1800Pa Daugiafunkcinis Smart Grindų Dulkių siurblys 3-In-1 Auto Įkrovimo Smart ing Robotas Sausas, Šlapias ing Vakuuminio

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€20.79

-43%

€36.48

Dalintis

Apie prekę

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Darbo Režimas: 1. Perjungti Režimą: Paspauskite priimančiosios jungiklį, ir šepetys atvyksta darbo režimas, darbo lempa, įjungti šviesos.Paspauskite priimančiosios įjungti ir vėl išjungti er.2. Įkrovimo Režimas: Prijungti Mini USB galvą iš USB kabelį prie skaitytuvo įkrovimo lizdas ir USB galvos keitiklio, apmokestinimo. 3. Mokestis Statusas: įkrovimo indikatoriaus lemputė.

Nurodydami, kad baterija yra įkrauta ir OFF rodo, kad įkrovimui ir bendrąsias įkrovimo laikas apie 2-3 valandas.Pareigos: Vieno mygtuko starteris, ing, plovimas, dulkių siurblys, USB jungtį, universali vairuotojo, automatinė kliūčių išvengimo, anti-rudenį, žemas triukšmo lygis, jaukus, mažas pasikartojimų, didelis, apimantis galios

Dulkių Dėžutė Valymo :( Purvas gali būti prapūsti iš įvado, prašome ištuštinti dulkių dėžutės po kiekvieno naudojimo.) 1. Dulkių dėžutė yra įsikūręs prie mašinos dugno, ištraukite kištuką į posūkio išorę. 2. Atidarykite dulkių dėžutė, nuvalykite purvą viduje, nuvalykite šiukšles, naudojant sausą ir drėgną audinį.3. Įdėti dulkių dėžutė atgal į mašiną.

Kelis Režimas Valymas.OBS Vietovės Nustatymo Sistema.65mm Nutildyti.65DB Dizainas.65db Plonas Žemas Triukšmo lygis, Mažai Triukšmo Išjungti suteikia jums ramioje aplinkoje.500pa Stipri Siurbimo: Jis lengvai sugeria dulkes, plaukai, knygos ir sumažinti taršą. 10mm Laipioti: Tai 10mm Lipti funkciją, Laipiojimo laipsnių 15 aukštis.1800PA Super Stipri Siurbimo.

intelektinių Indukcijos griuvimo.

Svoris: 600g

Baterija: 3.7 V, 1200 MAH

Darbinis laikas: apie 100 minučių

Įkrovimo Laikas: Apie 150 minutes

Valymo plotas: 150m2

Darbinė Įtampa: 3.7 V

Nominali galia: 3 W

Dulkių Dėžutė: Apie " 400ML

Spalva:Juoda/Pilka/Balta

Medžiaga:PC

Dydis:26*26*6cm

Pakuotės Turinys:

1* intelektinių ing robotas

1* Įkrovimo kabelis

1* Atsuktuvas

2* Šepetys

1* Antklodė

Įspėjimas:

1. Saugumo sumetimais, šis produktas turi būti naudojamas žmonių, turinčių fizinę ir psichinę sveikatą, ir per 14 metų.

2.Šis produktas nėra atsparus vandeniui, neleiskite, kad produkto liestis su bet kurios skystos ir sekliame vandenyje, atokiau nuo ugnies šaltinio.

3. Draudžiama naudoti sustabdytas aplinkos, pavyzdžiui, stogo, laiptinių, dvipusį, namas ir t.t.

4.Kai produktas yra darbas, prašome rūpintis savo šeima ir augintiniai, siekiant išvengti kritimo, stampinge ir kitų traumų.

5. Prekės naudoja universalaus dizaino, kai susidūrė su priešais kliūtis, galimybė keisti kryptį.

6. Sustabdyti įkrovimą, kai raudona lemputė užgęsta, išvengti per didelė įkrova, įtakos paslaugų, gyvybės ir nelaimingų atsitikimų.

7. Jei produktas atsiranda neįprastų reiškinių, tokių kaip kvapų, dūmų, neįprastą triukšmą, nei maro.Prašome nustoti naudoti iš karto.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: skystis blizgučiai "pasidaryk pats" atveju, ilgai lady aukso auskarai, skystis blizgučiai htc 820g, popieriaus lempos dizaino idėjos, redmi 7 pastaba zebra atveju, paslėpti kraiko dėžutė nuostabus, skystis blizgučiai xiaomi 8, mini 385 ds 6 ir 12 v, siurblio, metalo tinklelio juoda dušo.

Charakteristikos

Vakuuminis Dalis Tipas Filtrai
Modelio Numeris filtras ir teptuku
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1800Pa Daugiafunkcinis Smart Grindų Dulkių siurblys 3-In-1 Auto Įkrovimo Smart ing Robotas Sausas, Šlapias ing Vakuuminio

1800Pa Daugiafunkcinis Smart Grindų Dulkių siurblys 3-In-1 Auto Įkrovimo Smart ing Robotas Sausas, Šlapias ing Vakuuminio

Panašūs produktai: