Pieno arbata parduotuvė, naudojant kepimui ice cream maker " roller

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€746.53

Dalintis

Apie prekę

pieno arbata parduotuvė, naudojant kepimui ice cream maker " roller

Įvadas mailiaus ledų mašina: 1

Tai keptas ledų mašina yra lengva valdyti, prijungti prie elektros energijos tiekimo ir įjungti Šaldymo

Pereiti maišykite, kol mišinys gėrimai, tokie kaip sultys, pienas, kokosų, su laisva ledo ižas kastuvas. 2

Naudoti anvanced šaldymo technologija mūsų mašina pasiūlyti puikų dizainą ir gerus rezultatus . 3

Naudoti state-of-art šaldymo technologija mūsų mašina pasiūlyti puikų dizainą ir geri 4 Widly naudojami arbatos restoranas, užkandinė, užšaldyti maisto produktai ,laisvalaikis ,maistas, alkoholiniai gėrimai parduotuvėse ir t.t. 5 Jis yra patvarus ir tinka įvairių aplinkos

Savybės ir iš Anksto mailiaus ledų mašina : 1, pagaminti iš nerūdijančio plieno,gražus suprojektuoti,švari ir sveika, kilnojamojo su ratais; 2 Temperatūros valdiklis su mikro-kompiuteris.Mikro-kompiuteris gali valdyti ir rodyti temperatūrą; 3 Ratukai su savaiminio fiksavimo įtaisą; 4 Ratukais, yra keičiamas ir nuimamas ir adustable; 5 Kiekviena dalis yra lengva valyti ir prižiūrėti.

Darbo poveikis:

Geras keptas ledų roller):

Mes naudojame geros kokybės kompresorius:

Atkreipkite dėmesį, kaip toliau !!!

1, Jei vežamos lėktuvu / international express, šaltnešis bus pašalintas iki siuntimo, nes tai yra draudžiama ant plokštumos.Taigi, mes išsiųsti mašina iki jūros,mūsų pasiūlymas yra pagrįstas CNF / CFR prekybos sąlygos!Tai reiškia, kad, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčiai.

2, Po ilgo transportavimo, perdavimo, neišvengiamai šaldymo refliukso ir kitiems reiškiniams įrašyti, jei tiesiai į ją naudoti gali sukelti kompresorius sudegino.Taigi, prašome įdėti naują mašiną bute ant grindų 12 valandų prieš naudojant.

3, prašome patikrinti paketas / prekių kruopščiai prieš pasirašant prekių gavimą!Jei yra jokią žalą, prašome susisiekti su mumis ir turi būti išsiųsti žalą nuotraukas per 24 valandas, mes pasistengsime padėti jums susisiekti su laivybos kompanija pateikti prašymą.Kitaip, tai reiškia, kad pirkėjas pasiduoti teisę pateikti ieškinį.Mes atsisako prisiimti bet kokią žalą, atsakomybė!Prašome pažymėti šį tašką prieš užsakymą.

Jei turite kokių klausimų ar nees, prašome kreiptis:

Telefono numeris: 0086 15838030152

Žymos: 30l maišytuvas, bater, tešlos maišymo mašina, namų, spurgos įranga, korėjos kosmetikos korėja, bb sudaro, cussion, padengti balta, ledų roll įranga, antspaudas arbata.

Charakteristikos

Modelio Numeris IK-R-1B
Sertifikavimo CE
Tipas Savarankiškai Aušinimo
Prekės Pavadinimas KOAL
Talpa 500-1000ml
Galia (W) 2100

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Pieno arbata parduotuvė, naudojant kepimui ice cream maker

Pieno arbata parduotuvė, naudojant kepimui ice cream maker " roller

Panašūs produktai: