Fondale fotografico bambini Kūdikių Vinilo Nuotrauka Fone Medienos Vaikams Kalėdų Fotografijos Backdrops fotostudija Gėlių

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.62

Dalintis

Apie prekę

KIFIERG yra profesionalios fotografijos fone gamintojo!Mūsų fonas yra pirmiausia skirta Naujagimiams, Kūdikiams, Vaikams, Suaugusiems, Šventes, Gimtadienius, Vestuves, ir kt.

Mes teikiame "Įvairesnio Dizaino" , "Aukštos Kokybės", "Puikus Paslaugos", "Prekės Stebėjimo informaciją" .Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors painiavos (apie dydį ar pritaikymas arba laivybos metodai)

Gražus ir patenkinti pirkinių!

Produkto Aprašymas

Medžiaga: Plonas Vinilo yra labiausiai komercinė medžiagos.Ši medžiaga yra šviesos, ne refletive, ne kišenėje, o ne skalbti, šiek tiek diaphanous.Jis tinka patalpų fotografija ,daugiau už vieną kartą naudoti.

Ten bus kai raukšles, kai atidarote sklype, reikia, klientai, geležies reversas pašalinti raukšlių (ne visą).

Didžiausia galima sumažinti 180cm, didesnio dydžio fono būna 2-4 gabalai, pritvirtinti juos su dvipusės juostelės.Ten bus siūlės tarp backdrops, tačiau svarbiausias dalykas yra tai, kad siūlės netrukdys nuotraukų, galite naudoti "flash" šviesos arba pasirinkti tamsesnių ir spalvinga lašai, kurie bus geriau.

Dydis: plotis ir aukštis sienos yra tos pačios.Sienos yra kvadratas.Dydis grindų=bendras aukštis-sienos aukštis(plotis).Pavyzdžiui, jei plotis 200cm, aukštis 300cm.į grindų bus 300cm-200cm=100cm.

vaizdas yra tik nuoroda.

Mes teikiame kitas dydį, taip pat, prašome susisiekti su mumis, jei turite kitų dydį.

Pastaba: Tą pačią nuotrauką į skirtingų monitorių bus parodyti įvairių spalvų efektus.Tuo pačiu metu, nes mūsų pagrindinė medžiaga, ar vaizdinį rašalo skirtingų partijų, fone, kai spausdinamos turės labai mažas skirtumas.taigi, jei jums priimti negali, pls pirkti atsargiai.

Atsiliepimų: Jei jūs neturite patenkinti sandoriu, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, I bus atsakyti per 24 val ir pabandyti mano geriausia išspręsti bet kokias problemas.Jei jums patinka, prašome man duoti penkių žvaigždučių apžvalgas.Tikime, kad "bendravimas yra veiksmingesnis už neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį, ir ginčas".Ačiū !

DUK:

1. Kiek tai kainuos siųsti fone man?

Mums reikia 2-4 darbo dienas pateikti po to, kai užsisakote.

2. Aš vis dar nežinojau, gavo paketą už ilgą laiką,ir Kas atsitiko su mano užsakymą?

Šioje situacijoje, prašome susisiekti su mumis greitai.mes stengiamės jums padėti.

Žymos: honda laikiklį lemputės, led žibintai drl lankstus, daug prancūzų blakstienų nėriniai, garbės pro " ekrano modulis, led šviesos girlianda 20 m, led žibintai futbolo nso, led žibintai sodo akmens, valandų skaitiklis vibracijos, nėriniai v kaklo camis suknelė.

Charakteristikos

Keyword1 Mediniai Fonas
Savybė Šviesos absorbant , neatspindintis , ne kišenėje ,o Ne skalbti
Medžiagos Svoris 120g/kvadratas
Pakuotė Taip
Medžiaga Vinilo
Tipas Kompiuterio Spausdinimas, Skaitmeninis Spausdinimas
Būti taikomos Naujagimių, Kūdikių, Vaikų, Suaugusiųjų, Šventes, Gimtadienius, Vestuves, ir kt.
Keyword2 Fotografijos Fone
Prekės Pavadinimas KIFIERG
Pranešimas Prekės Yra Tik Fonas
Stilius Scenic
Modelio Numeris lv-010
Dydis Customized

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Fondale fotografico bambini Kūdikių Vinilo Nuotrauka Fone Medienos Vaikams Kalėdų Fotografijos Backdrops fotostudija Gėlių

Fondale fotografico bambini Kūdikių Vinilo Nuotrauka Fone Medienos Vaikams Kalėdų Fotografijos Backdrops fotostudija Gėlių

Panašūs produktai: