Žaibo Įkrovimo Moterų Ir Moterų Adapterio "Jungtis, Skirta" Apple Ipad " Pro " Pieštuką Moteris Female Adapter

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.40

-23%

€1.83

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1.Dizaino idėja: apple Pieštuku įkrovimo adapteris yra skirtas iPad " Pro "Pieštuką įkrauti, jis suteikia galimybę įkrauti apple Pieštuku be jo yra prijungtas tiesiogiai į už Skirtą "iPad", ir jūs galite atlikti dėl darbo už iPad net jei jūs leiskite pieštuko mokestis, paleisti žemyn.

2.Pateikti alternatyvų ryšį: Šis įkroviklis adapteris, Skirtas apple Pieštukas suteikia alternatyvą ryšį apple Pieštuku ir iPad Pro, jo moterų ir moterų adapterį, galite pasirinkti viena moteris apšvietimo uosto prisijungti jūsų apple Pieštuku, ir kita moteris uosto prisijungti su žaibo įkroviklio laidą.

3.Apsaugoti jūsų apple pieštuku ir iPad: yra didelė rizika, kad lizdas būtų sugadinti ar pabaigos pieštuku, tai aš atsilaiko, kai pieštukas yra prijungtas tiesiai į už Skirtą "iPad", tačiau, naudoti šią "apple" pieštukų įkrovimo adapteris prisijungti prie pabaigos žaibo įkrauti švino pašalina didžiąją žalos pavojus jūsų prietaisus.

4.Aliuminio medžiagos apima: Suprojektuoti su bauda aliuminio lydinio, jis veiksmingai atkuria jos apsaugines veiksmingumą (apsaugo nuo įbrėžimų ir rūdys), ir todėl atrodo aukštos kokybės ir patvarumo.

Aprašymas:

Maža ir kompaktiška konstrukcija,Tai nedidelis ir kompaktiškas įkroviklis adapteris yra nesunku nešiotis, ir jūs galite įkrauti savo pieštuką bet kur.

Techniniai duomenys:

Spalva:balta

Jungtis: Moterys į moterų "lightning" jungtis.

Compatibity: Suderinamas su iPad Pro 12.9, 9.7 "iPad" Pieštuką.

Pakuotė:

1 x moterį, moteris įkroviklio jungtis

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: dangtelis apple pieštukas 1, otg žaibo hub, colių žaibo adapteris, moteris žaibas jungtis, kunigaikščio stabilizavosi medienos, mielas ipad, stabilizuotas, medienos procesas, fone žaibo adapteris, 2020 m. "ipad " pro", "apple" pieštukų adapteris kaufen.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas ONLENY
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Žaibo Įkrovimo Moterų Ir Moterų Adapterio

Žaibo Įkrovimo Moterų Ir Moterų Adapterio "Jungtis, Skirta" Apple Ipad " Pro " Pieštuką Moteris Female Adapter

Panašūs produktai: