Už PS4/PS4 Slim/PS4 PRO Vertikalus Stovas Su Aušinimo Ventiliatoriaus Aušintuvas Dual Controller Įkroviklio Įkrovimo Stotis " SONY Playstation 4

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.73

-35%

€11.90

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

produkto savybės:

Universalus dizainas, tinka visų Playstation 4 žaidimų konsolių-puikiai tinka PS4, PS4,-ultra plonas, PS4 Pro pultai, su žymiai geresnių rezultatų.

Ekrano su LED rodiklis-kraunama per TEL uosto, o ne USB prievadas yra daugiau saugi ir patikima.Dual valdytojas taip pat gali būti įdiegta ausinių lizdas.Kai mokesčių, jis pavirs raudona "baterijos..." ženklu, kai visiškai įkrautas tampa žalia.

Gerinti Dualshock 4 įkrovimo stotis-greičiausias įkrovimo greitis per 2 valandas, PS4 valdytojas turi įmontuotą apsaugą chip ir negali būti apmokestinami, jeigu galia yra mažesnis kaip 70%, jei reguliatorius yra nutrauktas per įkrovimo procesą, tada papildymo, jei maitinimas viršija 70 %, Bet mažesnis nei 100%, jie bus sustabdyti įkrovimą.

Aušinimo sistemos atnaujinimas-veiksmingai cool jūsų PS4 žaidimų konsolę, sumažinti triukšmą, kaip mažai, kaip 50dB, metalo apačioje, padeda išlaikyti konsolės, esant normaliai temperatūrai, net ir per dieną, ir naktį.

All-in-one: Vertikalus stovas PS4/PS4 Slim/PS4 Pro + aušintuvas + valdytojas įkrovimo dokas su indikatoriaus lempute + 12 žaidimą saugojimo + metalo apačios + USB port hub + 30 colių USB duomenų kabelis + neslidus EVA padas.

Techniniai duomenys:

Produkto aprašymas:

Produkto maitinimas: USB 5V (USB kabelį prijunkite tiesiogiai prie konsolės)

Produkto srovė: Jei PS4 valdiklis yra baterijos įkrovimo maksimali įkrovimo srovė vienu rankena gali pasiekti 800MA.Vidutinė įkrovimo srovė dvi rankenos yra 400MA. (Ne įjunkite ventiliatorių)

Maksimalus ventiliatoriaus greitis: 3500+10% žmonių su judėjimo NEGALIA, maksimalus oro tūris: 12.6 CFM.

Įkrovimo laikas: 2-2.5 valandas (dvi valdytojai, tuo pačiu metu),

Svoris: yra 1,65 lb / 0.75 kg

ilgis * plotis * aukštis: 20 × 20 ×8cm

Medžiaga: ABS

Pakuotė:

paketą sudaro:

1*kroviklis

1 x USB duomenų kabelis

1 x instrukcija

Žymos: aušintuvas ps4 slim, lenovo kameros, ventiliatorius ps4, y2pro, originalus kameros, valdymo dualshock ps4, y3 max, ps4 vertikaliąsias, ventiliatorius slim, ventiliatorius ps4 slim.

Charakteristikos

Suderinamos Prekės/Modelis Sony
Prekės Pavadinimas centechia
SONY Modelis PLAYSTATION4
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Už PS4/PS4 Slim/PS4 PRO Vertikalus Stovas Su Aušinimo Ventiliatoriaus Aušintuvas Dual Controller Įkroviklio Įkrovimo Stotis

Už PS4/PS4 Slim/PS4 PRO Vertikalus Stovas Su Aušinimo Ventiliatoriaus Aušintuvas Dual Controller Įkroviklio Įkrovimo Stotis " SONY Playstation 4

Panašūs produktai: