P15042002 Amethysts Oniksas Opalas Taško Šešiakampės Prizmės Taško Pakabukas su kaukolė bžūp

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€31.56

Dalintis

Apie prekę

Specifikacija

Medžiagos: ametistas&cooper

Dydis :apytiksl .55mm

Spalva:kaip paveikslėlyje

Kiekis: 10vnt

Shippment

1. Produktai bus pristatomi per 1-3 darbo dienų po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.

2. Prašome patvirtinkite savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti savo produktus pagal savo sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

3. Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti savo vežimą metodas.Paprastai imtis 10 iki 25 darbo dienų kinija paštu oro, ir trunka 3-10 darbo dienų iki express (EMS, DHL, "FEDEX", UPS ir KT.).

4. Kartais tranzito laikas būtų ilgesnis, nes blogas oras, muitinės ir kitų priežasčių.Tikimės, kad jums gali kantriai laukti, kai negavote produktų pateikimo metu.Jeigu jums nepavyko gauti elementą, per trisdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums stebėti jį.

5. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.

Grįžta

Mes darome viską, kad padėti mūsų klientui.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 3days jūsų gavimo elementus, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinamos yra originalios būklės.Ir pirkėjai turėtų būti atsakinga už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Dydžio ar Tinka Problemas

Dydžiai yra pagrįsti konkrečiais matavimus išsamias specifikacijas; prašome patikrinti, specifikaciją, prieš pateikdami užsakymą.Paprastai skirtumai dydis yra maždaug 0,5 colio matavimas.jei radote dydis produktų netelpa jūs galite tiesiogiai susisiekti su mumis.

Spalvų Neatitikimas

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis, jei norite pamatyti, grąža, grąžinti galima.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: kristalų pakabukas, ametistas kristalų pakabukas, ametistas sidabro pakabukas, ametistas žavesio, juodasis oniksas, oniksas marškinėliai, onikso pakabukas, pakabukas akmens, granulių oniksas, oniksas.

Charakteristikos

Modelio Numeris P15042002
Metalų Tipas Vario
Medžiaga Crystal
Elemento Tipas Pakabučiai
Pakabučiai Tipas SOLITAIRE
Stilius Klasikinis
Bauda ar Mados Mados
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas MUDULLA
Formos\modelis skeletas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

P15042002 Amethysts Oniksas Opalas Taško Šešiakampės Prizmės Taško Pakabukas su kaukolė bžūp

P15042002 Amethysts Oniksas Opalas Taško Šešiakampės Prizmės Taško Pakabukas su kaukolė bžūp

Panašūs produktai: