpalas Maker " Skaitmeninės 12PCS Raudonųjų Pupelių Žuvų Pliurpalas Formavimo Mašina

Panašūs produktai: