1pcs Skiepyti Netikrų Blakstienų Putų Valikliu Mousse Akių Makiažo Valiklis Burbulas Valymas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.62

-12%

€6.39

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、GILIAI VALANTI: Kaip blakstienų technologijų arba pratęsti entuziastas, jūs žinote, kaip svarbu yra turėti švarų blakstienų, prieš jums išplėsti programą, ir, kai jums dėvėti juos.Purvinas blakstienos tai prastas saugojimo, kuris yra ne tai, ką kiekvienas nori!Šios putos tušas yra suformuluoti tikslą purvo, tepalų ir kosmetikos likučių blakstienos.Naudokite šią profesionalaus lygio blakstienų pratęsimo putojantis šampūnas pratęsti gyvenimą šiandien blakstienos!

2、MAITINA GAMTOS SPA FORMULĖ: Naudokite mūsų specialią hipoalergicznych švelnios formulės jaustis patogiai, kai skalbimo savo blakstienos, puikiai tinka jautrioms akims.

3、ŠVELNIAI MAITINA: Švelniai maitina jūsų blakstienos, o valymo, taigi, galėsite gauti geriausią švarios ir sveikos blakstienos kiekvieną kartą!

4、SAUGUS NAUDOTI: šampūnas gali būti lengvai plakti todėl nėra rizikos, skysčių netrukus į akis.Apima ultra-minkštas taikymo šepetėlis sukurtas taip, kad valymo blakstienos greitas ir paprastas.Jūsų klientai bus grįžti vėl ir vėl patirti prabanga, naudojant šią premium produktas valyti blakstienos.

5、PUIKIAI tinka PROFESIONALAMS IR KASDIENINIAM NAUDOJIMUI: Švarius klientams salonas blakstienoms arba pateikite juos kaip dalį savo reabilitaciją paketą.Arba būdas, tai premium tušas cleaner yra puikus gydymo pridėti ypatingą ryšį, leidžia savo klientams sugrįžti vėl ir vėl!Švarus blakstienos yra laimingas blakstienos!

Parametrai:

Kategorija: Skiepyti Blakstienų Putų Valikliu

Specifikacijos: apie 60ml

Tekstūra: putotas

Gamybos procesas

Produkto kiekis: apie 3.5*3.5*13.5 cm/1.38*1.38*5.31 į

Produkto svoris: apie 90 gramų

Pakavimas: supakuota

Natūralūs ekstraktai iš augalų ekstraktų, fenoksietanolis, glicerinas, vitaminas C ir kt.

Laikymo trukmė: treji metai

Naudojimo būdai: naudojamas skiepijant blakstienų valiklis, valiklis veido valymas

Savybės:

Kaip mes visi žinome, jei kosmetikos likučių ant blakstienos nėra gera, ji bus sukelti didelę žalą odai, ypač odos, kuri yra labiausiai pažeidžiama oda aplink akis.Ilgainiui, oda taps blogi, veidas taps geltona, ir net Jis bus nuobodu, todėl ji yra taip pat svarbu pasirinkti gera.

Sąrašas:

Blakstienų Putų Valikliu*1

Žymos: materia makiažo valiklis, purškimo makiažo valiklis, disko makiažo valiklis, vidutinio makiažo valiklis, mac makiažo valiklis, eau makiažo valiklis, nano makiažo valiklis, tingus makiažo valiklis, laneige makiažo valiklis, ištirpinama makiažo valiklis.

Charakteristikos

Funkcija Veido Švarus
Medžiaga Skystis
Tipas Netikrų Blakstienų Putų Valikliu
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Prekės Pavadinimas raudona dieny
Gamybos Procesas Mašina Padarė
Kilmės vieta Kinija
Standartinė Įtampa 110V(不含)-220V(不含)
Dydis 14/4/4 cm
Modelio Numeris Makiažo Valiklis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1pcs Skiepyti Netikrų Blakstienų Putų Valikliu Mousse Akių Makiažo Valiklis Burbulas Valymas

1pcs Skiepyti Netikrų Blakstienų Putų Valikliu Mousse Akių Makiažo Valiklis Burbulas Valymas

Panašūs produktai: