HDMI, USB, C Hub Adapteris, skirtas "Nintendo" Jungiklis, 1080P C Tipo HDMI Konverteris Dokas Kabelis skirtas Nintendo Jungiklis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.94

-42%

€11.97

Dalintis

Apie prekę

HDMI, USB, C Hub Adapteris, skirtas "Nintendo" Jungiklis, 1080P C Tipo HDMI Konverteris Dokas Kabelis skirtas Nintendo Jungiklis

Puikus pakaitalas Jūsų Originalus Nintendo Jungiklis Dokas - su šiuo 1080p "Nintendo" Switch HDMI adapterį, galite prijungti savo Nintendo Pereiti prie bet kokio HDMI TV prietaisai, puikiai tinka keliaujant arba antrinį ryšį su papildoma Televizorių namuose.

Nešiojamieji, Ploni ir Lengvi: Šis Jungiklis HDMI Konverteris yra handsized ir labai lengva pareikšti keliaujant, leidžia jums mėgautis savo mėgstamų Nintendo Pereiti žaidimai TV režimas, kur jums patinka.

Šilumos Išsklaidymo Efektyvumą: Visi mes žinome, kad šilumos išsisklaidymo originalus Nintendo Jungiklis Dokas yra ne taip gerai ir lengvai tampa konsolės karšta.Laimei, šis "Nintendo" Switch HDMI kabelis, jūs niekada nerimauti apie šią problemą.

Mokestis Žaisdami: nešiojamų "Nintendo" Switch Hdmi Kabelį maitinamas iš išorinio maitinimo ir bus išlaikyti Nintendo Jungiklis mokestis, o žaisti, tiesiog mėgautis savo big sn žaidimų patirtį, be jokio vargo.

Prašome atkreipti Dėmesį: Šis Jungiklis TV Adapteris yra suderinamas su nauja firmware 5.0.1.sistemos.Puikus darbas, skirtas "Nintendo " Switch", " Samsung S8/S8+, / Pro ir kitus C tipo prietaisų.

Kišenės dydis ir lengvas dizainas.

Puikus pakaitalas jūsų "Nintendo" Perjungti Dokas.

Backword suderinama su USB3.0 ir USB2.0.

Lengva naudoti, tiesiog plug and play.

Tobulas šilumos išsklaidymo.Mažesnės energijos sąnaudos, pratęsti gyvenimą produkto.

3-in-1 Mul-funkcinis Hub: USB Tipas-C uostas + HDMI HD uostas + Įkrovimo lizdas.

Visą Compatiblity, jis yra universalus, kad bet kokio įrenginio su usb-c ryšį, pavyzdžiui, "Samsung" S8/S8 Plus.

Kaip Naudoti:

Prijunkite energijos tiekimą į hdmi adapteris.

Prijunkite HDMI ir įjungti TV/monitorius sn.

Laikyti nintendo Jungiklis sn į darbo būseną prieš prijungiant HDMI hub adapterį į Jungiklį.

Prisijungti prie "Nintendo" Jungiklis, 6 sekundžių vėliau, jis bus dirbti.

Jei Nintendo Jungiklis yra laukimo, prašome paspausti maitinimo mygtuką įjungus HDMI adapterį ir palaukti apie 3 sekundes.

Spalva: Juoda

medžiaga: Aliuminio lydinys

Dydis: 8*5*2cm

Pakuotės Turinys:

1 x C Tipo Hdmi Adapterį.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: hdmi nintendo jungiklis, "bluetooth" nintendo jungiklis, dalys "nintendo" switch hdmi, joypad nintendo jungiklis, nintendo perjungti usb, hub usb nintendo jungiklis, grupinio nintendo jungiklis, nintendo jungiklio, kištuko hdmi, "bluetooth" nintendo, "nintendo" switch hdmi mėlyna.

Charakteristikos

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Prekės Pavadinimas FGHGF
Modelio Numeris Skaičiuoklė

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

HDMI, USB, C Hub Adapteris, skirtas

HDMI, USB, C Hub Adapteris, skirtas "Nintendo" Jungiklis, 1080P C Tipo HDMI Konverteris Dokas Kabelis skirtas Nintendo Jungiklis

Panašūs produktai: