Nauja Išpardavimas
Gorillaz / Gorillaz Padidinti

Gorillaz / Gorillaz " pristato-Daina Mašina, 1 sezonas (CD)

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.51

Dalintis

Apie prekę

"Dainų Mašina, Sezonas 1" yra studijinį albumą iki 2020 m. Britų virtuali grupė Gorillaz.Įrašyti albumo dalyvavo slumping atlikėjai: Elton John, Beck, Fatumata diavara, Gruzija, Kano, lee, John, Octavia, Peter Hook (Joy Division, "New Order"), robert Smith (The Cure), Roxani Arias, Schoolboy Q, vergai, lėtai Tailando, St. Vincent, 6Lack ir daugelis kitų.

Gorillaz yra Britų virtualios grupės, sudarytos 1998 m. iki Damon Albarn ir Jamie Hewlett.Projektas apima platų fantastikos visatoje aplink "virtualios grupės" pati, kurią sudaro keturi animacija dalyviai: 2-D (lyderis-vokalistas, klavišiniai), murdok nikkals (bosinė gitara, drum machine), Nulinės (gitara, melodija, vokalas) ir Russell Hobbs (būgnai, perkusija).Grupės debiutinis albumas buvo padalinta į septynias milijonų kopijų, kuri leido komandai patekti į Gineso rekordų Knygą kaip "sėkmingiausia virtualaus grupė".2001 m., Gorillaz buvo nominuotas " Mercury Prize, bet vėliau jie buvo pašalinti iš sąrašo jų prašymu.Antrąjį studijinį albumą, pavadintą "Demon Days" buvo išleistas 2005 metais, penkis kartus gavo platininį statusą jungtinėje KARALYSTĖJE, du JAV ir laimėjo penkias nominacijas ne "Grammy" ir 2006 m., iš kurių vienas buvo "kategorijoje" Geriausias bendras vokalinės pop vykdymo".Be to, grupė laimėjo daug kitų apdovanojimų, įskaitant du MTV Video Music Awards, vienas NME Awards", "trys" MTV Europos Muzikos Apdovanojimus ir buvo nominuotas devyniose kategorijose Brit Awards.By 2007 m. pardavimai Gorillaz ir Demonas Dienų albumus viršijo 15 mln. "Plastiko Beach", grupė, trečiasis studijinis albumas buvo išleistas 2010 m. Kovo mėn. Albumas "The Fall", buvo išleistas tų pačių metų gruodį.2017 m., po penkerių metų pertraukos, Gorillaz paskelbė apie savo penktąjį studijinį albumą "Humanz.Savo šeštąjį studijinį albumą "Dabar Dabar", buvo išleistas birželio 29 d. 2018 m.

Žymos: audi ryklys, gorillaz marškinėlius, gorillaz plakatas, av bnc, fin audi, atveju gorillaz, gorillaz lipdukas, 4g antena automobilį, to gorillaz marškinėliai, auto ryklių pelekų.

Charakteristikos

Modelio Numeris 190295209421
Prekės Pavadinimas "Warner Music

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Gorillaz / Gorillaz

Gorillaz / Gorillaz " pristato-Daina Mašina, 1 sezonas (CD)

Panašūs produktai: