Iffo high-end užsakymą nuotakos ranką, turintis gėlių puokštė nuotaka kaštonų lelija balta rožė žali lapai su žiedlapių kaspino "PASIDARYK pats" dekoras

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.47

Dalintis

Apie prekę

Nuotaka vestuvių Sagė Puokštės, pagaminti pagal užsakymą.Mes tinkinti įvairių stilių sagė puokštė, gamybos ciklą: 7-14 dienų, custom puokštė, kad atitiktų jūsų vestuvių temą, spalvas ir stilių, mūsų puokštė puokštė yra absoliučiai nuostabus, publika tą dieną blizgesį.Dydis: Skersmuo:23cm Aukštas: 33cm

Tvarkymo Laikas: 7-14Days

Aukštos kokybės ir tobulo dizaino-tai yra mūsų privalumai!Ši puokštė neturi nuvilti ir yra geriausia kaina už kokybę.Galiu custom design puokštė, kuri atitinka jūsų poreikius ir biudžetą.Puokštė rankenos yra nestandartinių dizaino, kad tilptų į atskirų nuotaka.Atkreipkite dėmesį, kad jūsų juostelės spalvų pasirinkimas patikrinti.Visos juostelės spalvas galima.

Spalvų akcentai gali būti pakeista, kad atitiktų jūsų vestuvių tema.

Jeigu turite regėjimo omenyje, pranešimų mane, ir aš darysiu viską, kad jūsų viziją paversti realybe.

Ši puokštė užima 1--2 savaites, kad dizainas.Prašome susisiekti su manimi su klausimų/custom užsakymus.

Šis unikalų stilių puokštė randa savo blizgesį per įvairių akcentai gražus vestuvių spalvų schemą.Priedai/gabalus rasti puokštė yra skirtingi, sagės ir vienetų juvelyrikos, prie centrinio stiebo.Už tai twirly balto nailono po satin balta apdaila.Stiebas yra įvyniotas į baltą satino su kristalu puošmena.Ši puokštė ateina readymade ar gali būti pagamintas pagal užsakymą.Tai gali būti išardoma ir dėvėti, kaip atskirų vienetų, arba gali būti laikomi asmens išlaikyti sake nuo jūsų ypatinga diena.

- Kodėl verta Rinktis Sagė Puokštė? -

A sagė puokštė leidžia jums tikrai bus unikalus ir leisti jūsų asmenybę blizgesį.Leiskite mums būti įkvėpė ne tik pagal jūsų skonį ir pageidavimus, bet savo interesus.Reikia daugiau priežasčių?Tai tikrai yra ilgalaikis dalis jūsų didelis dieną ir akimirksniu palikimas.Suknelės gauti sulankstyti ir paslėpti stalčiuje...Batai gauti įdėti į lentyną ir retai pamatyti dienos šviesą...A sagė puokštė gali rasti namuose daug vietos ir priminti jums kasdien jūsų ypatinga diena.Į Išskirtinį Pakilo pirmoji puokštė yra priminimas mums, kaip pasisekė, mes ir sėdi gerai matomoje vietoje, mums nuolat primenama.Jums nebereikia atsisveikinti su savo vestuvių gėlės po to, kai jie nori, jie dabar bus visam gyvenimui ir gali būti perduodami savo vaikams ir anūkams.

Ačiū!

Žavinga Nuotaka

iffo vestuvių

Apmokėjimas:

1.Mes priimame sąlyginio Deponavimo ir kredito kortelė & Western union.

2.Prašome įsitikinkite, patvirtina, kad, kai gausite prekes geros būklės, nes jei galite pateikti užsakymą, jūsų pinigai yra perduoti į sąlyginio Deponavimo iš Taiji.lt, ne mūsų sąskaita.

Pristatymas:

1.Mes laivas mūsų prekių DHL/ UPS/ TNT/ FEDEX/ EMS ir Kinija Post/ Hongkong Post/Singapore Post/Šveicarijos Pašto ir sūnus.

2.DHL/ UPS/ TNT/ FEDEX express pristatymas paprastai trunka 3-7 darbo dienos.

3.EMS express pristatymas paprastai 3-15 darbo dienų, kurios priklauso nuo jūsų šalies.

4.Pls suprasti, kad mes negalime kontroliuoti tranzito metu, ypač per šventes, skrydžio atidėjimą ir oro sąlygų.

Grįžti/grąžinimo politika:

1.100% visų pristatomi produktai bus tikrinami prieš išsiuntimą ir garantuojame, kad visi mūsų produktai jums bus darbo viskas gerai.

2.Keitimo ar grąžinimo bus priimti sugedusį elementą.

Pirkėjas turėtų susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo elementas ,elementus, turi būti grąžinami jų originalus sąlyga ir pakuotės.

3.Gavus grąžinamas prekes prašome leisti mums 4 darbo dienų tikrinti grąžinama prekė ir susitarti keitimo ar grąžinimo.Laivybos ir perduoti mokesčiai nėra grąžinami.

Klientų aptarnavimas:

prašome nedvejodami kreipkitės į mus el. Paštu ar Ali trademanager, mes padėsime jums visais įmanomais ir stengiamės atsakyti į visus laiškus per 12 valandų.

Atsiliepimų politika:

1.Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus.

2.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti Teigiamą atsiliepimą.

3.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Žymos: gyvenimo gėlė "pasidaryk pats", puošnios vestuvių papuošalai, statinės vestuvių papuošalai, eleaf vestuvių papuošalai, "lilly" gėlė "pasidaryk pats", mans vestuvių papuošalai, šventinė vestuvių papuošalai, kryklės žiedų "pasidaryk pats", nėrimo gėlių "pasidaryk pats", didelis vandens lelija gėlė "pasidaryk pats".

Charakteristikos

Elemento Ilgio 33cm
Medžiaga Šilko
Elemento Plotis 23cm
Modelio Numeris 17sph20
Prekės Svoris 0.5kg
Elemento Tipas Vestuvių Puokštė
Elemento Aukštis 33cm
Prekės Pavadinimas IFFO

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Iffo high-end užsakymą nuotakos ranką, turintis gėlių puokštė nuotaka kaštonų lelija balta rožė žali lapai su žiedlapių kaspino

Iffo high-end užsakymą nuotakos ranką, turintis gėlių puokštė nuotaka kaštonų lelija balta rožė žali lapai su žiedlapių kaspino "PASIDARYK pats" dekoras

Panašūs produktai: