Nešiojamų Juda Pripučiami Purškimo Kabina Užsakymą Palapinė Dažų Kabina Skėtį Nuo Saulės Rainproof Bet Visu Dydžiu Automobilį

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€747.36

-9%

€830.40

Dalintis

Apie prekę

26x13x10Ft Pripučiami Purškimo Kabina Užsakymą Palapinė

Tai yra nešiojamieji juda pripučiami purškimo kabina, tinka bet visu dydžiu automobilis, sunkvežimis, ar VISUREIGIS.Ji suteikia švarią darbo aplinką per filtrus ir 2vnt CE/UL valytuvai, idealiai tinka mobiliam dažymo, lauko kempingas, produktų ekranas, turizmo, verslo demonstravimas ir kt.Ji didinama ir deflates per 3-5 minutes, kurie taupo laiką ir pastangas.BTW, produktas bus siunčiami trys paketai.

Oksfordo Audinys Kūno

Gerai pasirinkta aukštos kokybės 210D oksfordo audinys statybos su PU danga, stiprina ultimate patvarumo tai stendo.Dukart siūlės sutvirtintos siuvimo taikomas, prailginti jo tarnavimo laiką.Saugus ir dėvėti, atsparus vandeniui.

PVC Medžiaga

Skaidri dalis šio automobilio dažų pripučiami purškimo kabina yra pagaminta su 0,4 mm PVC, aukštos temperatūros šilumos sandarus, atsparus vandeniui ir anti-UV.Sustorėti PVC dugno medžiaga.Tokia medžiaga atspari šalčiui, pelėsiui, drėgmei ir ugniai.

Aukštos efektyvi Filtravimo Sistema

Gaivus oras teikia ventiliatoriaus eina per filtrą medvilnės langą, suprasdamas, oro pakeitimo ir teikti gaivus darbo aplinką visą laiką.Magija šeimininku oksfordo audinio užuolaidos pridedamas.

Dvipusis Užtrauktukas

Durys skirtos abiejuose galuose, tai stendo lengviau pasiekti.Dvipusis užtrauktukas yra priimtas todėl, kad patogu, einančios iš abiejų pusių gali būti pasiektas.Jie taip pat užtikrina patikimą sandarinimą ir greitai gauti per.

2 Valytuvai Įtraukti

350W ir 950W CE/DL valytuvai įtraukti.Vienas didinama darbo vietos struktūra 3-5 minutes.Viena vertus, suteikia šviežią orą į vidų darbo vietos.

Platus Taikymas

Naudojamas automobilių poliravimas, lauko kempingas ir mankšta, medicinos gelbėjimo, turizmo, smulkaus ir vidutinio dydžio prekybos, parodų veiklai, laisvalaikiui ir pramogoms.Gali veikti kaip garso izoliacija kabina, dažų purkštuvu, stendas, bagažo garažas ir kt.

Specifikacija

Stilius: Pripučiami dažų purškimo kabinoje palapinė Produkto Išvaizda: Palapinė Pripūstos Dydis: 26 "x 13 " x 10' (8 x 4 x 3 m) Interjero Erdvę: 24.6 x 9.8 x 8.2' (7.5 x 3 x 2,5 m) Medžiaga: 210D oksfordo audinys, 0,4 mm PVC Spalva: Pilka Įėjimo Įtampa: 220V AC Infliacija Pūtimo Galia: 350W Vėdinimo Pūtimo Galia: 950W

Pakuotės & Turinio

1 X Pripučiamos Palapinės 1 X 350W Infliacija Pūstuvas 1 X 950W Vėdinimo Pūstuvas 4 X 11.5' (3.5 m) Lynai, 4 X 15,7" (40 cm) Statymai 8 X Smėlio Maišai (Smėlis) Remonto Pleistrai

Žymos: kabina dažai, carcoon nešiojamų purškimo kabina, sulenkite šalies palapinė, stogo palapinė, palapinė kamieno, automobilių dažai palapinė, purškimo kabinoje, led rifas, honda cbr400 nc29 lauktuvės, išpūsti purškimo kabina.

Charakteristikos

Burių Medžiagos PVC
Veikimo Būdas Įprasta Jungiklis
Modelio Numeris ZP8X4X3MPQFJ2-301V2
Kilmės KN(Kilmės)
Plaukti Apdaila PVC Dengto
Tipas Tentai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Juda Pripučiami Purškimo Kabina Užsakymą Palapinė Dažų Kabina Skėtį Nuo Saulės Rainproof Bet Visu Dydžiu Automobilį

Nešiojamų Juda Pripučiami Purškimo Kabina Užsakymą Palapinė Dažų Kabina Skėtį Nuo Saulės Rainproof Bet Visu Dydžiu Automobilį

Panašūs produktai: