Naujas dizainas medicinos kolonėlė be nuolatinio ėjimo lazdos nešiojamų ramentas kampai pėsčiomis cukranendrių

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.80

Dalintis

Apie prekę

Priežastys pasirinkti RICHWINNER walker

1. Vamzdelio Medžiaga: Aliuminio lydinys 6063, 1.2 MM vamzdžio storis.

2. Rankenos medžiaga: (4300) aplinkos apsaugos PP + importuota silikagelio minkštos medžiagos, didelio elastingumo, aplinkos apsauga, ne toksiškas, ne-dirgina, ergonomiškas dizainas.

3. Paviršiaus apdorojimas: anodavimas, smėlio sprogdinimo

4. Izoliacinės gumos kojų, build-in plieno lakštai

5. Rankena yra pagaminta iš aplinkai nekenksmingų PP+ importuota silikagelio minkštos medžiagos, kuri yra labai elastinga, ekologiškas, netoksiškas ir ne dirgina, ir ergonomiški.Mes ir MIKi yra vieninteliai šalyje, naudojant šią cukranendrių galvos.

6. Vamzdžio sienelės 1.2 MM Aukštis 10 reguliuojamas.

7. Viduje rankena turi tvirtą plieno stulpelis, niekada pertraukas, pvz., pertraukos mūsų įmonė žada gyvenime pakeisti.

8. Izoliacinės guminiai kilimėliai, build-in plieno lakštai.Yra daug PVC rinkoje, ir kaina yra tik pusė tos gumos.

Pastaba:

1. "Express šiuo metu mūsų bendrovė teikia Taiji.lt.Pristatymo trukmė priklauso nuo laiko, kuri paskelbė express " kompanija.

2. Dėl skirtingų express bendrovės, laivybos kaina yra ne tas pats.Jei pirkėjas nori pigiau, laivybos išlaidų, arba turi kitų express pirkėjas norite naudoti.Prašome susisiekti su mumis laiku.Atkreipkite dėmesį, kad jei pirkėjas nori pakeisti express po apmokėjimo, atkreipkite dėmesį į informaciją, kai pirkėjas vieta užsakymą arba susisiekti su mumis tiesiogiai.Po to, kai prekės yra pristatomos, mes negalime pakeisti express".Jeigu express " yra pristatomas, mes negalime pasirūpinti grąžinamoji išmoka dėl ginčų sukelia atmetimo, prašome suprasti.

3. Po to, kai prekės pristatomos į pirkėjo šalį, jei muitinės paskirties šalyje renka tarifo, muitų reikia mokėti pirkėjas, nes mes negalime patikrinti, ar tarifinės informacijos dėl paskirties šalies.Jeigu pirkėjas, pasirinkęs grąžinti pinigus už atsisakymą mokėti muitų tarifų, mes negalime pasirūpinti grąžinti, prašome suprasti.

4. Po to, kai produktai yra supakuoti, pakuotės dydis gali viršyti skubus pristatymas standartas pasirinkote, kad mes pakeisti atitinkamą express pristatymo pirkėjui.Žinoma, jei jis turi pakeisti express, mes taip pat susisiekti su pirkėju iš anksto.Pakeisti express gali padidinti laivybos kaina.Padidėjęs laivybos išlaidos turi būti dengiamos pirkėjas.Mes susisieksime su pirkėju sudaro siuntimo išlaidas prieš organizuoti pristatymo.Jeigu pristatymas vėluoja, nes laivybos išlaidos yra užpildytas ne, mes nesame atsakingi už grąžinimo, prašome suprasti.

5. Visų pirma, Taiji.lt Premium Laivybos šiuo metu nėra, pristatymas į UK ir Gvatemaloje dėl skubaus pristatymo.Taiji.lt Standartinis Pristatymas šiuo metu nėra galima pristatyti į Jemeną ir Gvatemala.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai iš minėtų šalių.Jei pirkėjas nori pasirinkti šie du express", kai užsakymą, prašome susisiekti su mumis iš anksto. (Tuo pačiu metu, nes skirtingais laikotarpiais, skirtingose šalyse gali sukelti kai kurie skubus pristatymas būti negali susitarti dėl pristatymo į šventes ir kitų priežasčių.) Jei ginčo dėl išreikšti negali pristatymo, mes negali grąžinti.Jei šie du kurjeriai gali būti pristatytas vėliau, mes atnaujinti jų laiką.

6. Jeigu express pirkėjui pasirinkti neįmanoma pristatyti dėl paskirties šalies, mes apie tai praneša pirkėjui pakeisti express prieš pristatymą.Jeigu kyla ginčas dėl pristatymo express yra atidėtas, mes negali grąžinti ginčo.

7. Siekiant išvengti troble pristatymo metu, prašome užpildyti visas pavadinimas, adresas, telefono, pašto kodas ir kiti gavimo užsakymo informacija, kai, siekiant užtikrinti, kad mes galime pasirūpinti pristatymo kuo greičiau.Jei pristatymo vėlavimą ir grąžinimas kyla ginčas dėl informacijos gavimo, mes negalime grąžinti, prašome suprasti.

Žymos: walker medicininė avalynė, med kit medicinos, lankstymo medicinos walker, medicininė vaistinėlė cordura, walker atveju, molly medicininė vaistinėlė, kaukė allen walker, medicinos reguliuojamas walker įkrovos, gydytojų medicininė vaistinėlė, walker, walker.

Charakteristikos

Tipas walker
Funkcija Vaikštynių, neįgaliųjų ir vyresniojo
Vamzdžio medžiaga Aliuminio Lydinys
Modelio Numeris RW815
Produkto pavadinimas Lazdel
Max svoris galia 130kg
Neto svoris 0.3 KG
Produkto Aukštis 71-94cm
Prekės Pavadinimas RW

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas dizainas medicinos kolonėlė be nuolatinio ėjimo lazdos nešiojamų ramentas kampai pėsčiomis cukranendrių

Naujas dizainas medicinos kolonėlė be nuolatinio ėjimo lazdos nešiojamų ramentas kampai pėsčiomis cukranendrių

Panašūs produktai: