Dviračių Koja Siurblys su Matuoklis Universalus Presta & Schrader Vožtuvas Mini Dviračių Padangų Oro Siurblys su Dujų Kamuolys Adata,Mėlyna

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.91

-40%

€14.85

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

[ Koja Aktyvuotas Dizainas su manometru] ---- Anti-slip ištraukiama pedalai, tvirto plastiko pagrindo, max 160 PSI / 11 Bar slėgio daviklis, neleidžia acci padangos, padangos sprogimo.Pėdų Aktyvuotas pripučiamos yra daugiau taupantis ir daugiau tvirtas, greitas pumpavimo ir laiko taupymas.

[ Dvigubo Vožtuvo Galvutė su Nykščio Užrakto ] ---- dviračių koja siurblys su matuoklis yra suderinama su Presta & Schrader dual vožtuvai.Lygaus paviršiaus, gerai hermetizuoja, geras siurbimo efektyvumą.Jokių adapterių ar pakeitimus, kurie būtini, Nykščio užrakto užtikrina sandarus sandarinami ir nėra oro nutekėjimo.

[ Nešiojamų ir Lengvas ] ---- Lengva Nešiotis.Koja siurblys sveria 400g, tik šiek tiek sunkesni už du "iPhone" 8 plius", o aukštis 17 cm, todėl ji gali būti lengvai tvirtinama jūsų packsack patogu ir siurblys, bet po mažėja.

[ Patvarus ir Stabilus ]---- Didelio stiprio Aliuminio lydinių vidinės ir išorinės barelį.Lygaus paviršiaus.Jokių dažų nuėmimo, jokių rūdžių, daugiau dėvėti, atsparus vandeniui.Ir guminis vamzdelis, nešiojamų oro siurblys yra nuimamas, šalčiui atspari ir aukštos temperatūros poveikiui.Patvarus kokybės naudoti ilgiau ir sutaupyti pinigų.

[ Platų Taikymą ] ---- koja siurblys gali didinama dviračių, elektrinių transporto priemonių, motociklų, sporto kamuolius, maudymosi žiedai ir pripučiamas baseinas.Sporto kamuolys adata ir dujų adatos įtraukti.

Techniniai duomenys:

Siurblio Gabaritai: 160 PSI/ 11Bar

Spalva: azuras mėlyna

Medžiaga: aliuminio lydinys

Dydis: 17x13 cm

Pakuotės Turinys:

1 x Dviratį Siurblys (Vožtuvu, spalva bėgo, nereikia priimti tikros spalvos)

1 x Dujų Adatos

1 x Sporto Kamuolys Adata

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Taiji.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Taiji.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Žymos: tvi ip kameros, v kaklo sijonai, slidinėjimas beretės, šuo žiedai, sklandžiai sijonai, kietojo buferiai, šuo diržai, piknikas parke, unisex beretės.

Charakteristikos

Dydis Size
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Medžiaga LYDINYS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dviračių Koja Siurblys su Matuoklis Universalus Presta & Schrader Vožtuvas Mini Dviračių Padangų Oro Siurblys su Dujų Kamuolys Adata,Mėlyna

Dviračių Koja Siurblys su Matuoklis Universalus Presta & Schrader Vožtuvas Mini Dviračių Padangų Oro Siurblys su Dujų Kamuolys Adata,Mėlyna

Panašūs produktai: