Elegantiškas Raktų Žiedas Pakabukas Medienos Gaminių Klasikinis Etninės Juodmedžio Papuošalai Besišypsantis Buda, Budizmo Palaima Keychains Vyras ir Moteris

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.33

-29%

€3.32

Dalintis

Apie prekę

Mandagumas(Prašome perskaityti prieš tvarka):

1.Jei jums patinka mūsų modelio, bet nėra tinkamas modelis, ar reikia kitų medžiagų, palikite pranešimą, mes galime pateikti įvairių markių ir modelių automobilių keychains.

2.Prašome atkreipti dėmesį, kad rusijos draugai: prašome užpildyti visą pavadinimas recipiento (įskaitant ne mažiau kaip 3 dalys) ir zip kodo, kitaip jūsų paketą, nebus galima perduoti per savo šalies muitinės.

Kinijos Tradicinės Medienos Gaminių Klasikinis Etninės Juodmedžio Papuošalai Besišypsantis Buda, Budizmo Prekes Pinigų Klavišus

Specifikacija:

Specifikacija:

Prekė:Klasikinis Etninės Juodmedžio Papuošalai Besišypsantis Buda, Budizmo Palaima Keychain

Medžiaga:Mediena

Žanras:lt budizmas,Elegantiškas,Klasikinis

Skalbimo Instrukcija:Neplaukite

Pardavimo Modelis: Mažmeninė ir Didmeninė prekyba

Pristatymas:

1.Gali būti siunčiami per Taiji.lt Užsklanda Pristatymas,Taiji.lt Standartinis Pristatymas,Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius,DHL,UPS ir t.t.Jūs galite pasirinkti skirtingus laivybos metodą su skirtingų pristatymo laiką.

2.Numatomas atvykimo laikas:25-65 dienų arba tiek, atvyko į paskirties vietą.Jei norite, kad greičiau pristatymas,galite pasirinkti E-pakelis arba Taiji.lt pristatymas.

3.Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną pirmą kartą.Prašome don ' t open ginčo per 65 dienas .Jei po 65 dienų jūs vis tiek negaunate prekes, Prašome susisiekti su mumis, dar kartą prieš ginčo.

Mes tikime, kad jums gali suteikti tinkamą sprendimą.

Atsiliepimai:

1.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų,pls palikite mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių peržiūrėta!Būsime labai dėkingi!Ačiū.

2.Mes turime 15 dienų daugiau apsaugos po užsakymo atlikimo.

3.Jei turite kokių nors problemų su produktais,pls susisiekti su mumis metu,mes ją išspręsti už jus.Jūsų atsiliepimai yra daug svarbesnis mums.Ačiū!

Žymos: iphone anglies lazer, aktyvintos anglies šypsena, budos galva žiedas, bonsai medis, bonsai patalpų, byla apsaugos anglies, rubin, buda cabochon, mb kamštienos žiedas, šviesą atspindinčios šypsena automobilį.

Charakteristikos

Dekoratyvinis reikšmė Meditacija,Absorbuojamas,Savęs auginimo,Palaima
Pardavimų Modelis Mažmeninė ir Didmeninė prekyba
Spalva Juoda
Prekės Pavadinimas Klasikinis Etninės Juodmedžio Papuošalai Besišypsantis Buda, Budizmo Palaima Keychain
Pakabukas medžiaga Mediena
Elemento Ilgio 4.4inch
Function1 Raktų Pakabukai
Prekės Svoris 20g
Lytis Unisex
Prekės Skersmuo 1.2inch
Produkto Stilius lt budizmas,Elegantiškas,Klasikinis,Nešiojamų
Funkcija automobilių keychain
Amatai Rankų darbo
Kilmės KN(Kilmės)
Skalbimo Instrukcija Neplaukite
Medžiagos Tipas NERŪDIJANČIO PLIENO
Elemento Plotis 3.3inch
Specialios Funkcijos Rankų darbo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Elegantiškas Raktų Žiedas Pakabukas Medienos Gaminių Klasikinis Etninės Juodmedžio Papuošalai Besišypsantis Buda, Budizmo Palaima Keychains Vyras ir Moteris

Elegantiškas Raktų Žiedas Pakabukas Medienos Gaminių Klasikinis Etninės Juodmedžio Papuošalai Besišypsantis Buda, Budizmo Palaima Keychains Vyras ir Moteris

Panašūs produktai: