"Microsoft Xbox Serijos S/X Valdytojas Įrašą Xbox Belaidis Valdiklis Rankena Laikiklis, skirtas "Xbox" S Rankena Mobiliojo Telefono Laikiklis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.49

-29%

€10.55

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

Patvarus

Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, jis turi didelį patvarumą ir didelio stiprumo, lašas atsparus ir nėra lengva nutraukti, gali suteikti jums su ilgą tarnavimo laiką.

Daugiafunkcinis

Be rankenos laikiklis, ji taip pat gali veikti kaip telefono stovas, tinka mobiliojo telefono mažiau nei 6.7 colių ir net dauguma telefonų rinkoje.

Patogus

Įrašo struktūra ir anti-skaidrių dizaino, kad ji apkabos savo žaidimą rankena arba) mobilųjį telefoną daugiau, tvirtai ir stabiliai, leidžia jums mėgautis žaidimų ar vaizdo įrašus laimingai.

Sulankstomas

Gali būti lengvai sulankstyti, kad būtų lengviau nešioti ir patogiau, saugojimo, tiesiog montavimo kišenėje arba rankinėje.

Prašymas

Specialiai suprojektuoti ir pagaminti Xbox serijos X wireless gamepad, todėl jums beribės patogumui.

Techniniai duomenys:

Elemento tipas: rankena laikiklis

Medžiaga: ABS

Spalva: juoda

Kiekis: 1pc

Įmontuoti: Xbox serijos X

Prekės dydis: 11*7*4cm/4.32*2.75*1.57 colių(L*W*H)

Svoris: 100 g/oz 3.53

Pakuotės:

1*rankenos laikiklis

1*pakuotės dėžutė

Žymos: chip rgh xbox 360, apkaba xbox, diską xbox, stadionuose, apkaba, skirta xbox, įrašo kontrolės xbox vienas, cronus, joypad xbox, stick gamepad xbox vienas, telefonas xbox.

Charakteristikos

Modelio Numeris rankenos laikiklis
Kilmės KN(Kilmės)
Su USB /
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Prekės Pavadinimas powstro

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

"Microsoft Xbox Serijos S/X Valdytojas Įrašą Xbox Belaidis Valdiklis Rankena Laikiklis, skirtas "Xbox" S Rankena Mobiliojo Telefono Laikiklis

Panašūs produktai: