2017 naujausias saulės energijos gamybos plokštės, pusiau lankstus monokristalinius silicio saulės kolektorių 120w

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€178.54

Dalintis

Apie prekę

2017 naujausias saulės energijos gamybos plokštės, pusiau lankstus monokristalinius silicio saulės kolektorių 120w

1, lanksčius saulės skydelis 120w 18v, 1305mm*540mm*3mm, 1pcs.

2, Kabeliai&MC4 Jungtys atgal Saulės Skydelio ar priekinio skydelio, pls nuspręsti ir leiskite mums žinoti!!!

3, Jei reikia, valdiklis, keitiklis, pls praneškite mums.mes siūlome modelis u reikia!!!

Aukšto efektyvumo Lankstus(bendable) saulės skydelis

Aukšto efektyvumo bendable saulės modulis priima aukščiausio efektyvumo ląstelių pasaulį, nuo JAV, kurių efektyvumą iki 20% arba highter,kurie leidžia 25-30% didesnis energijos gamybos nei įprastinių PV moduliai tuo pačiu dydžio.

Priimdama atgal kreipkitės technika,ląstelė gali būti padengtas lanksčios medžiagos ir pagaliau formų aukšto efektyvumo lanksčius saulės baterijomis.

Šios rūšies saulės skydelis gali būti plačiai naudojamas lauko Elektros Golf Automobilis,Patrulių Automobilį,Kelionės, Turizmas, Automobilių,Jachtų,Stogo Energijos gamybos,Kuprinės,Palapinė ir pan.

Lanksti saulės skydelis iš Kinijos gamykloje tiesiogiai

lanksti saulės skydelis

Lanksti saulės skydelis yra sukurta siekiant suteikti galingą baterijos sprendimas dėl baterijų ir prisiderinti prie beveik bet kokio paviršiaus.Skirtingai nuo kitų "lanksčios" produktus naudoti didelio efektyvumo monokristalinius ląstelių, kurios gamina daugiau energijos už kvadratinį metrą nei bet kuris kitas lankstus skydelio rinkoje.

Sandaria laminavimas, paltai visą modulis, leidžiantis ją kontūras ir lankstytis prieš lenktas srityse, panaikinant bet reikia custom tvirtinimus.

Grupė gali būti pritvirtinta klijais arba varžtų montavimo galimybes ir grommets yra papildoma premija už paprastumą-montavimas.Plonas, lengvas modulis taip pat gali būti įsiūta į drobės, todėl tikrai universalus saulės energijos modulį.

Saulės Flex plokštės yra aerodinaminės ir PATVARUS - beveik nedūžtančios saulės baterijos kroviklis RVs, valtys ir tolimųjų reisų sunkvežimiuose.

Garantija

1.Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 12 mėnesių techninė priežiūra, garantijos.Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį ar palikti pirmą metų.

2.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.(Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą).

3.Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo adresas, ir rašyti "dovana" dėl pristatymo išsamiai lapas.

4.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Žymos: saulės energija varomas generatorius, saulės generatorius namas, generatorius, saulės skydelis, solor elektros generatorius, saulės generatorius didelis, anker saulės generatorius, saulės generatorius grupė, saulės generatorius "pasidaryk pats", duracell saulės generatorius, lycan saulės generatorius.

Charakteristikos

Elementų skaičius 40
Lanksti Saulės Skydelis Spalva
Modelio Numeris JY100WF
Skaičių Plokštės >20
18v saulės skydelis sunpower saulės elementų
Prekės Pavadinimas Singfo Saulės
Maks. Galia 120W
Medžiaga monokristalinius Silicio
Tipas Saulės Skydelis
Dydis 1305mm*540mm*2.5mm
Sulankstomas Saulės Skydelis No
Nominalus Galingumas 120W

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2017 naujausias saulės energijos gamybos plokštės, pusiau lankstus monokristalinius silicio saulės kolektorių 120w

2017 naujausias saulės energijos gamybos plokštės, pusiau lankstus monokristalinius silicio saulės kolektorių 120w

Panašūs produktai: