2 Vnt Siurbimo Kabliai,Tvirtas siurbtukas Kablys Vandeniui Dušo Kabliai Vonios kambarys ir Virtuvė Dulkių Sienos Kabliukų Rankšluosčiams

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.59

-14%

€7.75

Dalintis

Apie prekę

GALINGAS, STABILUS KABLIUKAI: patobulinta versija siurbimo kablys gali būti iki 5KG/ 11LB.Mes pagerino siurbtukas dizainas šio kabliuko priimti dizainas imituoja aštuonkojo čiuptuvai, kurie daro kabliukai prilimpa prie lygaus paviršiaus tvirtai be nukristi.

VIENA - ANTRA ĮDIEGTI BE ĮRANKIŲ: Ne varžtai, nr. gręžimo skylės sienos naudojant vakuuminio siurbimo kabliukai.Tiesiog pasirinkite lygų paviršių, nulupkite plėvelę ir stumti kablys centras sunku, kol išgirsite "SLUOKSNIUOTOS"!

Atsparus VANDENIUI & DAUGKARTINIO naudojimo: Šių sunkiųjų kabliukai yra atsparus vandeniui, todėl, kad dušo kabliukai bus geriausias aksesuaras savininkas už savo rankšluostį, chalatą, šiūruoklių ir kitų vonios kambario ar virtuvės elementų.Sienos kabyklos, kabliukai, taip pat yra daugkartinio naudojimo.Jei norite pakeisti kablio į kitą vietą ir iš naujo įdiegti, tiesiog naudokite pašalinti kortelę pašalinti kabliai, tada išvalykite siurbimo taurės ir iš naujo įdiegti.

MULTI-FUNKCIJA & daugkartinio NAUDOJIMO: Mūsų siurbtukas kabliukai yra įrengtas 2 in 1 nuimamu laikikliu.Iš vienos pusės kabliukas yra platesnė vienas kabliukas, o iš kitos pusės yra du ploni šakutės kabliukai, kurie gali patenkinti savo skirtingus poreikius, jūs galite nuspręsti, kuris iš jų naudoti pagal savo poreikius.Jūs galite naudoti šią kablys daug kartų, tokių kaip vonios, virtuvės, nuoma buto, arba kabinti dalykų viešbutis, o jūs keliaujate.

TINKAMAS PAVIRŠIUS: Mūsų galinga siurbimo kabliukai saugiai klijuoti ant langų, veidrodžių, stiklo, metalo, keramikos plytelių, arba bet kokių kitų neakytojo paviršiaus, Tačiau vainikas kabliukai ne gerai dirbti ant nelygaus matinis paviršius.

Spalva: Balta

Medžiaga: ABS

Dydis: 10.3x6.1x3.3cm

Pakuotės Turinys:

2 * Siurbimo Kabliukai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: kablys dušo lipdukas, dušo kablys vandenyno, sparkle dušo kabliukai, kablys rankšluosčiai, dušo, dušo valytuvas, kablys, dušo kabliais, baltas, dušas, telefonas, kablys, dušo kablys medžio, dušo durų kablys, moen dušo kabliukai.

Charakteristikos

Nėra. Kabliukų 1
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Siurbimo Kabliukai
Medžiaga ABS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2 Vnt Siurbimo Kabliai,Tvirtas siurbtukas Kablys Vandeniui Dušo Kabliai Vonios kambarys ir Virtuvė Dulkių Sienos Kabliukų Rankšluosčiams

2 Vnt Siurbimo Kabliai,Tvirtas siurbtukas Kablys Vandeniui Dušo Kabliai Vonios kambarys ir Virtuvė Dulkių Sienos Kabliukų Rankšluosčiams

Panašūs produktai: